Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 17 Αυγούστου

Σελήνη στους Ιχθύς

 

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 17 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

d8cb69657f9bff74890479e39d89d4de_S

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο που φώτισε με το άπλετο φως της πολλές συναισθηματικές και αδιέξοδες πλευρές για πολλούς, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων, σήμερα 14/8 στις 15:54 το μεσημέρι.

Εξακολουθώντας να περιφέρεται ολόφωτη, μοιάζει σαν παρακαταθήκη εμπειριών, που συνωστίζονται κάτω από την καθοριστική επιρροή και των υπόλοιπων πλανητικών όψεων.

Στις 15/8 στις 1:56 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνοντας μια ακόμα συναισθηματική ώθηση, ανεβάζοντας τη διαίσθηση σε σχεδόν αφόρητα επίπεδα. Αισθανόμαστε έναν εσωτερικό καύσωνα που παράλληλα με τον ήδη υπάρχοντα εξωτερικά, πυρακτώνει τις επιθυμίες και τις σκέψεις, οι οποίες ταξιδεύουν, παραπλανώνται, αποκαθίστανται και αποζητούν μια ανάπαυλα. Η νοσταλγία είναι μια αίσθηση που μας κατακλύζει και μας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους.

Στις 7:06 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη, ξεκινά την ημέρα ευχάριστα και με τάση να πάρουμε στα χέρια μας τις καταστάσεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για κάθε τι που μας απασχολεί. Η επιθυμία μας να δράσουμε, έρχεται σε αντίθεση με την ευαισθησία μας και ότι κάνουμε θα είναι καλό να το φιλτράρουμε λογικά, ώστε να μην απογοητευτούμε από ότι και όποιον αρνείται να πάρει τη θέση που του προτείνουμε.

Στις 11:20 το πρωί, το εξάγωνο με τον Δία που ακολουθεί, θα μας συνοδεύσει με τον απόηχο της επιρροής του ως το τέλος της ημέρας.
Ο ιδεαλισμός και η φαντασία μοιάζουν με ανυπέρβλητο στολισμό σε μια δεξίωση, την οποία παραθέτουμε προς τιμήν της αφοσίωσής μας και της εθελοντικής μας προσφοράς, απέναντι σε όσους δεν συγκινούνται με τις απλές καθημερινές μας εκφράσεις.
Η ευθύτητα και η αμεσότητα που μας χαρακτηρίζουν δημιουργούν ιδανικές συνθήκες γύρω μας, εκπέμποντας εμπιστοσύνη αλλά και μία καινούργια οπτική, που εξιτάρει τις διαθέσεις των άλλων.

Στις 16/8 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο φωτεινό της μονοπάτι, δημιουργώντας ένα κενό πορείας, που μαζί με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, πιθανά να αφήσει πολλά κενά στις καθόλου εκτονωμένες επιδιώξεις μας.

Στις 17/8 στις 3:02 το πρωί, η Σελήνη επιβιβάζεται στο ζώδιο του Κριού, για μια απογείωση που θα κόψει ανάσες κατοχυρώνοντας μια ασυνήθιστη συναισθηματική εξτραβαγκάντζα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved