Ιούλιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Ιούλιο;

Ιούλιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ιούλιος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από 1 έως 31 Ιουλίου: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θέλετε να ξεχωρίσετε, να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό και κυρίως το εξτρίμ και πετυχαίνοντάς το θα κάνετε εσείς τις αλλαγές σας, αλλά θα βρείτε και μια δουλειά, η οποία θα σας εκφράζει πολύ περισσότερο.

Από 1 έως και 31 Ιουλίου: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα εντείνετε τις προσπάθειές σας για να αποδείξετε την αξία σας. Μεγαλύτερα άτομα με πατροπαράδοτες ιδέες και οικογενειακές αρχές θα σας βοηθήσουν στο να ωριμάσετε και να γίνεται σοφοί. Φυσικά τίποτε δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα δείτε τα όριά σας και συγχρόνως θα καταφέρετε να ελέγξετε ξέφρενες καταστάσεις.

Από 5 έως και 7 Ιουλίου: Θα αισθανθείτε πράγματα και συγχρόνως θα κάνετε τις κινήσεις σας. Τα πάντα θα εκτιμηθούν αναλόγως με το πως θα βιώσετε εσείς τις τρέχουσες καταστάσεις. Οικογενειακές καταστάσεις θα σας ευαισθητοποιήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1 έως και 31 Ιουλίου: Ο Δίας στον άξονά σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα σου προσφέρει την ευκαιρία να διορθώσεις πράγματα, αλλά και να βρεις άτομα που μπορεί να συνεργαστείς. Θα σου ανοιχτούν πόρτες σημαντικές. Μπορεί αυτό το διάστημα να θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με τα οικονομικά και ό,τι σχετίζεται με αυτά. Πιθανόν να βοηθήσουν οι καταστάσεις και να πάρεις απόφαση για γάμο.

Από 1 έως και 31 Ιουλίου: Ο Ουρανός στο ζώδιό σου φέρνει την απελευθέρωση και την ανατροπή. Κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ανταποκρίνεσαι πιο εύκολα στα κελεύσματα της ελευθερίας γιατί ξέρεις πλέον τι θέλεις και δεν έχεις σκοπό να παραμένεις σε καταστάσεις και σε σχέσεις που δεν έχουν κάτι να σου δώσουν. Η επιρροή του Ουρανού είναι καταλυτική και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διαχείρισή της.

Από 8 έως και 9 Ιουλίου: Μπορείς και βάζεις πιο εύκολα τα πράγματα στη θέση τους και -το κυριότερο- σωστές προτεραιότητες και αυτό σε βοηθάει να διατηρήσεις την τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1 έως και τις 31 Ιουλίου: Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα γι’ αυτό θα έχεις την ικανότητα της δημιουργίας αλλά και της σταθερής πορείας προς ένα συγκεκριμένο στόχο.

Από 25 έως και το τέλος Ιουλίου: Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και φέρνει αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας σου. Θα κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια να καταλάβεις, αλλά και να σε καταλάβουν οι υπόλοιποι γύρω σου. Πιθανόν να σκέφτεσαι διάφορα που δε θα τα λες και γενικά να είσαι πιο εσωστρεφής, κάτι που δε θα βλάψει τις σχέσεις σου, αλλά θα σε κάνει πιο επιλεκτικό και προσεκτικό. Μια παλιά ιδέα αυτή τη στιγμή μπορείς να την υλοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1 έως και 22 Ιουλίου: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου δώσει μεγαλύτερη συνειδητότητα και θα εστιάσεις περισσότερο στα θέλω και τις επιθυμίες σου, στις οποίες όμως πλέον θα κάνεις σωστή διάκριση και θα ξεχωρίσεις ποιες είναι πραγματικές και σε αντιπροσωπεύουν και ποιες όχι.

Από 1 έως 31 Ιουλίου: Ο Κρόνος βρίσκεται στον άξονά σου, τον Αιγόκερω και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αλλάζει τον τρόπο που λειτουργείς στις πολύ στενές σχέσεις σου, καθώς εφαρμόζεις κατά γράμμα τον νόμο και επικεντρώνεσαι σε οτιδήποτε τους δίνει ουσία, όπως να λες αλήθειες ή να υπάρχει σωστή επικοινωνία. Η ωριμότητα θα έρθει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Μπορεί να βιώνεις την απουσία ενός πολύ σημαντικού ατόμου και να νιώθεις έλλειψη, αλλά θα το συνηθίσεις και η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη.

13 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου δεν αφήνει τίποτα να περάσει απαρατήρητο. Θα είσαι τόσο απασχολημένος/η με τα δικά σου που θα νιώθεις ότι δεν έχεις χρόνο για τους άλλους. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην αναλωθείς χωρίς λόγο και αιτία. Ο στόχος της είναι η αναγνώριση των συναισθημάτων σου και μετά το ξεκαθάρισμα, οπότε με πλήρη αυτογνωσία να πάρεις τις αποφάσεις σου. Όλα θα τα δεις από μια καινούργια οπτική γωνία. Το σημείο που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη σου να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα γιατί μπορεί να πετάξεις ακόμα και χρήσιμα κομμάτια, που δεν είχες αντιληφθεί ότι χρειαζόσουν και να κρατήσεις άλλα, που δεν σου είναι απαραίτητα. Γι’ αυτό να κάνεις σωστή αξιολόγηση. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Από 1 έως και τις 31 Ιουλίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει δύναμη και κυρίως έμπνευση και δημιουργικότητα. Θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 26 του μηνός. Το καλό είναι ότι θα σε θωρακίσει με θάρρος και αυτοπεποίθηση, αλλά χρειάζεται να παρατηρείς συνέχεια τον εαυτό σου με στόχο να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια να είσαι υποκειμενικός/η και απόλυτος/η σε αποφάσεις που αφορούν σε εσένα και τον τρόπο που σκέφτεσαι αντιλαμβάνεσαι τους γύρω σου. Να αποφεύγεις αλαζονεία και ναρκισσισμό.

Από 1 έως και 9 Ιουλίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα συνεχίσει να σου δίνει πολλά και μεγάλα δώρα. Επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Αφήσου στο καλό και στην αγάπη και θα δεις να γίνονται θαύματα.

Από 23 έως και 31 Ιουλίου: Ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιό σου, οπότε είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για σένα. Κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα ξεκολλήσεις από καταστάσεις που σου ήταν επώδυνες ή ψυχοφθόρες καθώς θα αντιληφθείς ότι είχες ξεχάσει τον εαυτό σου και δεν έπραττες με την συνείδησή σου.

27 Ιουλίου: Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον άξονά σου θα σε αναγκάσει να έρθεις πιο κοντά με άλλα άτομα, είτε με συνεργάτες είτε τον/ην σύντροφό σου και πλέον θα καταλάβεις πως πρέπει να κινηθείς. Ενδεχομένως να υπάρχουν κενά που θα χρειαστεί να καλύψεις ή μπορεί να βιώνεις ένα είδος ανταγωνισμού, οπότε, με κάποιο τρόπο, εμποδίζεις την ενότητα. Γενικά θα χρειαστείς θάρρος και κυρίως να είσαι αληθινός/η με τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από 10 έως και τις 31 Ιουλίου: Η Αφροδίτη ξεκινάει την όμορφη πορεία της στο ζώδιό σου. Θα νιώσεις ότι ξαλαφρώνεις από τα πολλά βάρη και θα βιώσεις κάτι πολύ δυνατό όσο αφορά στον εαυτό σου αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις.

16 και 17 Ιουλίου: Αυτές οι δύο ημέρες θα σου δώσουν μια άλλη διάσταση και έτσι θα καταφέρεις να βάλεις τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των οικογενειακών σου και των ερωτικών σου.

ΖΥΓΟΣ

Από 1 έως και 31 Ιουλίου: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, βιώνεις μια συνεχόμενη πίεση από οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίες σου δημιουργούν και μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης όσον αφορά σε θέματα γάμου και παιδιών. Καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες.

18 και 19 Ιουλίου: Θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και τις ευαισθησίες σου και τη λογική. Να είσαι όσο περισσότερο μπορείς συνεργάσιμος/η και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, χωρίς να φοβάσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1 έως και 31 Ιουλίου: Ο Δίας στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε ωθεί να ξανοιχτείς σε όλα τα επίπεδα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, από τις 10 Ιουλίου που γυρίζει ορθόδρομος, οι ευκαιρίες σου θα αυξηθούν. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι τα κιλά σου για να μην πάρεις έξτρα βάρος.

Από 20 έως και 22 Ιουλίου: Θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου και θα αναγνωρίσεις πότε και πώς μπορείς να κάνεις βήματα και διορθώσεις στον οικογενειακό ή οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1 έως και 31 Ιουλίου: Θα κάνεις μια νέα αρχή η οποία θα αφορά κυρίως στο επικοινωνιακό σου κομμάτι, αλλά και κάποιες ιδέες πολύ σημαντικές. Το εξωτερικό πιθανόν να είναι το φόρτε σου γιατί υπάρχει περίπτωση να οριστικοποιήσεις μια καινούργια συμφωνία, η οποία θα φέρει και χρήματα.

Από 23 έως και 31 Ιουλίου: Η δράση σου θα είναι συγκεκριμένη και ξεχωριστή γι’ αυτό θα αναλάβεις μια μεγάλη δουλειά που πιθανόν να αφορά σε τουρισμό ή ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εξωτερικό ή ταξίδια. Γενικά, θα είναι μια καλή περίοδος για σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 1 έως και τις 22 Ιουλίου: Θα βγει περισσότερο το συναίσθημά σου και ίσως έχεις ξαφνικά ξεσπάσματα, τα οποία θα προέρχονται από μεγάλη ευαισθησία ή πίεση. Το καλό είναι ότι θα βρεις τις ισορροπίες σου. Η συντροφικότητα είναι κάτι που θα κυνηγήσεις αρκετά.

13 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη που γίνεται στον άξονά σου, στον Καρκίνο, θα σε ενεργοποιήσει αρκετά, αφού θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα πολύ γενναίο ξεκαθάρισμα κυρίως στις στενές σου σχέσεις, είτε συνεργασίας είτε ερωτικές. Ένα καινούργιο ξεκίνημα είναι προ των πυλών.

Από 1η έως και 31 Ιουλίου: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε αναγκάζει να οργανώσεις τον χρόνο σου, να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να μην κάνεις σπατάλες ενέργειας, επειδή θα νιώσεις κουρασμένος/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα σε έλκουν τα μεγαλύτερα άτομα και θα αναζητάς την ωριμότητα και την υπευθυνότητα στις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 1 έως και 31 Ιουλίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου δίνει τόλμη, δύναμη, ενέργεια, αλλά και μια ελεύθερη και ανεξάρτητη στάση. Όλα γίνονται για να ξεκαθαρίσεις ακριβώς τι θέλεις και τι δε θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Επειδή είναι ανάδρομος, μπορεί να γίνεις πιο παρατηρητικός/η σε σχέση με τις αντιδράσεις σου και τη συμπεριφορά σου.

Από 1 έως 31 Ιουλίου: Ο Ερμής στον άξονά σου, στον Λέοντα, θα σου δώσει μια καινούργια προοπτική. Θα δείξεις ζεστασιά και ευγένεια σε οποιοδήποτε πρόσωπο σε πλησιάζει και σου ανοίγεις πόρτες. Το παρελθόν θα ξαναγυρίσει στην ζωή σου και θα υπάρχουν συζητήσεις με άτομα που επανεμφανιστούν στο προσκήνιο από τις 26 και μετά που θα είναι ανάδρομος.

Από 1 έως και 9 Ιουλίου: Η Αφροδίτη στον άξονά σου, στον Λέοντα, θα σου δώσει αίγλη και λάμψη και κυρίως όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, οπότε θα κάνεις μεγάλη εντύπωση. Οτιδήποτε θελήσεις, θα γίνει άμεσα και με πολύ εύκολο τρόπο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Μια πρόταση γάμου μπορεί να γίνει αυτό το διάστημα.

27 Ιουλίου: Η Πανσέληνος - Έκλειψη στο ζώδιό σου θα είναι πολύ εντυπωσιακή και θα σε κάνει να εμφανίσεις ένα διαφορετικό πρόσωπο. Οι άνθρωποι που σε ξέρουν θα νομίζουν ότι κάτι έχεις αλλάξει γιατί και η εξωτερική σου εμφάνιση θα είναι πολύ ιδιαίτερη. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραδοθείς στα θέλω των άλλων και κυρίως των πολύ στενών σου σχέσεων, που ίσως διαταραχτούν γιατί θα δεις από άλλη οπτική γωνία φίλους/ες, τον/η σύντροφό σου, αλλά και γενικά τον τρόπο που σχετίζεσαι.

Από 23 έως και τις 31 Ιουλίου: Ο Ήλιος στον Λέοντα θα σου βγάλει έντονο δυναμισμό και θα σε κάνει να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, μέσα από τις οποίες θα αναγνωρίσεις τις ικανότητές σου που ήταν κρυμμένες. Όμως, μπορεί να τις επιδεικνύεις γιατί θα έχεις ανάγκη την αναγνώριση των γύρω σου και κυρίως στις πολύ στενές σχέσεις σου. Θα προσφέρεις πολλά και θα έχεις γενναιοδωρία.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 3 έως και 5 Ιουλίου: Θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αποδείξεις την αξία σου. Γενικά, περνάς μια φάση όπου οι οικογενειακές σου σχέσεις είναι καλές και ίσως δικαιωθείς στο θέμα ενός παιδιού.

Από 10 έως και 31 Ιουλίου: Η Αφροδίτη στον άξονά σου, στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου δώσει μεγάλη ώθηση. Από το πουθενά θα παρουσιαστούν άτομα που θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν, οπότε να είσαι έτοιμος/η για τα ωραία που έρχονται. Αν ψάχνεις για δουλειά ή συνεργασία και συμφωνούν κι οι υπόλοιπες συνθήκες του ωροσκοπίου σου, θα σου εμφανιστεί μια καλή ευκαιρία.

Από 1 έως και 31 Ιουλίου: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 5 έως και τις 11 Μαρτίου. Η φαντασία σου και το δημιουργικό σου κομμάτι θα είναι πολύ αυξημένα αυτό το διάστημα, κυρίως αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία, ο κινηματογράφος και ο χορός. Όλα θα σου φαίνονται ονειρικά, αλλά θα υπάρχουν και στιγμές που δε θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Θα έχεις μεγάλη ανάγκη να χαλαρώσεις και να μην δρας με μεγάλη ορμή. Να προσέχεις τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις που μπορεί να σε παρασύρουν.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved