Προβλέψεις Σεπτεμβρίου Ινδικής Αστρολογίας για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα της Βεδικής για το Σεπτέμβριο
Παπασταύρου Λίντα
Προβλέψεις Σεπτεμβρίου Ινδικής Αστρολογίας για τα 12 ζώδια

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος

photo paris-1

Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Στην Ινδική παράδοση οι θέσεις του Ήλιου, της Σελήνης, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της αστρολογίας που οι περισσότεροι γνωρίζουν.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

vedic_sept

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο οίκο της τύχης από πατέρα και θεό με τον κυβερνήτη σας τον Άρη εγκατεστημένο από 1 έως 8/9 στον 11ο οίκο των κερδών αλλά από 9-30/9 σε πτώση και στο 12ο σπίτι των απωλειών. Τέλος ο Δίας είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι μόνον οι οκτώ πρώτες μέρες του μήνα σας ευνοούν γιατί θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες στο υπόλοιπο διάστημα του μήνα, από 9-30/9. Σε αυτήν την περίοδο λοιπόν, προσέξτε ιδιαίτερα κάθε οικονομική σας συναλλαγή και μην επιχειρήσετε καινούργια ανοίγματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Οι σχέσεις σας με τον πατέρα σας θα είναι γεμάτες εντάσεις και θα πρέπει να αναβάλλετε κάθε μακροπρόθεσμο στόχο. Λέτε όλες τις Τρίτες Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής σας καταξίωσης και καριέρας. Ωστόσο, τα πράγματα είναι δύσκολα από 10-30/9 επειδή η Αφροδίτη σας θα βρίσκεται σε πτώση στην Παρθένο,2ο οίκο των οικονομικών και εισοδημάτων σας από την δουλειά σας. Παράλληλα, η παρουσία του Κέτου ή Νότιου Δεσμού της Σελήνης στο ζώδιο σας προοιωνίζει ανατροπές και σκάνδαλα. Έτσι μόνο το πρώτο 10ήμερο του μήνα είναι ευνοϊκό με την Αφροδίτη στον ωροσκόπο. Οι όποιες επιτυχίες του πρώτου λοιπόν δεκαημέρου δεν θα πρέπει να σας ενθουσιάσουν αλλά αντιθέτως να σας κάνουν επιφυλακτικούς και συγκρατημένους επειδή θα επακολουθήσει το δύσκολο 20ήμερο που προανέφερα. Θα έχετε προβλήματα με τις αποδοχές σας, είτε είσαστε μισθωτός είτε αυτοαπασχολούμενος.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των κερδών και δημοσίων σχέσεων. Ο κυβερνήτης της σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται διαδοχικά από 1-4/9 στο 12οσπί τι με κίνδυνο να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα έξοδα. Από 5-22/9 θα βρίσκεται στον ωροσκόπο και θα έχετε πολλές προσωπικές επιτυχίες στις δημόσιες σχέσεις σας από άτομα κοινωνικού κύρους. Παράλληλα θα σας υποστηρίξουν πρεσβύτερα αδέλφια και θείοι ή θείες σας. Από 23-30/9 είναι το καλύτερο διάστημα του μήνα με τον Ερμή σε θρόνο και έξαρση στην Παρθένο και 2ο σπίτι των οικονομικών σας. Αν είσαστε μισθωτοί θα έχετε αύξηση αποδοχών και προαγωγή. Αν είσαστε επιχειρηματίες θα έχετε αύξηση κύκλου εργασιών και πελατείας. Στο ίδιο διάστημα οι σχέσεις με την οικογένεια σας θα είναι άριστες.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει το 12οδύσκολο σπίτι στα υλικά αγαθά αλλά πολύ ευνοϊκό στα πνευματικά. Παράλληλα, φιλοξενεί από 9-30/9 τον Άρη σε πτώση και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα σε θέματα τριβής με τα αδέλφια σας αλλά κυρίως πρέπει να προσέχετε γιατί γίνεστε επιρρεπείς σε ατυχήματα καθώς και σε προβλήματα υγείας που ενδεχόμενα να αφορούν στο κυκλοφορικό σας σύστημα. Έτσι λοιπόν, συνιστώ για ολόκληρο τον μήνα τις επικλήσεις Ωμ Μαχαντέβι Ωμ, όλες τις Δευτέρες και τις Πέμπτες, 27 φορές, ατενίζοντας βορειοδυτικά και Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, όλες τις Τρίτες και τις Κυριακές, 27 φορές ατενίζοντας νότια. Θα έχετε απρόβλεπτα έξοδα και προβλήματα υγείας αν είσαστε στην τρίτη ηλικία. Ωστόσο είναι ιδανικός μήνας για πνευματική αναζήτηση και διαλογισμό.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον ωροσκόπο και 1ο οίκο κάνοντας σας πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και τα γεγονότα. Ο αστρολογικός σας αφέντης, ο Ήλιος θα βρίσκεται παντοδύναμος στον θρόνο του, από 1-16/9 δίνοντας σας το προβάδισμα αλλά συγχρόνως και ευθύνη σε ό, τι επιχειρήσετε, είτε σε αισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το διάστημα έχει έντονα ανδρικά και επιθετικά χαρακτηριστικά και οι γυναίκες με την κλασσική έννοια πιθανόν να νιώσουν άβολα. Από 17-30 /9 τα πράγματα αλλάζουν και στρέφονται κυρίως στα οικονομικά θέματα. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή στα αισθηματικά θέματα, τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες λόγω της Αφροδίτης που βρίσκεται σε πτώση και που θα δημιουργήσει ερωτικά σκάνδαλα και απιστίες ανάμεσα σε ανδρόγυνα και ζευγάρια

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων σας που προέρχονται από την κύρια απασχόληση σας. Ο πλανήτης σας ο Ερμής θα βρίσκεται πανίσχυρος στο ζώδιο σας από 23-30/9 κάνοντας έτσι την τελευταία εβδομάδα του μήνα πολύ τυχερή και αποδοτική σε ό, τι αφορά τον μισθό ή τα κέρδη σας αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Το διάστημα 5-22/9, λιγότερο αποδοτικό οικονομικά αλλά πολύ ευνοϊκό σχετικά με τα προσωπικά και αισθηματικά σας θέματα. Στο διάστημα αυτό θα κάνετε νέες και σημαντικές γνωριμίες που θα καταλήξουν σε στέρεους και ευτυχισμένους γάμους. Τέλος το σύντομο διάστημα από 1-4/9 είναι το πιο δύσκολο και δεν πρέπει να σας επηρεάσει αρνητικά στο ξεκίνημα του μήνα εφόσον στην συνέχεια τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινότητας και της άμεσης επικοινωνίας. Ο πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στον ωροσκόπο μόνον από 1-9/9 δίνοντας σας την σύντομη χαρά και αισιοδοξία στην καθημερινότητα σας. Από 10-30/9 θα μετακινηθεί στην Παρθένο και ζώδιο της πτώσης της στο 2ο σπίτι των οικονομικών και οικογενειακών σας θεμάτων. Στο διάστημα λοιπόν αυτό θα σας συνιστούσα όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες να λέτε την επίκληση εξευμενισμού της Αφροδίτης, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά. Παράλληλα φροντίστε να είσαστε επιμελείς στην εργασία σας, να μην δημιουργείτε ανώφελες εντάσεις στο σπίτι και οπωσδήποτε να προσέξετε την διατροφή σας αποφεύγοντας την πολυφαγία και την κατανάλωση αλκοόλ.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4οοίκο των σχέσεων με την μητέρα σας και την γενικότερη υλική ευημερία και αγαθά που σχετίζονται με το σπίτι. Η παρουσία του Ράχου ή Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στο ζώδιο σας καθώς και η εγκατάσταση του πλανήτη σας Άρη στην πτώση του στον Καρκίνο και στο άχαρο 12ο σπίτι από 9-30/9 κάνουν τα πράγματα δύσκολα και κρίσιμα στους τομείς που προανέφερα. Πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με την μητέρα σας ή να αντιμετωπίσετε ξαφνική αλλαγή κατοικίας που να σας ξεβολέψει ή να μείνετε χωρίς αυτοκίνητο. Για να αποφύγετε αυτές τις πιθανότητες, παράλληλα με την επαγρύπνηση σας, ας λέτε όλες τις Τρίτες και τις Κυριακές, από 9-30/9, Ωμ Κουτζά για Ναμαχά Ωμ, 27φορές,ατενίζοντας νότια.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο εκλεκτό οίκο της ινδικής αστρολογίας που σχετίζεται με την δημιουργία, την ερωτική αγάπη, τα παιδιά, την καλλιτεχνική έμπνευση και τις επενδύσεις σε υλικά ή πνευματικά αγαθά. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας βρίσκεται ανάδρομος στο εξίσου σπουδαίο 9οσπίτι της τύχης από πατέρα και εύνοιας από θεό. Έτσι λοιπόν, τον μήνα αυτόν θα δρέψετε γλυκούς καρπούς στους τομείς που προανέφερα και φυσικά ο καθένας ανάλογα με τους προσωπικούς του στόχους, ηλικία και κοινωνική θέση. Ωστόσο, λόγω του ανάδρομου Δία πιθανόν τα οφέλη που θα αποκομίσετε να μην είναι στο 100% των προσδοκιών σας αλλά να χρειάζεται και από μέρους σας μια τελική προσπάθεια ή πινελιά για να φθάσετε στην κορυφή της επιτυχίας.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των ανταγωνιστών φθονερών ατόμων, τόσο στο εργασιακό όσο και στο συγγενικό σας περιβάλλον. Ο πλανήτης-κυβερνήτης σας, ο Κρόνος βρίσκεται εγκατεστημένος στο 2ο σπίτι των οικονομικών και αποδοχών από την κύρια εργασία. Το κλίμα λοιπόν του μήνα είναι άκρως ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή επιφυλακή στον χώρο της δουλειάς σας αποφεύγοντας προστριβές και λογομαχίες. Οι μη εργαζόμενες νοικοκυρές θα έχουν προβλήματα από συγγενικά τους πρόσωπα, κυρίως από το σόι της μητέρας τους. Αποφύγετε τόσο να δανείσετε όσο και να δανεισθείτε χρήματα από συναδέλφους. Προσέξτε την διατροφή σας, κάντε προληπτικό έλεγχο στην υγεία σας και οδηγείτε προσεκτικά. Ιδανικός μήνας για άτομα που εργάζονται μόνα τους ή χωρίς επιτήρηση.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον7ο οίκο της συζυγικής ζωής, των συνεταίρων και των φανερών επαγγελματικών αντιζήλων. Ο κυβερνήτης-πλανήτης σας, ο Κρόνος βρίσκεται εγκατεστημένος στο 2ο οίκο των εισοδημάτων και οικογενειακών σχέσεων. Έτσι λοιπόν, θα υπάρξουν σοβαρές τριβές ανάμεσα σε ανδρόγυνα σχετικά με την κοινή οικονομική διαχείριση που μπορεί να εξελιχθούν σε πρόσκαιρο χωρισμό έως και διαζύγια. Παράλληλα όπου υπάρχουν δύο συνεταίροι θα εμφανισθούν τάσεις αμοιβαίας καχυποψίας για ατασθαλίες και καταχρήσεις που πολύ πιθανόν να καταλήξουν σε δικαστικές διαμάχες και διάλυση μακροχρόνιων συνεργασιών. Το καλύτερο ωστόσο διάστημα του μήνα για συμβιβασμό σε κάθε διαφορά είτε συζυγική είτε επαγγελματική, είναι από 23-30/9.Τέλος ο μήνας είναι ιδανικός για οργάνωση και συλλογή πληροφοριών.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 8ο οίκο των χρόνιων παθήσεων, των κληρονομικών, του σεξ και της μαγείας. Ο κυβερνήτης-πλανήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται ανάδρομος στο 9ο σπίτι της τύχης και της αρετής. Έχουμε λοιπόν σύγκρουση αντίθετων δυνάμεων, του καλού με το κακό ή του ατομικού συμφέροντος με το γενικό. Σαφέστατα το στενό συμφέρον θα έχει την τάση να υπερισχύσει έναντι του ευρύτερου και θα βρεθείτε μπροστά στο δίλημμα να «ακολουθήσετε» την παροιμία, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ίσως η καλύτερη λύση να είναι η αναβολή σημαντικών αποφάσεων για το άμεσο μέλλον προκειμένου να αποφύγετε ενοχές για πολύ σκληρές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε εδώ και τώρα. Ιδανικός μήνας για ελεύθερο σεξ και ενασχόληση με απόκρυφες επιστήμες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved