Τα ερωτικά highlights του Ιουνίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Ιούνιο

Καλό υπόλοιπο Ιουνίου να έχετε! Για πάμε να δούμε μαζί, τι περιμένουμε να συμβεί στα αισθηματικά μας!

Έχουμε και λέμε: Μόλις στις 13 έγινε η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ο Ερμής στις 12 μπήκε στον Καρκίνο, ενώ η Αφροδίτη στις 14 πέρασε στον φλογερό και σέξι Λέοντα! Ο Άρης εξακολουθεί να μας στέλνει την ενέργειά του από το ζώδιο του Υδροχόου και, φυσικά, ο Δίας εξακολουθεί να τρέχει στον Σκορπιό.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τι σημαίνει συναίσθημα και παιχνίδι γεμάτο ζωή και σκέρτσο, με ιδιαίτερα μαθήματα από την Αφροδίτη. Λέοντες, έχετε την τιμητική σας, αλλά θυμηθείτε ότι υπάρχει κι ένας Άρης φάτσα – κάρτα απέναντί σας. Ναι στο φλερτ, όχι στους καβγάδες και προσοχή στις πράξεις σας. Δεν είναι ώρα να κοντραριστείτε με κανέναν! Κριοί και Τοξότες, θα περάσετε σαφώς ένα διάστημα που η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη κι εσείς Κριαράκια μου, από φλερτ σε σεξ κι από σεξ σε παιχνίδι θα πηγαίνετε!

Δίδυμοι και Ζυγοί θα νιώσετε τους ρυθμούς σας να ανεβαίνουν. Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας φτιάχνει ωραίες καταστάσεις, με τους Ζυγούς να περνάνε στο προσκήνιο και πολύ σωστά, να προσπερνάνε, να τριπλάρουν και να βάζουν γκολ! Κοινώς, σούπερ περίοδος για εσάς και καλό σας σκοράρισμα!

Σκορπιοί κι Ιχθύες, με τον Ερμή να σας κάνει πλάτες, έχετε πολλές αβάντες για νέες γνωριμίες ή να περάσετε από γνωριμία σε σχέση! Ωραίο και γόνιμο διάστημα, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που με τον Δία αγκαζέ, θα βιώσετε μια περίοδο όπου όλα όμορφα θα σας πηγαίνουν κι η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα δε θα σας χαλάσει καθόλου τη συνταγή, επομένως μην ανησυχείτε καθόλου!

❤ Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον μήνα Ιούνιο εδώ! ❤

Οι ίδιοι οι Καρκίνοι, αλλά κι οι Αιγόκεροι θα ευνοηθείτε τρελά, με τους δεύτερους να εκμεταλλεύονται την παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο και να στρώνουν ωραία κατάσταση, είτε μέσα στη σχέση τους είτε φτιάχνοντας μια καινούργια και όμορφη με τρυφερή βάση και καλή επικοινωνία!

Οι Ταύροι κι οι Παρθένοι, με τον Ουρανό στο ζώδιο του πρώτου και τον Ερμή στον τρυφερό Καρκίνο, ανακαλύπτετε πράγματα για το έτερο ήμισυ που πριν σας διέφευγαν, ενώ οι Ταύροι μην απορήσετε, εάν, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα, ζωηρέψει η κατάσταση στο σπίτι σας! Θα είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος!

Οι Υδροχόοι, με τον Άρη να σας κάνει πλάτες και την Αφροδίτη στον Λέοντα να σας κλείνει το μάτι, πραγματικά, δεν ξέρω, αν θα έχετε όρια αυτόν τον μήνα! Πρίμα θα σας πάνε όλα και τα αισθηματικά σας θα είναι στο προσκήνιο. Τη γλώσσα σας να προσέξετε, μην τρομάξετε κανέναν και την ενέργειά σας που θα έχει χτυπήσει κόκκινο!

Για το τέλος σας έχω δυο πράγματα: την Πανσέληνο στις 28, στον Αιγόκερω, που θα είναι σκληρό ροκ και την ανάδρομη πορεία που ξεκινάει ο Άρης στον Υδροχόο στις 27. Δέστε τις ζώνες σας, τα πράγματα θα σοβαρέψουν, όχι για να σας σπάσουν τον τσαμπουκά, αλλά για να θυμίσουν ότι τα παλάτια… δε χτίζονται στην άμμο!

Καλή συνέχεια στον μήνα σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved