Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 22 Αυγούστου

Σελήνη στον Ταύρο

 

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 22 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

d8cb69657f9bff74890479e39d89d4de_S

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο με ριψοκίνδυνες ακροβατικές παραστάσεις, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου, σήμερα 19/8 στις 15:38 το μεσημέρι. Παίρνοντας και δίνοντας μια εσωτερική ανάπαυλα στη συναισθηματική ένταση, η επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα στις 20/8 πλέον στις 1:53 το πρωί, επηρεάζει θετικά τις βραδινές μας ώρες.

Η τάση να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας στρέφει το ενδιαφέρον σε πιο ρεαλιστικές εκδοχές, σκεφτόμενοι περισσότερο λογικά παρά συναισθηματικά συνυπολογίζοντας και τις υλικές μας επιθυμίες. Η ερωτική διάθεση σπινθηροβολεί, σαν σήμα που δίνει την εντολή έναρξης και γενικότερα η όρεξή μας για απόλαυση κορυφώνεται.

Στις 12:15 το μεσημέρι η σύνοδος με το Δία, επηρεάζει από τις πρωινές ώρες, παράλληλα με το εξάγωνο με τον Άρη, που κορυφώνεται στις 14:27 το μεσημέρι.
Η επιρροή αυτών των όψεων θα κλείσει και την ημέρα, με μια αίσθηση τόσο ανάλαφρη, σαν μηνιαίο πρόγραμμα ευεξίας στον Όλυμπο.

Η αισιοδοξία που νιώθουμε, μας κάνει να πιστεύουμε πως όλα τα προβλήματα θα λυθούν και κάθε κακώς κείμενο θα αποκατασταθεί, αρκεί να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Προχωράμε με την πεποίθηση πως για να αλλάξουν οι άλλοι θα πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς και πράττουμε άμεσα και αναλόγως. Η αίσθηση πως υπάρχει γύρω μας μια ακαθόριστη εύνοια, μπορεί για πολλούς να καθοριστεί πλημμυρίζοντας από απρόσμενη χαρά. Η ημέρα έχει την πρόθεση να μοιράζει τύχη και χαμόγελα σαν δωροεπιταγές στο δρόμο. Το εξάγωνο με τον Άρη, προκαλεί μια ασυνήθιστη δράση ακριβείας, με την οποία στοχεύουμε επακριβώς στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, συναλλασσόμαστε άψογα και δημιουργούμε προϋποθέσεις για αύξηση του εισοδήματός μας και ικανοποίηση των αναγκών μας.

Την επόμενη ημέρα 21/8 στις 9:14 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει ως αργά το μεσημέρι, θα είναι η μοναδική όψη που θα καθορίσει την ημέρα.
Η αίσθηση της προηγούμενης ημέρας κουβαλάει ακόμα την υπεροχή της, για αυτό χρειάζονται σωστοί και λογικοί χειρισμοί, εφόσον η συγκεκριμένη όψη αναστέλλει τις αποφάσεις, δημιουργώντας κενά και αμφιβολίες, αφού ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του.

Η έλλειψη αποφασιστικότητας και η ανησυχία που προκαλείται, δεν θα πρέπει να αφήσουμε να σταθεί εμπόδιο σε όσα έχουμε προαποφασίσει να πράξουμε. Ακόμα και αν αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις και εμπόδια, η υπομονή, η σύνεση και η λογική θα πρέπει να υπερισχύσουν της συναισθηματικής κατήφειας.

Από το βράδυ αρχίζει και η επιρροή του τετραγώνου με τον Ήλιο, η οποία κορυφώνεται 54' μετά τα μεσάνυχτα τις 22/8 πλέον, προκαλώντας μια εσωτερική διάσπαση.
Η αγωνία μας για το αν θα διαρκέσει η αλλαγή που αισθανθήκαμε δημιουργεί δυσαρμονία.


Καλό θα ήταν να μην μετατρέψουμε το βράδυ μας σε εστία αρνητικών σκέψεων, αποκοιμίζοντάς τις στη μέθη του ύπνου.

Λίγες ώρες αργότερα στις 3:54 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους για να ξυπνήσει την επόμενη μέρα μαζί με εμάς και την επικοινωνιακή μας επιδεξιότητα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved