Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/2 έως 28/2

Βγες από την σκιά

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/2 έως 28/2

Να λοιπόν που καλείσαι ξανά να ελιχθείς ανάμεσα σε ανατροπές και ακρότητες. Να διαγνώσεις έγκαιρα την απειροελάχιστη πιθανότητα ενός κινδύνου, που όμως υπάρχει κόντρα στις στατιστικές. Αυτήν τη φορά είναι ο Άρης που δεν σε αφήνει σε ησυχία, ενισχυμένος μάλιστα από μια Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς, που σε... μπερδεύει!

Τι είναι βέβαια αληθινό και τι όχι, μένει να το βρεις ή πιο σωστά να το διαισθανθείς, αφού η λογική δείχνει κλεισμένη στο καβούκι της, παρέα με ένα πακέτο εξισώσεων που δεν «βγαίνουν».

Και ξέροντας ότι οι ακραίες καταστάσεις έχουν και ακραία αποτελέσματα, μπορεί να φοβάσαι γι’ αυτά που μπορεί να σου ξημερώσουν. Ξεχνάς όμως τη δική σου δύναμη, που περιμένει κι αυτή τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα την εξωθήσουν να εκφραστεί.

Ίσως να πιστεύεις ότι δεν είσαι ικανός για κάποια πράγματα, ότι δεν θα απαλλαγείς ποτέ από τα βάρη σου και τα βασανάκια σου. Ότι είσαι ένα αδύναμο ανθρωπάκι, καταδικασμένο να περιβάλλεται από τις σκιές των χαμένων ονείρων του.

Το ίδιο μπορεί να πιστεύει και μια μάνα μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να υπερασπίσει το μικρό της. Σπίθες βγάζουν τα μάτια της, μεταμορφώνεται με μιας από άγγελο σε δαίμονα κι όλοι απορούν: Μα που βρήκε τέτοια δύναμη;

Ίσως πάλι να ανησυχείς ότι θα χάσεις τη βολή σου, έστω κι αν αυτή σε δένει με αλυσίδες. Σε δένει κόμπο με την μετριότητα, σε κάνει να απεύχεσαι κάθε δοκιμασία, κάθε «περιπέτεια». Σε κάνει έναν προβλέψιμο «ραγιά».

Μα ξέρεις πως όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ο κάθε ραγιάς έγινε θύελλα και κεραυνός συντρίβοντας τα δεσμά του.
Και μια τέτοια ώρα πλησιάζει ξανά. Η ώρα που θα διαψεύσεις τις προβλέψεις και θα αφήσεις για πάντα πίσω σου τον υποταγμένο εαυτό σου, καβάλα σε άσπρο άλογο!
Η ώρα που θα διαλύσεις τις σκιές σου.

Ναι, κάποιες από τις προκλήσεις που θα συναντήσεις μπορεί να δείχνουν υπεράνω των δυνάμεών σου. Ναι, οι «κακοί» είναι εδώ, το ίδιο όμως κι εσύ, ο ήρωας της διπλανής πόρτας.

Έχεις στην διάθεσή σου ανίκητες αρετές, το φιλότιμό σου, την πνευματικότητά σου, την αγάπη σου, μα κυρίως την πίστη σου, που πολλαπλασιάζουν τη δύναμη σου σαν τα ψωμιά και τα ψάρια της «Επί του όρους ομιλίας».
Έχεις ακόμη κι εκείνο το Σωκρατικό «δαιμόνιο», που σε κάνει τόσο ξεχωριστό και τόσο ελεύθερο από την μιζέρια. Άκουσέ το!

Έχεις κατακτήσει εδώ και καιρό το δικαίωμα στο θαύμα κι ας μην το γνωρίζεις. Έχεις γεννηθεί με το θαύμα ζυμωμένο στην ψυχή σου.

Στην πραγματικότητα μόνον ο φόβος σου μπορεί να σε νικήσει, ένας φόβος που βρίσκει πολλά πατήματα στην λογική σου και σε έχει αποκλείσει από τα δικαιώματά σου.
Γι’ αυτό λοιπόν μην διστάσεις και μην λιγοψυχήσεις. Ήρθε η στιγμή να δοξαστείς.

Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς μπορεί να ακούσεις να σημαίνουν οι καμπάνες του συναγερμού, μα και της ανάστασής σου. Να έχεις εμπιστοσύνη σε σένα και στις κρυμμένες δυνατότητές σου. Να αποκαλύψεις την ανώτερη φύση σου, να μεταλάβεις την πίστη σου για έναν καλύτερο κόσμο, αυτόν που σου αξίζει!

Σχετικά άρθρα

Η «τρομερή» Ηλιακή Έκλειψη της 26ης Φεβρουαρίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved