Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24 Αυγούστου

Σελήνη στους Διδύμους

 

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

d8cb69657f9bff74890479e39d89d4de_S

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο περίπατο μέσα σε χρυσοποίκιλτη άμαξα, φτάνει σχεδόν χαράματα έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων, σήμερα 22/8 στις 3:54 το πρωί.

Σηκώνοντας βιαστικά τα βασιλικά της φορέματα, φτάνει στο δωμάτιό της κλείνοντας ερμητικά τις πόρτες, προκειμένου να αξιολογήσει τα δρώμενα, αλλάζοντας φυσικά και αμφίεση, δηλαδή διάθεση.

Στις 4:11 το πρωί, το τετράγωνο με την Αφροδίτη μας πιάνει στον ύπνο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η επιρροή δεν επιδρά στο βαθύτερο συναισθηματικό μας κομμάτι.

Το πρωί λοιπόν ανοίγουμε τα μάτια μας με μια ακατάστατη διάθεση, στην οποία οι επιθυμίες είναι αντικρουόμενες και τα συναισθήματα μπερδεμένα.

Μια ανικανοποίητη αίσθηση μας σπρώχνει να κινηθούμε προς τις επιδιώξεις μας, αλλά η ξινή συμπεριφορά, η δυσαρέσκεια και η γκρίνια επικοινωνούν τις ανάγκες μας αρνητικά.

Το αποτέλεσμα είναι να στριφογυρίζουμε γύρω από τις πολλές μας σκέψεις χωρίς να πραγματοποιούμε κάτι ουσιαστικό. Πιθανές ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα και κάποιες οικονομικές απώλειες καθώς και καθυστερήσεις, θα αρχίσουν κάπως αρνητικά την ημέρα.

Στις 11:30 όμως, η επιρροή του εξαγώνου με τον Ουρανό που θα μας συντροφεύσει ως το απόγευμα, μας βγάζει από την μουντή διάθεση, αστραποβολώντας μια καινούργια.

Η αποφασιστική σκέψη με τις πρωτότυπες προσθήκες, μας ωθεί στο να στραφούμε στα ενδιαφέροντά μας και να αναδείξουμε μέσα από αυτά τον αυθορμητισμό μας και τη δημιουργική μας πρόθεση. Η προθυμία μας θα είναι αξιοσημείωτη και θα εξυπηρετήσει και εμάς και τους άλλους.

Στις 23/8 στις 7:48 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο ξεκινά την ημέρα με αίσθηση ευθύνης και την ανάγκη να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς.

Τακτοποιούμε εκκρεμότητες που έχουν στιβαχτεί εδώ και μέρες, διευθετούμε οικονομικούς λογαριασμούς, αποπνέοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Πολύ καλό διάστημα έως αργά το μεσημέρι, για να καταθέσουμε τα αιτήματά μας προς οποιανδήποτε κατεύθυνση, έχοντας θετική έκβαση.

Στις 17:33 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν και μέχρι το βράδυ, κάνει το κοφτερό μυαλό μας να επικοινωνεί άψογα, παρόλη την ανάδρομη κίνηση του Ερμή.

Κάποια πισωγυρίσματα μπορεί να είναι αναπόφευκτα, ενώ ειδήσεις θα έρθουν στα αυτιά μας με έκπληξη. Η όψη κρύβει πολλά αναπάντεχα, ενώ το παρελθόν εμφανίζεται σαν ναυαγός μετά από χρόνια. Η επικοινωνία θα είναι ασταμάτητη και θα αφορά οποιοδήποτε θέμα.

Στις 24/8 στις 12:32 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει και τις πρωινές ώρες, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να στραφούμε προς πιο καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, ενώ η αρμονική διάθεση μας γαληνεύει.

Στις 13:31 η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο σε μια θέση που θα μας υπενθυμίσει πως ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved