Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/5 έως 12/5

Η φωνή της αλήθειας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/5 έως 12/5

Την ίδια στιγμή που ο Ερμής κι ο Ουρανός υψώνουν το δικό τους φλάμπουρο με έμβλημα την αλήθεια, ο Άρης κινείται στον χώρο του αοράτου κι η επιστήμη της παραπλάνησης ξεδιπλώνει τα προικιά της.

Από την μια το απρόβλεπτο σε ιντριγκάρει. Λες «μια στο εκατομμύριο» αλλά να που γίνεται...
Τα παράδοξα βγάζουν την γλώσσα στην κανονικότητα και οι αποκαλύψεις με τις προκλητικές αλήθειες κάνουν τον κόσμο σου άνω-κάτω

Κι από την άλλη τα «λάθη», που ίσως να μην είναι και τόσο λάθη.
Η συκοφαντία, με σκοπό συνήθως ένα εφήμερο κέρδος.
Η προπαγάνδα, τα «στημένα».
Η προδοσία.

Και καθώς αυτοί οι δύο κόσμοι θα συναντηθούν, θα μοιάζουν με δύο ρεύματα στην ατμόσφαιρα, που η διαφορετικότητά τους δημιουργεί ακραία καιρικά φαινόμενα.

- Ποια αλήθεια θα μοιάζει με ψέμα και ποιο ψέμα με αλήθεια;
- Ποιος «τρελός» θα αποκαλύψει εκείνα που δεν θες να ακούσεις;
- Ποιος ξεπουλημένος θα σου εμφανιστεί ξανά ως «σωτήρας»;

Από μικρό παιδί ακούς και διαβάζεις για την προδοσία του Εφιάλτη στις Θερμοπύλες ή τον Βρούτο που μαχαίρωσε τον Καίσαρα, τις ίντριγκες του Βυζαντίου και τις δολοπλοκίες των Παπικών. Ύστερα πλάκωσαν οι κουκουλοφόροι της Κατοχής και οι πολυπράγμονες χαφιέδες της εξουσίας. Τα «καρφιά» στο σχολείο σου και λίγο αργότερα οι «λακέδες» στην δουλειά σου, σε έφεραν πιο κοντά σε αυτήν την πραγματικότητα αλλά εσύ επιμένεις ότι όλα αυτά δεν σε αφορούν αφού... δεν θα σου τύχουν ποτέ!

Μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχτείς...

Αν μάλιστα αρχίσεις και ψάχνεις ίσως να σοκαριστείς όχι τόσο από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι απανταχού «μουλωχτοί» αλλά πολύ περισσότερο από το ότι όλες αυτές οι «τεχνικές» θεωρούνται κάτι σαν Ευαγγέλιο στους χώρους εξουσίας.

Κεφάλαιον Α΄ εδάφιον 1: Χωρίς σπιούνους και «εγκάθετους» δεν πας πουθενά.
Και βέβαια ο «κακός χαμός» ξεκινά στα media, όπου η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο, με το αζημίωτο φυσικά, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Άτυχος ο Γκαίμπελς, που δεν πρόλαβε να δει την απόλυτη δικαίωση του σε μια «δημοκρατική» κοινωνία.
Σε φανατίζουν με το ψέμα αλλά βέβαια έχεις κι εσύ τις δικές σου ευθύνες, αφού πάντα ψάχνεις τους «σωτήρες» σου.

Θα μου πεις πώς τα ξέρεις πια και φυλάγεσαι. Από αυτά που σου λένε δεν πιστεύεις τίποτα αλλά τελικά αυτό το σοβαρό θέμα εμπιστοσύνης εμποτίζει την καθημερινότητα σου στο σύνολο της. Παύεις να εμπιστεύεσαι ακόμη και τον άνθρωπο σου, τον κοιτάς με μισό μάτι αναλογιζόμενος πότε θα σου «την κάνει», εκστομίζοντας την ιστορική φράση «δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Είτε πρόκειται για σκηνή σεξ, είτε για το Μνημόνιο.

Καταλήγεις να μην εμπιστεύεσαι ούτε τον εαυτό σου κι αναζητάς χρησμούς και προφητείες που θα σου δείξουν τον δρόμο. Βάζεις από μόνος σου το κεφάλι σου στον ντορβά και ω του θαύματος, οι πάνσοφοι ερμηνευτές δεινών ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Είναι όλοι αυτοί που μεθοδεύουν τον τρόμο σου, κάνοντας τους ψιθύρους και τα θροΐσματα, εκκωφαντικούς κρότους.

Ο Νοστράδαμος ωχριά μπροστά τους και το «τώρα» σου πνίγεται στον φόβο του αύριο, εν ονόματι του κέρδους και της εξουσίας

Όλα για το συμφέρον, όλα για το χρήμα. Γιατί σε αυτόν τον θεό πιστεύουν οι περισσότεροι. Για την τσέπη τους και την θεσούλα τους κόπτονται, από τους κάθε λογής «σοφούς» και «ιδεολόγους», μέχρι τον γνωστό σου που η «αντίσταση» του στην κρίση ήταν να φυγαδεύσει τα κεφάλαια του στο εξωτερικό.

Μάλιστα, ο συνωμότης βλέπει παντού συνωμοσίες κι ο «πονηρός» σε αντιμετωπίζει πάντα ως όμοιο του. Ο επαγγελματίας διαπλεκόμενος σε κατηγορεί για διαπλοκή κι άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κι ο εξυπνάκιας που βγήκε να σου πει «μαζί τα φάγαμε» εκπροσωπεί στην πιο κυνική του μορφή όλο αυτό το σύστημα εξουσίας που καθρεφτίζει τις ανομίες του επάνω σου. Γίνεσαι με το ζόρι το άλλοθί του.

Με ρωτάς «και τι να κάνω, μπροστά στο τσούρμο της ψευτιάς»;

Να θυμάσαι πως τελικά, οι πραγματικές αλήθειες αιωρούνται γύρω σου και μέσα σου. Είναι εκείνες που τρέφονται από την άδολη αγάπη σου, αυτήν που όσες φορές κι αν προδοθεί, ξαναβγάζει φυλλωσιές και άνθη. Άρπαξε μια λοιπόν και καβαλίκεψέ την, ελεύθερος από συμφέροντα και στρατηγικές. Αυτό το άτι της καρδιάς σου είναι που θα σε βγάλει από τον φαύλο κύκλο της απάτης κι άσε τους άλλους να «κτυπάνε τον αέρα», αφού δεν θα είσαι καν εκεί...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved