Τα ερωτικά highlights του Αυγούστου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Αύγουστο

Τα ερωτικά highlights του Αυγούστου

Φτάσαμε στα μισά του Αυγούστου και πάμε να δούμε τι στο καλό επιφυλάσσει το Σύμπαν για το υπόλοιπο!

Μέχρι τώρα, λοιπόν, φαντάζομαι ότι έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο Ερμής και ο Άρης είναι ανάδρομοι, στον Λέοντα ο πρώτος (μέχρι τις 19/8), στον Αιγόκερω ο δεύτερος (από τις 14 του μήνα και μέχρι τις 28)! Ευτυχώς να λέτε, που αφήσαμε πίσω μας την ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα (στις 11) και προχωράμε ακάθεκτοι! Η Αφροδίτη έχει περάσει, από τις 7, στον Ζυγό κι αυτή είναι μια σημαντική βοήθεια, μιας κι από ζώδιο είναι σούπερ δυνατή, γοητευτική και φυσικά πολύ ωφέλιμη!

Ζυγοί, Δίδυμοι κι Υδροχόοι δέχεστε ένα περίεργο μείγμα επιρροών με τον Άρη ανάδρομο στον τελευταίο, αλλά την Αφροδίτη να σας χαμογελάει από τον Ζυγό. Οι Ζυγοί από την μια θα λάμπετε και θα θέλετε να εκμεταλλευτείτε ερωτικά αυτή τη λάμψη σας κι από την άλλη, ενώ θα νιώθετε πως αυτή είναι η σωστή στιγμή για να επιτρέψετε να σας φλερτάρουν και να ξεδώσετε κι εσείς (και με το δίκιο σας κιόλας!), κάτι θα συμβαίνει και θα σας χαλάει η συνταγή τελευταία στιγμή! Ο Άρης θα είναι που θα έχει βάλει το διαβολεμένο του χεράκι! Οι Δίδυμοι, από την μια θα νιώσετε έτοιμοι να στρώσετε σχέδια για να πετύχετε τους στόχους σας ή να γοητεύσετε πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία ή θέση από εσάς, αλλά από την άλλη, θα κολλάτε κάπου και τίποτα δε θα μπαίνει σε μια σειρά. Πολύ σωστά το μαντέψατε: ο Αρούλης είναι! Οι Υδροχόοι, όσο και αν προσπαθείτε αυτό τον μήνα, δε θα καταφέρετε να κρύψετε τη ζήλεια και την κτητικότητά σας (οι δεσμευμένοι) ενώ οι singles παίζει και να γοητευτείτε από πρόσωπο που ζει πολύ μακριά σας!

erwtikes aug 18

❤ Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον μήνα Αύγουστο εδώ! ❤

Οι Λέοντες, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 19, ξέρω ότι μετράτε τις ημέρες για να τον ξεφορτωθείτε μπας και μπορέσετε να αρθρώσετε σωστά έναν λόγο, χωρίς να παρεξηγηθείτε! Με τον Άρη όμως να είναι ανάδρομος μέχρι τις 28, δε βλέπω να βάζετε τα παπάκια σας σε μια σειρά και να ξεμπλέξετε το κουβάρι της καθημερινότητάς σας. Εξ ου και οι ελεύθεροι δεν πρέπει να κάνετε ανοίγματα ερωτικά στο χώρο της εργασίας σας!

Οι Κριοί και οι Τοξότες κάπως καλύτερα θα τα πάτε, αλλά πρέπει κι εσείς να προσέχετε τα νώτα σας, δεν έχουμε φύγει από τα δύσκολα ακόμα: Οι Κριοί, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, κάτω από άλλες συνθήκες, θα είχατε χτυπήσει τζακ ποτ στο λόττο! Αλλά, με τους ανάδρομους παρέα, θα σας έλεγα να απολαύσετε ό,τι σας έρχεται, χωρίς να κάνετε δεσμεύσεις ή να δώσετε υποσχέσεις! Οι Τοξότες θα παρασυρθείτε από φίλους και γνωστούς να κάνετε ανοίγματα και νέες γνωριμίες. Ναι σας έλεγα και παλιά, τώρα σας λέω να προσέχετε τα λόγια σας γιατί αν πάτε να το παίξετε γοητεία, θα πλακωθείτε για βλακείες. Θα είστε κάπως ευερέθιστοι/ες αυτή την περίοδο!

Ταύροι, Παρθένοι κι Αιγόκεροι, με τον ανάδρομο Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις 28, όσο και να το προσπαθήσετε, δε θα σας βγει το όνειρο. Οι Ταύροι εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στον Ζυγό για να βάλετε μια τάξη στην καθημερινότητά σας, χωρίς να πάτε να ερωτευτείτε κανένα από τη δουλειά σας. Οι Παρθένοι μην εμπιστευτείτε την ορμή που θα νιώσετε για κάποιο πρόσωπο που δε γνωρίζετε πολύ καλά, δε λέει… θα φάτε τα μούτρα σας. Οι Αιγόκεροι νομίζω ότι έχετε καταλάβει ήδη, ότι με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας μέχρι τις 28, δεν κάνετε παιχνίδι, αλλά αντίθετα, προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε κόσμια στάση, για να μη σας φέρνουμε στην φυλακή κουλουράκια!

Καλό υπόλοιπο να έχετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved