Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19/5 έως 23/5

Μην ξεχάσεις την αγάπη

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 19/5 έως 23/5

«Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις την χαρά. Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος»

Καλά σου τα έγραψε ο Επίκουρος, ανιχνεύοντας τις προσταγές της Αφροδίτης.

Δες και την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, αυτή που στέκει μακριά από τις σκοτούρες σου, όχι γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά επειδή καταφέρνεις να μην σκιάζουν το παρόν σου.
Πολύ περισσότερο τώρα που η «Ωραία» κι αγαπημένη σου θεά, ενθουσιασμένη από την καλή παρέα του Δία εμπνέει και σένα να ανοίξεις την καρδιά σου, να ξεχάσεις τα βάσανά σου και να ζήσεις τη χαρά σου.
«Γέλα», σου λέει με εκείνο το τσαχπίνικο ύφος της. «Γέλα με τα λάθη, τις γκάφες και τις ατέλειές σου. Γέλα με την ανθρώπινη φύση σου που προσπαθείς χρόνια τώρα να την στριμώξεις σε πλαίσια και κανόνες, μα αυτή ανυπότακτη ξεγλιστρά διαρκώς από τα δεσμά της. Γέλα με την σοβαροφάνειά σου, γίνε κοινωνός της κωμικής υπερβολής του Μολιέρου.»

Οι ουρανοί θα ανοίξουν με το γέλιο σου κι ακόμη κι αν είσαι φτωχός ή βασανισμένος οι καλές νεράιδες δεν θα σε ξεχάσουν. Και μην πάει ο νους σου μόνον στο χρήμα. Ο πραγματικός πλούτος σου είναι το παιδί που φωλιάζει μέσα σου και ξέρει να χαίρεται το σήμερα. Αυτό που σε κάνει να χορεύεις στους ρυθμούς των απλών πραγμάτων της καθημερινότητάς σου. Να γεύεσαι πόντο-πόντο την απόλαυση ενός γλυκού, να εκστασιάζεσαι στο άκουσμα μιας μελωδίας, να χορταίνουν οι αισθήσεις σου, να τέρπεις την ψυχή σου.

Είναι βέβαια κι ο έρωτας, που δεν θα μπορούσε να λείπει ποτέ από ένα τέτοιο σόου.
Ξέρει να απελευθερώνει κάθε δυνατό συναίσθημα σου και να σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός. Δημιουργικός μέσα στο υποτιθέμενο τίποτα, που γίνεται ο παράδεισός σου από το δικό σου όνειρο.

Ένας έρωτας παιχνιδιάρης, δροσερός και τσουπωτός. Έρωτας γαλαντόμος, που σκορπίζει μέσα σου τη χαρά.

Αλλά και έρωτας παθιασμένος, που ξεψαχνίζει τα όριά σου.

Αυτόν τον τελευταίο θα τον βρεις σίγουρα μπροστά σου, αφού κρυμμένος πίσω από τον Δία λοξοκοιτάζει ο Πλούτωνας έτοιμος να σε βυθίσει στους λαβυρίνθους του κάτω κόσμου του.
Τότε είναι που το πείσμα και η εμμονές του μπορεί να σου θολώσουν το μυαλό. Η καχυποψία και η ζήλεια σου θα καρπίσουν και θα βλέπεις παντού σκοτεινές προθέσεις, επειδή αυτές αντανακλάς.

Το βλέπεις να έρχεται...
Ο ορίζοντάς σου σκοτεινιάζει, τα μούτρα σου ξινίζουν, φτάνεις στο σημείο να μην σηκώνεις από χωρατά.
Αλλά, αν η σπουδή σου να δεις τη ζωή σου με τα μάτια ενός τραγωδού νικήσει τελικά την παιδικότητά σου, θα βουτήξεις την εν δυνάμει ευτυχία σου στα καζάνια της κόλασής σου.

Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά; Εξαρτάς την ζωή σου από μια σχέση;
Βιάσου και πάρ’ το αλλιώς γιατί χαλάς και το παιχνίδι των γύρω σου.

Μα να και ο εχθρός... Η ζήλεια σου τον βλέπει παντού και χιμάς με λύσσα καταπάνω του αλλά ο πραγματικός αντίπαλος φωλιάζει μέσα σου. Λες πως αγωνίζεσαι για την ταύτιση και στην πραγματικότητα μάχεσαι κι αγκομαχάς για να συντρίψεις το άλλο σου μισό, παραμένοντας για πάντα ημιτελής. Χάνεις, είτε κερδίσεις είτε χάσεις.

Και χάνεις δύο φορές γιατί σπαταλάς τις δυνάμεις σου κι εξορίζεις την χαρά σου.

Εδώ είναι που ο έρωτας και η δημιουργία εξαφανίζονται από το προσκήνιο και στον καθρέφτη σου παρελαύνουν τα τέρατα της ψυχής σου. Η απελπισία ορίζει πια τις πράξεις σου και ρίχνεσαι στην αυτοκαταστροφή, αναζητώντας την αναγέννησή σου

Δεκτό!

Όμως η ψυχή σου θα έχει σωθεί μόνον αν δεν έχεις ξεχάσει να αγαπάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved