Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26 Αυγούστου

Η Σελήνη στον Καρκίνο

 

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

d8cb69657f9bff74890479e39d89d4de_S

Η μυστήρια γυναίκα με εμφάνιση σημαιοστολισμού, βρίσκεται στην πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου, στην πιο αγαπημένη της θέση, σήμερα 24/8 στις 13:31 το μεσημέρι.


Με την επιρροή του εξαγώνου με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 15:23, μοιάζει με απαστράπουσα νύφη, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά για να φιλήσει τον γαμπρό.
Κάπως έτσι κυμαίνεται και η γενικότερη διάθεση, αφού λίγο μετά το μεσημέρι, αισθανόμαστε ένα λίγωμα στο στομάχι, ψάχνοντας να καταβροχθίσουμε συναισθήματα.

Η εσωτερική θαλπωρή, οι καλές σχέσεις με τους οικείους μας και η ενέργειά μας, δίνουν μια ευχάριστη νότα στην ημέρα που προσφέρεται για φιλικές σπιτικές συγκεντρώσεις, αλλά και για μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στη δουλειά.


Στις 19:53 το εξάγωνο με την Αφροδίτη, που επηρεάζει ώρες πριν και ευτυχώς και μετά, μας δένει με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία επιδιώκουμε να βρεθούμε και να μοιραστούμε ευχάριστα την ώρα.

Κάθε επαγγελματική επαφή αυτό το διάστημα ευνοείται, αφήνοντας να πλανιέται μια εκλεπτυσμένη και δημιουργική εικόνα.


Από τις 20:31 όμως έως και το τέλος της ημέρας το Ταυ τετράγωνο της Σελήνης με Ουρανό και Πλούτωνα, θα αλλάξει ξαφνικά το όμορφο και γαλήνιο σκηνικό, σαν κεραυνός εν αιθρία.


Στις 20:31 κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Ουρανό, ενώ στις 22:47 κορυφώνεται η αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Η διάθεσή μας μεταστρέφεται σε πιο εναλλακτικά μονοπάτια, κοιτάζοντας τα ως τώρα συγκαταβατικά, με βλέμμα οίκτου. Η σπιτική μας διάθεση δίνει τη θέση της σε extraordinaire εξόδους και τα γλυκά και αφοσιωμένα μας συναισθήματα, μετατρέπονται σε εξουσιαστικά και παθιασμένα. Η ατμόσφαιρα μοιάζει σαν το ένα Εγώ, να ακυρώνει το άλλο Εγώ μας.

Ωστόσο το πρόσκαιρο στοιχείο αυτού του Ταυ – τετράγωνου καλό θα ήταν να μην μας βυθίσει στην απύθμενη κυκλοθυμία που προξενεί.

Στις 25/8 στις 8:24 το πρωί, το εξάγωνο με το Δία επαναφέρει τη χαρούμενη διάθεση, κάνοντας το πρωινό να μοιάζει με παιδική χαρά, στην οποία ξεδίνουμε ξένοιαστα και δοκιμάζουμε τα όρια της ευγένειας και του ανταγωνισμού μας.

Όμως η ευμετάβλητη διάθεση, έχει βρει το παιχνίδι της πάνω μας, δοκιμάζοντας συνεχώς τις αντιδράσεις, βάζοντας και στοιχήματα.


Στις 15:58 το μεσημέρι που κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Κρόνο, μια άλλη αίσθηση μας κυριεύει, η οποία είναι εκείνη της απογοήτευσης και της ανεπάρκειάς μας ως προς κάτι ή κάποιον άλλο. Η απαισιοδοξία θα χλωμιάζει τα πρόσωπά μας ως το βράδυ, σκεφτόμενοι πιθανά πως θέλουμε να καταφέρουμε κάτι χωρίς να μπορούμε.

Όλες αυτές οι σκέψεις θα μετατραπούν σε θυμό, βγαίνοντας από τη μελαγχολία, ή εναλλάσσοντας τις δύο αυτές αισθήσεις, ώσπου να ξημερώσει η επόμενη ημέρα.


Ο θυμός θα προέλθει από το τετράγωνο με τον Άρη λίγα λεπτά αργότερα, στις 16.06 το μεσημέρι, δημιουργώντας έντονους διαπληκτισμούς. Είναι πράγματι εντυπωσιακές οι εναλλαγές της διάθεσής μας, σαν τη στιγμή μιας κηδείας να εμφανιστεί ένα γατάκι, που παίζει το βολάν μιας παρευρισκόμενης.


Το εσωτερικό μας ασανσέρ θα ανεβοκατεβαίνει διαρκώς έως την επόμενη ημέρα 26/8 στις 19:09 το απόγευμα, που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved