Μάιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Μάιο;

Μάιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Μάιος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από 1η έως και τις 13 Μαΐου: Ο Ερμής στον Κριό συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και να σου βγάζει στην επιφάνεια τη διάθεση να ρισκάρεις, μιλώντας πολύ ανοικτά για όλα τα θέματα. Οι ιδέες θα συνεχίσουν να είναι νεωτεριστικές και πολύ προχωρημένες. Για αυτό τον λόγο μπορεί να εκμεταλλευτείς με ευκολία τα νέα δεδομένα και να δράσεις δυναμικά και γρήγορα.

Από 1η έως και τις 15 Μαΐου: Ο Ουρανός έχει φτάσει πλέον στο τέλος του ζωδίου σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, φέρνοντας διάφορες ανατροπές στα δεδομένα σου. Όλα γίνονται φυσικά για ένα λόγο, τον οποίο θα αναγνωρίσεις 100%, όταν αρχίσεις να τον βλέπεις πια πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1η έως και τις 31 Μαΐου: Ο Δίας στον άξονά σου, στον Σκορπιό, θα κάνει έντονη την παρουσία του, προσφέροντας ευκαιρίες να επεκταθείς μέσα από συνεργασίες, οι οποίες θα είναι για σένα ιδιαίτερες και μοναδικές, κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 7 Νοεμβρίου έως και τις 12 Νοεμβρίου.

Από 11 έως και τις 20 Μαΐου: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου προσδίδει λάμψη και ενέργεια, οπότε θα έχεις μεγάλη ενίσχυση σε όλους τους τομείς. Θα κάνεις αρκετές συνειδητοποιήσεις και μέσα από εκεί θα βοηθήσεις τον αληθινό σου εαυτό να βγει σιγά-σιγά στην επιφάνεια.

Από 14 έως και τις 29 Μαΐου: Ο Ερμής θα μπει στο ζώδιό σου και θα σου φέρει εμπνεύσεις και δημιουργικές συζητήσεις. Το σημαντικότερο είναι ότι θα εκφράζεις εύκολα τις σκέψεις σου και η επικοινωνία σου θα είναι ανοικτή και κυρίως πολύ ιδιαίτερη.

15 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 15 Μαΐου θα σηματοδοτήσει καινούργια ξεκινήματα, αλλά και ξεκαθαρίσματα σε υλικά θέματα και κυρίως σε ό,τι αφορά ακίνητα, οικονομικά και γενικά την εξασφάλισή σου. Αν έχεις γεννηθεί πάνω κάτω σε αυτή την ημερομηνία, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια φρέσκια αρχή σε προσωπικό επίπεδο.

16 Μαΐου: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο

Η είσοδος του πλανήτη Ουρανού στον Ταύρο θα σηματοδοτήσει μεγάλες, αλλά και πιεστικές αλλαγές γιατί σε ωθεί στο να ξεκολλήσεις και να κάνεις πολλές αναθεωρήσεις σε οτιδήποτε αφορά στο υλικό επίπεδο. Προς το παρόν, θα αναστατώσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις μόλις πρώτες δύο ημέρες. Οι τοποθετήσεις σου πλέον απέναντι στα πράγματα θα είναι διαφορετικές, αφού θα ζοριστείς να τα βγάλεις όλα στην επιφάνεια και θα λες αλήθειες που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω, χωρίς όμως να σε νοιάζει για το αποτέλεσμα, καθώς η σημαντικότερη ανάγκη σου θα είναι να τα ξεφορτωθείς από πάνω σου, με στόχο φυσικά να εξελιχθείς και να εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1η έως και τις 19 Μαΐου: Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα σε γεμίσει θετική ενέργεια, κάνοντας πιο όμορφες τις ημέρες σου, καθώς θα μπορείς εύκολα να επικοινωνείς και γενικά να ανακαλύπτεις νέες γνώσεις. Επίσης, μέσω καινούργιων γνωριμιών θα αναδειχτείς ένα διαφορετικό κομμάτι της προσωπικότητάς σου, ενώ θα έχεις την πρωτιά σε όλες τις επαφές σου.

Από 21 έως και τις 31 Μαΐου: Ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιό σου κι αν έχεις γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πιο γρήγορα την ωρίμανσή σου σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Γενικά, να ξέρεις ότι όλα γίνονται για την εξέλιξή σου.

29 Μαΐου: Η Πανσέληνος που γίνεται στις 29 του μηνός στον άξονά σου, στο ζώδιο του Τοξότη, θα σε κινητοποιήσει αρκετά γιατί θα σου βγει στην επιφάνεια η ανάγκη να βάλεις καινούργιους στόχους και μάλιστα με τη σύμπραξη ή τη στήριξη των πολύ δικών σου ατόμων. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Από 30 έως και τις 31 Μαΐου: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου στα τέλη του μήνα και θα συνεχίσει την πορεία του και μέσα στον Ιούνιο, οπότε θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να συντονίσεις τις υποθέσεις σου πιο εύκολα, ενώ θα λάβεις και καλά νέα που περιμένεις να ακούσεις καιρό. Θα έχεις ευφράδεια και θα αποκτήσεις μια πληθώρα γνώσεων που θα σου φανούν χρήσιμες από πολλές απόψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1η έως και τις 31 Μαΐου: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, απέναντί σου, σε επιβαρύνει συναισθηματικά. Νιώθεις ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις λύσεις σε συνεργασίες ή επαφές με άτομα που έχουν εξουσία ή διοικητικές θέσεις γι’ αυτό πιθανόν να έχεις μεγαλύτερο φόβο και ανασφάλεια ότι δε θα τα καταφέρεις. Όμως να θυμάσαι ότι ο πολεμιστής ποτέ δεν το βάζει κάτω και δεν αναγνωρίζει το «όχι» σαν απάντηση.

Από 1η έως και τις 15 Μαΐου:Ο Άρης στον άξονά σου, στο ζώδιο του Αιγόκερω, πυροδοτεί δύσκολες καταστάσεις και ενισχύει την ανταγωνιστική στάση σου προς τους άλλους. Συγχρόνως, υπάρχει μια ιδιαίτερη προσκόλληση σε άτομα της οικογένειάς σου ή σε κάποια που θεωρείς ότι μπορούν να σε στηρίξουν στην δουλειά σου ή σε άλλα θέματα που σε απασχολούν. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βιώσεις μια συνεχόμενη πίεση για να σπάσεις κάποια δεσμά, τα οποία σε κρατούν πίσω.

Από 20 έως και τις 31 Μαΐου: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει να νιώθεις ότι κάτι καλό μπορείς να περιμένεις τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον θα δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και σε προσωπικά θέματα που είχες παραμελήσει. Η παρουσία του Κρόνου στον άξονά σου θα βοηθήσει ώστε να βρεθούν λύσεις από εκεί που δεν το περίμενες γιατί οι προσβάσεις που αναζητάς δεν είναι πια απροσπέλαστες.

ΛΕΩΝ

Από 16 έως και τις 31 Μαΐου: Ο Άρης ξεκινάει την πορεία του απέναντί σου, στο ζώδιο του Υδροχόου οπότε επηρεάζεσαι ποικιλοτρόπως και για μεγάλο διάστημα. Θα δώσεις μεγάλη βαρύτητα στους άλλους και μάλιστα στα άτομα, με τα οποία θα έχεις μια ιδιαίτερα στενή σχέση.

Από 20 έως και 21 Μαΐου: Θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση αυτές τις δυο μέρες στα θέλω σου και θα προσπαθήσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Θα έχεις μεγάλη λάμψη και δημοφιλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από 1η έως και 31 Μαΐου: Ο Ποσειδώνας παραμένει στον άξονά σου, σου δίνει έμπνευση και σε παρασέρνει σε ρομαντικές αποδράσεις. Αλλά συγχρόνως, χωρίς να το καταλαβαίνεις, θα υπάρχει ένα πέπλο σε σχέση με τα αληθινά σου θέλω και των άλλων που είναι κοντά σου. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 7 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Από 22 έως και τις 23 Μαΐου: Αυτές τις δυο ημέρες θα περάσεις με ένα πιο δυναμικό τρόπο τις απόψεις σου και θα προσπαθήσεις να γίνεις όσο μπορείς πιο επικοινωνιακός/η. Επίσης, θα κάνεις μια νέα προσπάθεια οργάνωσης και ανακατάταξης σε πολλούς τομείς της ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Από 1η έως και 13 Μαΐου: Ο Ερμής στον άξονά σου, στον Κριό, θα σε κάνει υπερβολικά παρορμητικό/η στον λόγο αλλά και στις επαφές. Ο αυθορμητισμός πιθανόν μερικές φορές να χρειάζεται, για να σε υποχρεώσει να βγεις από στασιμότητα. Γενικά, χρειάζεσαι γερές ισορροπίες για να μετριάσεις τυχόν υπερβολές.

Από 1η έως και 31 Μαΐου: Ο Ουρανός οδεύει προς την έξοδό του από τον άξονά σου, κατ’ επέκταση δεν σε επηρεάζει τόσο. Αλλά, πριν φύγει, θα δώσει μια πολύ μεγάλη ώθηση σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες για να τολμήσεις να κάνει ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Σίγουρα οι συνθήκες δε θα είναι εύκολες. Όμως στην πορεία, οι εκτιμήσεις που θα προέρχονται από τις προσωπικές εμπειρίες που θα αποκτήσεις, θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τρόπο αντιμετώπισης, δράσης και έκφρασης. Θα σου αποκαλύψει ακόμα και αλήθειες που ήταν καλά κρυμμένες και ήταν η αιτία που μπορεί να υπέφερες. Τελικά όμως, θα καταφέρεις να αποκοπείς από οτιδήποτε είναι άρρωστο, ξεπερασμένο και δε σε προοδεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1η έως και τις 31 Μαΐου: Ο Δίας στο ζώδιό σου παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από 7 έως και 12 Νοεμβρίου. Τώρα θα σου δώσει πιο εύκολα τα αγαθά του και θα σου ενισχύσει την τάση για ανάπτυξη και για πρόοδο. Οπότε θα είσαι σε εγρήγορση για να αναλάβεις αμέσως τα ηνία και να κάνεις τα δυναμικά σου βήματα.

Από 14 έως και τις 29 Μαΐου: Ο Ερμής στον άξονά σου, στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο εξωστρεφής και να έχεις καλύτερη και πιο κοντινή επικοινωνία. Ενδεχομένως να σου ανοίξει καινούργιες πόρτες για συνεργασία ή ακόμα και στα ερωτικά.

15 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, στον Ταύρο, θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Το σημαντικότερο είναι ότι θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες που θα είναι απτές και ξεκάθαρες γιατί εσύ θα έχεις φτάσει στο επίπεδο να διακρίνεις τι χρειάζεσαι στην προκειμένη φάση. Κάποια άτομα θα σου δώσουν το έναυσμα και πιθανόν το στήριγμα για να κάνεις μια καινούργια αρχή και να βάλεις τη δική σου πινελιά.

Από 16 Μαΐου: Ο Ουρανός μπαίνει στον άξονά σου, τον Ταύρο και τα επόμενα χρόνια θα σε κινητοποιεί, ώστε να ανακαλύψεις ακόμα και τις εξτρίμ επιθυμίες σου. Γενικά, θα σε απελευθερώσει από ταμπού και φοβίες, θα νιώσεις την ανάγκη να σπάσεις δεσμά ή θα έχεις μια αντιδραστική ή προκλητική συμπεριφορά στις σχέσεις που αισθάνεσαι ότι σε καταπιέζουν ή σε ενοχλούν. Εσύ που έχεις γεννηθεί μόλις τις πρώτες ημέρες, θα έχεις τα πρώτα δείγματα γραφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 2 έως και 3 Μαΐου: Όσο περισσότερο αναζητάς τον τρόπο, με τον οποίο θα αναπτύξεις τις δυνάμεις σου και θα βρεις τον αληθινό σου εαυτό, τόσο θα μεγαλώνει ο πόθος σου για ταξίδια και μακρινούς προορισμούς.

29 Μαΐου: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει μια μεγαλύτερη επιθυμία για αλήθειες και γενικά θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια τον κρυμμένο σου εαυτό. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσεις την ανάγκη για ταξίδια, για μακρινές αναζητήσεις, ειλικρινείς συζητήσεις και επικοινωνία παντός είδους.

Από 30 έως και 31 Μαΐου: Ο Ερμής στον άξονά σου θα σου προσφέρει κινητικότητα, ιδέες, αλλά θα σε βοηθήσει στο διάβασμα ή ακόμα την ενημέρωση ή την έρευνα. Γενικά, θα μαζέψεις δίπλα σου άτομα με γνώσεις και μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα. Πιθανόν το θέμα ενός ταξιδιού θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 1η έως και 15 Μαΐου: Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σου δώσει μεγάλη δύναμη και συγχρόνως θα σε αναγκάσει να ξεπεράσεις κατά πολύ τον εαυτό σου. Προσοχή στην οδήγηση και σε μηχανήματα ή ηλεκτρικό ρεύμα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η ενέργειά σου θα είναι πολύ μεγάλη, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός στη διαχείρισή της.

Από 1η έως και τις 31 Μαΐου: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει να νιώθεις, εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, υποτονικά και δυσφορείς, κυρίως όταν είναι να διαπραγματευτείς το δίκιο ή την αξία σου, η οποία, αυτό το διάστημα, μπορεί να αισθάνεσαι ότι είναι χαμηλή ή δύσκολο να την αποδείξεις λόγω διαφόρων καταστάσεων που αντιμετωπίσεις. Συγχρόνως όμως βάζεις τα όριά σου σε οποιονδήποτε σε ενοχλεί και δε σε σέβεται.

Από 20 έως και 31 Μαΐου: Η Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο, στον άξονά σου, θα συμβάλλει ώστε να αυξήσεις τη φήμη και τη δημοφιλία σου. Θα απαλύνει ακόμα και τις δύσκολες ενέργειες του πλανήτη Κρόνου, ο οποίος, αυτήν την περίοδο, επιμορφώνει αλλά και πιέζει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα αναπτύξεις τα ταλέντα σου και θα κάνεις ό,τι είναι δυνατό για να προστατεύσεις, να φροντίσεις και να αναβαθμίσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 16 έως και 31 Μαΐου: Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου θα φέρει τις μεγάλες αλλαγές που περιμένεις εδώ και καιρό. Πλέον θα νιώθεις μια πολύ έντονη δύναμη να σε κατακλύζει και έτσι θα φτάσεις πιο εύκολα στον στόχο σου. Θα επηρεάσει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, όπου και θα νιώσεις ότι είσαι σε ετοιμότητα και επί των επάλξεων.

Από 7 έως και 8 Μαΐου: Θα είναι πιο εύκολο να βρεθείς μέσα σε ομάδες και γενικά σε καταστάσεις που νιώθεις ότι μπορείς να ενώσεις τις δυνάμεις σου και να δημιουργήσεις κάτι από κοινού.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 1η έως και 31 Μαΐου: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από 4 έως και 7 Μαρτίου. Η ονειροπόληση αλλά και η εκτός πραγματικότητας αίσθηση θα είναι πολύ μεγάλη. Μπορεί να υπάρχει διάθεση από την πλευρά σου για να αφεθείς στις συνθήκες, χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση. Τουλάχιστον όμως αν ονειρεύεσαι και οραματίζεσαι ξεφεύγεις από δυσάρεστες καταστάσεις. Το ενδιαφέρον για την φωτογραφία , τον κινηματογράφο και γενικά οτιδήποτε αφορά σε καλλιτεχνία και δημιουργικότητα θα σε κάνει να αποδράσεις από την πεζή καθημερινότητα. Απόφυγε όμως τις υπεκφυγές και τις ψευδαισθήσεις.

Από 9 έως και 11 Μαΐου: Θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση να εκφράσεις τον εαυτό σου γιατί θα σου είναι πιο εύκολο να υλοποιήσεις πράγματα και να βρεις καταστάσεις που θα σχετίζονται με τα θέλω σου.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved