Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Φεβρουάριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 4 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 15+4=19. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+9=10 και 1+0=1. Το 1 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Φεβρουάριο.

Για τον μήνα Φεβρουάριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα η μαχητικότητά σου είναι στο κόκκινο και η αντοχή σου ανεξάντλητη. Με την αποφασιστικότητα που σε διακρίνει διεκδικείς δυναμικά και με ηχηρό τρόπο κάθε τι που θέλεις.

Επαγγελματικά: Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια καινούργια επαγγελματική αρχή ή μια νέα σημαντική συμφωνία στην υπάρχουσα εργασία σου, είναι καλή εποχή να το τολμήσεις.

Οικονομικά: Επιρρέπεια σε απερίσκεπτη σπατάλη.

Αισθηματικά: Δείξε ωριμότητα σε ό,τι αφορά τη σχέση σου και σταμάτα να σφυρίζεις αδιάφορα στα παράπονα της/του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο ερωτικός μαγνητισμός σου είναι στο έπακρο.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα οι ευθύνες που επωμίζεσαι είναι πολλές και η αστάθεια που επικρατεί στην καθημερινότητά σου δε βοηθά στην έγκαιρη τακτοποίησή τους. Μη χάνεις την πίστη στις δυνάμεις σου.

Επαγγελματικά: Η ικανότητα της πειθούς σου είναι το ισχυρότερο όπλο σου, γι’ αυτό μην το αφήνεις ανεκμετάλλευτο, ιδίως αν ασχολείσαι με πωλήσεις ή θέματα δημοσίων σχέσεων.

Οικονομικά: Πρόσεχε τα ψιλά γράμματα, αν χρειαστεί να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο.

Αισθηματικά: Αν προσθέσεις στη σχέση σου και πνευματικά ερεθίσματα, θα λειτουργήσει καλύτερα. Αν είσαι μόνος/η, χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ κάποιον/α που να έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2018; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Η επικοινωνία είναι το φλέγον ζήτημα αυτού του μήνα. Αν καταφέρεις να ελέγξεις την απολυτότητα και την ισχυρογνωμοσύνη σου, θα εξασφαλίσεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Επαγγελματικά: Αν ενδιαφέρεσαι για την επαγγελματική σου εξέλιξη, καλό θα ήταν να εντείνεις το ενδιαφέρον σου και να εμπλουτίσεις τις δεξιότητες εκείνες που αφορούν στο αντικείμενο που ασχολείσαι.

Οικονομικά: Το πλαστικό χρήμα είναι πειρασμός, γι’ αυτό το νου σου.

Αισθηματικά: Αντιδράς έντονα στα «όχι» και τα «μη» του ατόμου, με το οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου, κάθε φορά που προσπαθεί να σου περιορίσει την ελευθερία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να συναντήσεις τον έρωτα σε ένα ταξίδι.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα ένα πρόσωπο θα γίνει η αιτία να επανεξετάσεις ή ν’ αναβάλλεις προσωρινά κάποια από τα σχέδιά σου. Μη χάνεις τις ελπίδες σου και μην παραιτείσαι. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Επαγγελματικά: Εμπόδια και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα τεστάρουν τις αντοχές σου. Μετά από ένα ξεκαθάρισμα, τα πράγματα αλλάζουν και από σένα εξαρτάται, αν θα μείνεις ή όχι.

Οικονομικά: Πιθανό να εμφανιστούν εκκρεμότητες που είχες αμελήσει.

Αισθηματικά: Μετά από δοκιμασίες, εμπιστεύεστε και στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια περιπέτεια ενδέχεται να σε βάλει σε μπελάδες. Πρόσεχε τη δημόσια εικόνα σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα ανοίγει για σένα ένα καινούργιο πεδίο εμπειριών. Γνώσεις, σεμινάρια και σπουδές θα απαιτήσουν κόπο και προσπάθεια, αλλά τα αποτελέσματά τους θα σε ανταμείψουν.

Επαγγελματικά: Οι ικανότητές σου είναι δεδομένες και η φήμη σου εξαπλώνεται στον τομέα που δραστηριοποιείσαι. Η επιτυχία μοιάζει να είναι δρομολογημένη για σένα. Εκμεταλλεύσου εγκαίρως τις ευκαιρίες.

Οικονομικά: Είσαι σε θέση να διαχειριστείς ό,τι προκύψει.

Αισθηματικά: Βεβαιώσου ότι τα μηνύματα που εκπέμπεις γίνονται κατανοητά, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρερμηνείας. Αν είσαι μόνος/η, ευνοείσαι να χαρείς τον έρωτα και τις χαρές της ζωής.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα αντιμετωπίζεις με νέα οπτική τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Εκφράζεις αυτό που θέλεις, δείχνεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου, αλλά και απομακρύνεις ασυζητητί τοξικές σχέσεις.

Επαγγελματικά: Έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Αντί να ψάχνεις για δικαιολογίες, επιστράτευσε τη μεθοδικότητα και το πρακτικό σου πνεύμα και στο τέλος θα δικαιωθείς.

Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Αισθηματικά: Μια από κοινού επένδυση με τον/την σύντροφο σου σας φέρνει ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι μόνος/η, αναζωογονείσαι μέσα από μια καινούργια γνωριμία και κάνεις σχέδια για μικροαποδράσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα σημαντικές σχέσεις σου σε προσωπικό, φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο γίνονται πιο απαιτητικές και θα χρειαστεί από σένα επιμονή και συνέπεια για να τις κρατήσεις.

Επαγγελματικά: Μη αναμενόμενες δυσχέρειες σε αποσυντονίζουν και κάνουν ανέφικτο κάθε πρόγραμμα που είχες κατά νου. Από τη διαχείρισή τους θα εξαρτηθεί, αν θα αφήσεις ή όχι πράγματα που σε κρατάνε πίσω.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου σκαμπανεβάσματα όχι μόνο δεν τακτοποιούν παλιές εκκρεμότητες, αλλά δημιουργούν και νέες.

Αισθηματικά: Υπερασπίζεσαι με κάθε τρόπο τις αντιλήψεις σου και αδιαφορείς για τα θέλω του/της συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, αναζωπυρώνεται μια κατάσταση από το παρελθόν που είχε βαλτώσει.

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2018; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα, μέσα από ενδοσκόπηση, έρχεσαι σε επαφή με ένα ουσιαστικό κομμάτι του εαυτού σου. Αυτό μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά θα συντελέσει στη θωράκιση της ψυχικής σου υγείας.

Επαγγελματικά: Η καθημερινότητα στο χώρο της εργασίας σου είναι ιδιαίτερα πιεστική και οι αυξανόμενες απαιτήσεις μειώνουν όλο και περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο που διέθετες στον εαυτό σου.

Οικονομικά: Είναι σημαντικό να αφουγκραστείς τις οικονομικές απαιτήσεις των καιρών.

Αισθηματικά: Ακόμα κι αν δεν υποχωρήσουν οι πιέσεις, αν θέλεις, μπορείς να βρεις διεξόδους για την εκτόνωσή τους. Αν είσαι μόνος/η, ετοιμάσου για χαρά, διασκέδαση και ατελείωτα φλερτ.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα ένα ανοιχτό κεφάλαιο της ζωής σου κλείνει οριστικά. Τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους και τυχόν αντιρρήσεις από οικεία σου πρόσωπα αντιμετωπίζονται αποφασιστικά και χωρίς συναισθηματισμούς.

Επαγγελματικά: Εξέτασε ρεαλιστικά τους επαγγελματικούς σου στόχους, αλλά και τις προσωπικές σου αντοχές, οι οποίες πολλές φορές φτάνουν στα όριά τους. Πάσης φύσεως συνεργασίες δοκιμάζονται.

Οικονομικά: Ένα οικονομικό θέμα που είχες παραμελήσει αναζητά επειγόντως λύση.

Αισθηματικά: Μην κλείνεις τα μάτια στα σημάδια, ακόμα κι αν είναι άβολα. Αν είσαι ελεύθερος/η, συνειδητοποιείς τα λάθη του παρελθόντος και δίνεις τέλος στο μοτίβο που ασυναίσθητα επαναλάμβανες.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved