Τα ερωτικά highlights του Ιουλίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Ιούλιο

Τα ερωτικά highlights του Ιουλίου

Φτάσαμε στα μισά του μήνα και ήρθε η ώρα να δούμε τι μας περιμένει τις υπόλοιπες 15 ημέρες!

Έχουμε αφήσει πίσω μας την μερική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο. Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί βλέπετε ότι ήρθε η ώρα να πάρετε μερικές σοβαρές αποφάσεις και να δράσετε αναλόγως. Ωραία ιδέα μου ακούγεται, αλλά έλα που η έκλειψη ήταν η πρώτη από τις δυο του μενού κι ο Άρης κι ο Ερμής (αμφότεροι ανάδρομοι κάποια στιγμή προς το τέλος του μήνα) δε βοηθάνε και πολύ την κατάσταση! Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, μέχρι τις 26, που γίνεται ανάδρομος ο Ερμής (στον Λέοντα), μην πιστέψετε ότι προλαβαίνετε να απολαύσετε τα κεκτημένα σας οι πρώτοι και σεξάκι χωρίς δεσμεύσεις οι δεύτεροι. Μάλλον μάπα θα σας βγει το καρπούζι, αν κι εσείς οι Αιγόκεροι, οφείλω να ομολογήσω, πως θα έχετε μια βοήθεια παραπάνω με την Αφροδίτη στην Παρθένο! Παρ’ όλα αυτά και οι μεν και οι δε μην πάρετε περιττά ρίσκα αυτήν την εποχή. Κριοί και Ζυγοί, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, μπορεί να πάρετε μια μικρή ανάσα στην καθημερινότητά σας οι πρώτοι και να ηρεμήσετε κάπως ψυχολογικά οι δεύτεροι, αλλά μην ελπίζετε πως το έχετε δει όλο το έργο. Έχουμε πολύ ακόμα μπροστά μας.

Παρθένοι και Ιχθύες μου, ξέρω πως η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου υπόσχεται φοβερές ερωτικές ευκαιρίες, αλλά θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να σας επαναλαμβάνω ότι με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, τον Ερμή επίσης από τις 26 ΚΑΙ τη δεύτερη Σεληνιακή έκλειψη στις 27 (πάλι στον Υδροχόο), οι φιλοδοξίες σας μάλλον θα ξεπεράσουν την πραγματικότητα! Δεν πειράζει, κρατήστε το κεφάλι χαμηλά και μη δώσετε αφορμές στο Σύμπαν να είναι... περιπαιχτικό μαζί σας! Ιδιαίτερα οι Ιχθύες, μη μασήσετε και μην απογοητευτείτε, εάν νιώσετε να σας παίρνει από κάτω. Όλα περνάνε, φεύγουν, δε θα σας μείνουν σημάδια! Αντίθετα, αναθαρρήστε και κοιτάξτε πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε ενοχές και άσχημα αισθήματα που κουβαλάτε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα σπάσετε και κανένα δεσμό!

Ioulios 2018 erwtikes

❤ Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον μήνα Ιούλιο εδώ! ❤

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος, όπως είπαμε, όλο τον μήνα στον Υδροχόο, πράγμα που σημαίνει ότι Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί δε θα έχετε κέφια, ενώ, με τη δεύτερη Έκλειψη (ολική έκλειψη της Σελήνης, στις 27) στον Υδροχόο, οφείλετε να προσέξετε, όχι μόνο τα νεύρα σας, αλλά και πού θα τα ξεσπάσετε. Υδροχόοι και Λέοντες μάλλον θα σερβίρετε τον λογαριασμό για τα σπασμένα στο έτερο ήμισυ, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί θα ανακατώσετε πολύ τα πράγματα στον κοινωνικό και οικογενειακό τομέα, αντίστοιχα!

Η έκλειψη στον Υδροχόο στις 27, δεν αφήσει αδιάφορους ούτε τους Ζυγούς, ούτε τους Διδύμους. Με βασικό συστατικό τον ανάδρομο Άρη στη συνταγή, σας βλέπω να τα βροντάτε όλα κάτω οι πρώτοι και να εγκαταλείπετε πρόσωπα και πράγματα στα μισά, ενώ οι δεύτεροι θα ξεσπάσετε στο αίσθημα, φταίει-δε φταίει! Καλά μου Ζυγουλάκια, να θυμάστε ότι όσοι σας πλησιάσουν αυτή την περίοδο θα φαίνονται πιο καλοί απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Για να μη φάτε φόλα, κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και παίξτε το μυστήριο, όχι για να ανεβάσετε τις μετοχές σας, αλλά για μην την πατήσετε και δαγκώσετε την λαμαρίνα και το εντελώς λάθος πρόσωπο! Διδυμάκια μου, ευχή και κατάρα σας δίνω, μην αφεθείτε και μην μειώσετε τις άμυνές σας! Επίσης, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι υπάρχει και η πιθανότητα κάτι να συμβεί, που μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για κάποιο πρόσωπο! Καλό ή κακό δεν ξέρω, αλλά μια φορά, μην εκπλαγείτε, εάν βιώσετε μια τέτοια αλλαγή!

Καλό υπόλοιπο στον μήνα σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved