Έρωτες του καλοκαιριού: Θ’ αντέξουν… το κρύο του χειμώνα;

Το καλοκαίρι βρίσκεται στην τελευταία στροφή και, όπως συμβαίνει συχνά-πυκνά, μέσα στην κάψα αλλά και την ανεμελιά της εποχής, έχουν προκύψει ...έρωτες.

 

Έρωτες του καλοκαιριού: Θ’ αντέξουν… το κρύο του χειμώνα;

Γράφει η Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina_Foto

Θέρος, ου γαρ έρχεται μόνον... Το καλοκαίρι βρίσκεται στην τελευταία στροφή και όπως συμβαίνει συχνά-πυκνά μέσα στην κάψα αλλά και την ανεμελιά της εποχής έχουν προκύψει ...έρωτες. Και όλοι τους, μικροί, μεγάλοι, παθιασμένοι ή εγκεφαλικοί, διεκδικούν το δικαίωμα τους να ...ζήσουν και τον χειμώνα!

Όμως τι λένε τα άστρα και τα ζώδια; Θα φέρουν εμπόδια ή μήπως πάμε για το μεγάλο κόλπο; Τελικά ο έρωτας του καλοκαιριού θα διαρκέσει ή είναι σαν τα εποχιακά μαγαζιά, που το καλοκαίρι πωλούν ειδή κάμπινγκ κι το χειμώνα τρίγωνα-γκι και αποκριάτικες στολές;

ΚΡΙΟΣ: Προπόνηση και βλέπουμε... Με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να σας πολιορκούν στενά αλλά και τον Κρόνο κουμπάρο, ο έρωτας μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαίνων αξέχαστος και καταλυτικός, είναι όμως κομματάκι δύσκολο να «τσουλήσει» ομαλά μιας και το βασικό ζητούμενο είναι η ριζική αναμόρφωση σας, ώστε κάποια στιγμή να παίξετε και στο ...Champions League. Το κρύο του χειμώνα ίσως να είναι ακόμη μακριά, όμως πρέπει να προετοιμάζεστε για τα καλύτερα. Άλλωστε όλες οι μεγάλες ομάδες δεν πάνε καλά στα ματς προετοιμασίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Έρωτες και προτάσεις υπήρξαν και θα υπάρξουν αλλά το ζήτημα είσαστε εσείς, μιας και σε αυτή τη φάση «ταξιδεύετε» πρώτη θέση, κάτι που μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε τα πραγματικά σας όρια. Ο Δίας κάνει θαύματα και δίνει εύνοια και πλήθος υποψηφίων, όμως προσέχετε γιατί αν καβαλήσατε το «καλάμι» σαν την Μαντάμ-Σουσου τότε ίσως μείνετε σαν την καλαμιά στον κάμπο. Κανονικά πάντως, με τον Δια «το 'χετε» οπότε έχοντας το μαχαίρι και το πεπόνι, δύσκολα θα μείνετε στα κρύα του λουτρού, έστω κι αν χρειαστούν πολλοί ...επαναληπτικοί γύροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι γνωριμίες του καλοκαιριού που έγιναν με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλά και εκλείψεις στον άξονα Δίδυμων-Τοξότη, είναι μεν μοναδικές, χάνουν όμως σε διάρκεια. Ίσως κάποια στιγμή (ειδικά την περίοδο μετά τις 12/11 όπου ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο) τελικά ΕΣΕΙΣ να πείτε «άντε και αντίο θα σε δω στο πλοίο στις 32 του άλλου του μηνός, που έλεγε και ο Βοσκόπουλος. Το μέλλον πάντως είναι στα χέρια σας. Άλλωστε είναι γνωστό το απόφθεγμα «ο σοφός κυβερνά τα άστρα» και να προσθέσω κι εγώ «και ο Δίδυμος την τρέλα του»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσείς με τις όψεις που έχετε στην παρούσα φάση την εκκλησία ή το δημαρχείο είναι να τα επισκεφθείτε μόνο κατά την νυχτερινή Θεια Λειτουργία των Χριστουγέννων ή για έκδοση πιστοποιητικού. Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας κάνουν πάρτι –ανατροπών και για να κρατήσει χρόνια αυτή η κολόνια που λέει και η Χαρούλα Αλεξίου, θα πρέπει να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας. Θεωρώ όμως πως δεν πρέπει να σας πιάνει αυτή η κακομοιριά και η αυτό-θυματοποίηση μιας και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχετε την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από πεποιθήσεις και εξαρτήσεις που εμποδίζουν την ευτυχία σας. Τα καλύτερα έπονται, έστω κι αν για την ώρα δείχνουν μακρινά.

ΛΕΩΝ: Το ερώτημα που προβληματίζει όσον αφορά τις σχέσεις σας, είναι το τι θέλετε εσείς, μιας και στην παρούσα φάση ο Δίας σας δίνει μια απαστράπτουσα υπερβολή, φέρνοντας σας σε «άλλο» επίπεδο. Το ευτύχημα για εσάς είναι πως ξέρετε να χαίρεστε τη ζωή και από αυτήν την άποψη θα μπορέσετε να ζήσετε τις μεγάλες στιγμές, χωρίς να αναφύονται σώνει και καλά μεγάλες προσδοκίες. Μια ενδιαφέρουσα όσο και αποφασιστική περίοδος είναι μετά τα μέσα Σεπτέμβρη, όταν ο Άρης θα ...σουλατσάρει στο ζώδιο σας ενώ ο Ποσειδώνας από τον Υδροχόο θα σας προβληματίζει για το τι είναι αληθινό και τι όχι. Από εκεί και πέρα, η πρωτοβουλία ανήκει σε σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για εσάς, οι σχέσεις αυτής της περιόδου είναι σημαντικές αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα της εξονυχιστικής διερεύνησης τους. Είναι γνωστό πως όποιος ψάχνει βρίσκει ...τέρατα και σημεία! Στην παρούσα φάση πάντως, ο Δίας σας προσφέρει ένα πλούσιο ρεπερτόριο ξεκινώντας από το «στρώσε το στρώμα σου για δυό». Δεν ξέρω αν θα επεκταθείτε και στις «Τέσσερις Εποχές» του Vivaldi αλλά τουλάχιστον μέχρι το «Καλοκαίρια και χειμώνες» του Μητροπάνου είσαστε κομπλέ. Μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι παραπάνω. Άντε και στα δικά μας!

Τα υπόλοιπα ζώδια στο Β΄ Μέρος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved