Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου

Ο Μάρτιος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαρτίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάρτιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 5 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 15+5=20. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+0=2. Το 2 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Μάρτιο.

Για τον μήνα Μάρτιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν τον μήνα, αν σπουδάζεις ή παρακολουθείς κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα δεις τις προσπάθειές σου να πιάνουν τόπο. Φρόντισε να έχεις δίπλα σου άτομα που δε σε αποσπούν από τους στόχους σου.

Επαγγελματικά: Άνοιξε ένα παράθυρο στο καινούργιο ή στο άγνωστο και μελλοντικά θα έχεις πολλά να κερδίσεις. Προσπάθησε να μη διασκορπίζεις την ενέργεια σου σε διάφορες δραστηριότητες.

Οικονομικά: Απόφυγε σπατάλες για πράγματα που δε χρειάζεσαι.

Αισθηματικά: Η ατμόσφαιρα στη σχέση είναι άκρως ερωτική και το πάθος σας κατακλύζει. Αν είσαι ελεύθερος/η, παίζεις το παιχνίδι του φλερτ στα δάκτυλα, αλλά μόλις τα πράγματα σοβαρεύουν, γίνεσαι λαγός.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν τον μήνα επανέρχεται στην επιφάνεια ένα σχέδιο για το οποίο είχες παλέψει πολύ, αλλά τα οικονομικά σου ήταν εμπόδιο στην υλοποίησή του. Με σωστό προγραμματισμό, τώρα, όλα είναι εφικτά.

Επαγγελματικά: Μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα, όταν εργάζεσαι ομαδικά, παρά όταν προσπαθείς μόνος/η. Τα άτομα της υπόλοιπης ομάδας όμως πρέπει να είναι συμβατά με σένα.

Οικονομικά: Καλό θα ήταν να έχεις την προσοχή σου εστιασμένη στα οικονομικά σου και να αποφύγεις ό,τι είναι περιττό.

Αισθηματικά: Προσπάθησε αυτό το διάστημα να ασχοληθείς περισσότερο με τον/τη σύντροφό σου και τα δικά του/της θέλω. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ή να γοητευτείς από μια νέα γνωριμία.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτόν τον μήνα ένας αέρας ανανέωσης σε κατακλύζει. Η κοινωνική σου ζωή αναμένεται λίαν ενδιαφέρουσα. Οι φίλοι επιδιώκουν τη συντροφιά σου, ενώ νέες γνωριμίες εμφανίζονται στον ορίζοντα.

Επαγγελματικά: Μια εξαπάτηση ή πλάνη που θα αντιληφθείς στον εργασιακό σου χώρο θα σε κάνει να ξυπνήσεις απότομα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Ένα ρίσκο κρίνεται απαραίτητο.

Οικονομικά: Η διεκπεραίωση μιας οικονομικής σου υπόθεσης προς το παρόν αναστέλλεται.

Αισθηματικά: Καλείσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις σου, καθώς μια κρυφή σχέση έρχεται στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι φίλοι σου σε παρασύρουν σε ευχάριστες εμπειρίες.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτόν τον μήνα ενδέχεται να νοιώσεις ότι οι δυνάμεις και οι αντοχές σου έχουν πάρει την κατιούσα. Αν αισθανθείς την ανάγκη για περισσότερες ώρες ξεκούρασης, βρες τρόπο να το κάνεις.

Επαγγελματικά: Επανέρχονται τα άγχη και οι ανασφάλειες για την επαγγελματική σου πορεία. Αυτό ευθύνεται για το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο χώρο της εργασίας σου, την επικοινωνιακή δυσκαμψία ή κάποιες παρεξηγήσεις.

Οικονομικά: Ένα χρέος που σε έχει ταλαιπωρήσει τώρα διευθετείται.

Αισθηματικά: Έχεις τόσα μέτωπα ανοιχτά που η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδέχεται να κάνεις μια γνωριμία την οποία δεν κοινοποιείς σε κανένα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Εκπλήξεις και ανατροπές σε καθημερινό επίπεδο. Οι ρυθμοί σου επιταχύνονται και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ρουτινιάσεις. Η επαφή σου με ένα νέο πρόσωπο θα σε κάνει να δεις τα πράγματα κάτω από άλλο πρίσμα.

Επαγγελματικά: Στο τραπέζι πέφτουν θέματα που έχουν σχέση με την πορεία μιας στενής συνεργασίας. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι μια αλλαγή είναι απαραίτητη για σένα, μην αποφασίσεις παρορμητικά.

Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας βάλλεται από τον κακό σου προγραμματισμό.

Αισθηματικά: Αν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ή να μπουν τίτλοι τέλους. Αν είσαι μόνος/η, ένα ειδύλλιο θα σε συναρπάσει για όσο καιρό κρατήσει.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτόν τον μήνα η δημιουργική σου διάθεση πριμοδοτείται με πρωτότυπες ιδέες και παρ’ όλο που το περιβάλλον σου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, κανείς δεν είναι σε θέση να ανακόψει τα σχέδιά σου.

Επαγγελματικά: Αν η ασχολία σου σχετίζεται με τις δημόσιες σχέσεις ή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ευνοείσαι ιδιαίτερα. Η φήμη σου εξαπλώνεται και η γνωριμία σου με πνευματικά άτομα θα ανοίξει τους ορίζοντές σου.

Οικονομικά: Η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου σε ανακουφίζει προσωρινά.

Αισθηματικά: Το πάθος καθοδηγεί τη σχέση σου, αλλά το παρασκήνιο που υπάρχει μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία σου δημιουργεί τέτοια ρομαντική διάθεση που είχες καιρό να νοιώσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν τον μήνα έχεις τη τάση να αποφεύγεις τα πολύβουα μέρη και να αποζητάς την ησυχία σου όλο και περισσότερο. Οι περίπατοι στη φύση σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να πάρεις μια απόφαση που μέχρι τώρα απέφευγες.

Επαγγελματικά: Αν ασχολείσαι με τον τομέα των τεχνών, θα επωφεληθείς από μια πρωτόγνωρη έμπνευση. Αν ψάχνεις για εργασία, ό,τι κι αν προκύψει, μην το αρνηθείς.

Οικονομικά: Μην τα βάζεις με το νόμο γιατί μπορεί να μπλέξεις.

Αισθηματικά: Συνειδητοποιείς καταστάσεις που μέχρι τώρα αρνιόσουν να δεις κατάματα. Αν είσαι μόνος/η, αντί να γκρινιάζεις, σκέψου μήπως η αιτία της μοναξιάς σου είναι ότι δεν θέλεις να δεσμευτείς.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν τον μήνα, με τόλμη και ευελιξία, τολμάς να κάνεις τις επιλογές που πραγματικά επιθυμείς. Είναι σημαντικό να στηρίξεις τις προσπάθειές σου σε γερές βάσεις και να εργαστείς με υπομονή για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικά: Η χαμένη ενέργεια και η αυτοπεποίθηση σου επανέρχονται. Η εργατικότητα και το ενδιαφέρον που δείχνεις για τη δουλειά σου αναγνωρίζονται. Δεν βρίσκεσαι μακριά από την πραγματοποίηση των σχεδίων σου.

Οικονομικά: Ακόμα κι αν η πορεία των οικονομικών σου είναι ανοδική, μην ξανοίγεσαι.

Αισθηματικά: Η προοπτική και μόνο ενός μακρινού ταξιδιού, απογειώνει την ερωτική σας διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια σχέση από το πρόσφατο παρελθόν επανέρχεται και σε αναστατώνει ευχάριστα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτόν τον μήνα η επικοινωνία με τους γύρω σου γίνεται μετ’ εμποδίων. Είναι σαν να μιλάτε άλλη γλώσσα ή σαν να βρίσκεστε σε άλλους κόσμους. Αντί να προσπαθείς να βρεις την αιτία, αποδέξου το.

Επαγγελματικά: Μια παρεξήγηση με ένα άτομο κύρους από τον εργασιακό σου χώρο, μπορεί να γίνει η αφορμή να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Όσο κι αν αυτό σε αναστατώνει, τελικά θα σου βγει σε καλό.

Οικονομικά: Περιορίσου στα τελείως αναγκαία.

Αισθηματικά: Αν πιστεύεις ότι το κεφάλαιο σχέση έχει τελειώσει, είναι καιρός να πας παρακάτω. Αν είσαι μόνος/η, δύσκολα θα αφήσεις τις χαρές που σου προσφέρει η ελευθερία σου.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved