Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 11/4 έως 14/4

Άλλαξε προς την σωστή κατεύθυνση

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 11/4 έως 14/4

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι σου χρησιμεύει η καλή διάθεση; Ξέρεις, αναφέρομαι σε εκείνες τις στιγμές, που χωρίς να έχει συμβεί κάτι το ιδιαίτερο, νοιώθεις ότι ο κόσμος είναι όμορφος κι εσύ ένα από τα πολύτιμα στολίδια του. Τότε που -θαρρείς με έναν μαγικό τρόπο- παύουν να σε βαραίνουν οι έγνοιες και σε πλημμυρίζει η αισιοδοξία.

Λες ότι μια τέτοια ευλογία έρχεται από τους ουρανούς, αφού όπως πιστεύεις εκεί βρίσκεται η πηγή κάθε ευτυχίας σου, όπως και κάθε δυστυχίας σου. Αν δεν το πίστευες, μάλλον δεν θα με διάβαζες.

Όμως θα σου αντιτείνω ότι οι ουρανοί... βρίσκουν και τα κάνουν! Στέλνουν παντού τα αόρατα μηνύματα τους αλλά το τι ακριβώς εισπράττεις και το πώς το μεταφράζεις, εξαρτάται άμεσα από την ψυχική υποδομή σου, την καλλιέργεια και το επίπεδο σου. Πρακτικά, «ακούς» μόνον τις συχνότητες που υπάρχουν στον «δέκτη» σου κι αν για παράδειγμα είσαι μόνιμα συντονισμένος στη λύπη δεν θα ακούσεις ποτέ τις καμπάνες της χαράς. Ακόμη κι αν τις ακούσεις θα σου μοιάζουν με ένα βουητό χωρίς νόημα. Αν παίρνεις πάντα τον κόσμο σου στα σοβαρά, δεν θα ακούσεις ποτέ τα αστεία του. Κι αν σε διέπουν φόβοι ή ανασφάλειες, ποτέ δεν θα νοιώσεις αυτήν την ξεγνοιασιά, που άλλοτε ζηλεύεις κι άλλοτε οικτίρεις.

Αν είσαι μόνιμα συντονισμένος στο ίδιο κανάλι, θα βλέπεις πάντα τα ίδια έργα.

Στην καθημερινότητά σου αλλάζεις σταθμούς μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Κι αν δεν ικανοποιηθείς από την αναζήτηση σου, τότε κλείνεις τον δέκτη σου και δίνεις χώρο σε άλλες επιλογές. Δίνεις νόημα στο «κάθε εμπόδιο για καλό».

Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και με τις ουράνιες επιρροές, εκεί όμως έμαθες να θεωρείς τον εαυτό σου δέσμιο μιας συγκεκριμένης συχνότητας και στέκεις αμήχανος μπροστά στη «μοίρα» σου.

Λες «έτσι είναι τα πράγματα». Αλλά εγώ σου γράφω ότι μπορείς να αλλάξεις κανάλι, όπως μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και να... το κλείσεις το ρημάδι! Να αρχίσεις να εκπέμπεις εσύ τα μηνύματα σου, να γίνεις από δέκτης, πομπός.
Κι αυτές τις ημέρες που μια μικρή αλλαγή μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν θαυμαστό καινούριο κόσμο, μια τέτοια κίνηση είναι όχι απλά επιθυμητή αλλά επιβεβλημένη.
Είσαι κοντά στο να σφιχταγκαλιαστείς με την «χαοτική» πεταλούδα σου, που το πέταγμα της μπορεί να αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο σου.

Αξίζει, δεν νομίζεις;

Οι ουρανοί δεν σου λένε ποτέ τι να κάνεις με την χαρά σου ή τι διέξοδο θα δώσεις στη στενοχώρια σου. Αυτό το αποφασίζεις εσύ και το σημαντικό είναι ότι επάνω σε αυτές τις αποφάσεις σου κτίζεις το επόμενο μέλλον σου, ξεφεύγοντας από το υποτιθέμενο πεπρωμένο σου. Το ακυρώνεις και το ξαναγράφεις σύμφωνα με την αλήθεια που έγινε δική σου.

Οι ουρανοί είτε σε πιέζουν, είτε σε ενθαρρύνουν, μέχρι εκεί... Δεν είσαι ένα τυφλό όργανο ή ένα υποχείριο της μοίρας, ένας ανθρωπάκος που κοιτάει πώς «θα την βολέψει». Αυτός είναι ο κατώτερος εαυτός σου, που καλά θα κάνεις να τον ξεφορτωθείς, γιατί είναι δέσμιος της μοίρας του..

Εσύ γεννήθηκες για να είσαι ένας δημιουργός κατ’ εικόνα και ομοίωση του Δημιουργού που τιμάς. Και να θυμάσαι ότι όλοι οι δημιουργοί απολαμβάνουν ενός ιδιαίτερου σεβασμού από το σύμπαν, γιατί απλά είναι συντονισμένοι σε πιο ποιοτικές συχνότητες, όπου κυριαρχούν τα οράματα και η πίστη σε έναν καλύτερο κόσμο. Εκεί δεν «ακούγονται» ούτε μικρότητες, ούτε φτηνές δικαιολογίες, δεν πωλούνται, ούτε αγοράζονται συνειδήσεις, εκεί το κακό περνά και δεν σε αγγίζει. Εκεί η «μοίρα» υποκλίνεται στον Άνθρωπο.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, που οι ουράνιοι φίλοι σου σε καλούν να σπάσεις την ρουτίνα, να κάνεις κάτι πρωτόγνωρο, τι θα πράξεις;

Μπορείς να ταξιδέψεις, να ερωτευτείς, Να πάρεις την «ρεβάνς» για μια πρότερη κακοδαιμονία σου.

Μπορείς να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Να απλωθείς ηδονικά και να απολαύσεις εκλεκτά εδέσματα ή το αγαπημένο σου ρόφημα.

Μπορείς να μοιραστείς την χαρά σου με πρόσωπα που αγαπάς αλλά και με ξένους, που κάτω από άλλες συνθήκες ίσως να μην πλησίαζες ποτέ.

Μπορείς να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, ευχαριστημένος που η ζωή δεν σου βάζει δύσκολα.

Ωραία όλα αυτά και είμαι ο τελευταίος που θα σου πει να μην τα ζήσεις.

Αν όμως τα θεωρήσεις μια τύχη προσωρινή, που γρήγορα θα αλλάξει και θα ξαναβρεθείς στη μιζέρια σου, τότε δεν κάνεις τίποτα.

Η ευκαιρία που σου δίνεται είναι πολύ πιο ουσιαστική κι έχει να κάνει με το ποιοτικό σου άλμα, να μετεξελιχθείς δηλαδή από απλός «καταναλωτής» ή διαχειριστής της κοσμικής ενέργειας σε έναν δημιουργό, αλλάζοντας αυτόματα την «μοίρα» σου. Και για να το πετύχεις αυτό τώρα που ο άνεμος είναι ούριος, δεν έχεις παρά να επαναλάβεις τα κατορθώματα των παιδικών σου χρόνων, τότε που έψαχνες τον κόσμο σου μέσα από το παιχνίδι.

Με το παιχνίδι σου έκανες τις πιο σπουδαίες ανακαλύψεις σου, με αυτό θα κάνεις και τις επόμενες.
Κι αν το μυαλό σου, η καρδιά σου, η ψυχή σου σκοτίζονται από τις αγωνίες ενός φτηνού σήριαλ –και φτηνό είναι ότι αντιμάχεται την πνευματική σου υπόσταση- δεν έχεις παρά να αλλάξεις συχνότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved