Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19 Αυγούστου

Σελήνη στον Κριό

 

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

d8cb69657f9bff74890479e39d89d4de_S
Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο στο ρελαντί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, φρενάρει το πατημένο γκάζι έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 17/8 στις 3:02 το πρωί.

Ξεσηκώνοντας από τα σπινιαρίσματα τους περίοικους, καταλαγιάζει για λίγο τη φόρα της, έως τις 11:03 το πρωί που θα συναντηθεί με τον Ουρανό.

Η διάθεσή μας θα βρίσκεται σε κόντρα με κάθε τι παραδοσιακό και συνηθισμένο, ενώ οι προτροπές για ελεύθερη δράση που θα εκτονώσει τις ανάγκες μας, μοιάζουν με επαναστατικά φυλλάδια σε ολοκαύτωμα. Ο ενθουσιασμός μας επιζητά αλλαγές σε όλους τους τομείς, δείχνοντας αποφασισμένοι να δώσουμε μια εκκεντρική νότα στην καθημερινότητά μας.

Στις 13:17 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα έρχεται να παθιάσει ακόμα περισσότερο την ασυγκράτητη τάση μας, ενώ ανυπομονησία, βιασύνη και παρορμητισμός κυλάνε με ταχύτητα κλεψύδρας και dead lines, που κορυφώνουν την αδρεναλίνη.

Η άρνησή μας να παρακολουθήσουμε τις συνετές υποδείξεις των άλλων, ίσως προκαλέσει σε πολλούς προβλήματα.

Το γεγονός αυτό ισχυροποιείται με την επιρροή του τετραγώνου με τον Άρη, που κορυφώνεται στις 22:11 το βράδυ και επηρεάζει από το απόγευμα.

Η μέρα θα μοιάζει με μπαρούτι που οι ανατινάξεις προκαλούν τραύματα εξωτερικά και εσωτερικά, αφού η ευθιξία, η ορμητικότητα, ο εγωισμός και η απροσεξία, μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η ενέργειά μας θα πρέπει να διοχετευτεί κάπου δυναμικά, αλλά όχι απερίσκεπτα και οι ανήμερες επιθυμίες μας θα πρέπει να δαμαστούν, ώστε να μην προξενήσουμε βλάβες στη συναισθηματική και στην επαγγελματική μας ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση και σε κάθε δραστηριότητα την οποία θα θέλουμε να κατακτήσουμε σαν την κορυφή των Ιμαλαΐων.

Στις 18/8 στις 6:47 το πρωί, η αντίθεση με τον Κρόνο, δεν αφήνει περιθώρια για υπαναχωρήσεις και θα είναι αργά για κάθε προσπάθεια επανόρθωσης. Ο αιμόφυρτος ταύρος μέσα μας δεν βρίσκει γαλήνη πουθενά, παρά μόνο στη συντριβή του ταυρομάχου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απογοήτευση και την ψυχολογική κατάπτωση, μετρώντας απώλειες, που αποδυναμώνουν τη διάθεσή μας. Εκείνο που θα νιώθουμε σαν ατυχία, θα είναι απλά το φυσικό επακόλουθο μιας ασυλλόγιστης προσωπικής μαραθωνοδρομίας.

Η ημέρα θα κυλήσει με την αίσθηση της απογοήτευσης, που από το βράδυ θα αρχίσει να φθίνει, αφού στις 19/8 δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το τρίγωνο με τον Ερμή θα δώσει μια νέα προοπτική. Και εδώ όμως χρειάζεται προσοχή γιατί η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, μπορεί να ξεγελάσει την αυτοπεποίθησή μας, που ήδη έχει ξαναβγάλει το κεφάλι στο παράθυρο των επιδιώξεων.

Στις 7:12 το πρωί της Παρασκευής, το τρίγωνο με τον Ήλιο επιδρά σαν βάλσαμο, του οποίου την ευεργεσία απολαμβάνουμε ως το μεσημέρι, χτίζοντας ιδανικές συνθήκες, μέσα στις οποίες αποκαθίσταται η διάθεση και η ζωτικότητά μας.


Στις 8:53 το τρίγωνο με την Αφροδίτη έρχεται σαν άλλο ένα μάννα εξ' ουρανού, δίνοντας την ώθηση να αποκατασταθούν τα κακώς κείμενα, μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και ευγενών υποχωρήσεων. Η τάση μας να φλερτάρουμε ή να εκπλήξουμε ευχάριστα τους αγαπημένους μας μοιάζει με πίνακα του Chagall που προσφέρεται σε τιμή ευκαιρίας.


Στις 14:50 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κλείνει το διήμερο με μια συγκινησιακή επίδραση, γεμάτη ευαισθησίες και ρομαντισμό.

Λίγο αργότερα στις 15:38 η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο με το ψυχολογικό θερμόμετρο ανά χείρας, μετρώντας τις εντυπωσιακές μας αυξομειώσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved