Αστρολογική Εφημερία, από 13 έως 16 Αυγούστου

Φέρνοντας τον ...Άγιο Βαλεντίνο μέσα στο κατακαλόκαιρο
Αστρολογική Εφημερία, από 13 έως 16 Αυγούστου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δυνατή εισαγωγή με λυρική συνέχεια μας επιφυλάσσουν οι κοσμικές δυνάμεις και όσοι ...πιστοί, προσέλθετε!

Ενώ το Αυγουστιάτικο φεγγάρι δεσπόζει στους ουρανούς διεγείροντας πάθη και συναισθήματα σε μια Βαγκνερική πανδαισία, ο Ήλιος παίρνει από το χεράκι την Αφροδίτη σκοπεύοντας να μας χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές και μια νότα αισιοδοξίας στην δύσκολη καθημερινότητα μας.
Η σύνοδος των δύο ουρανίων σωμάτων στον Λέοντα, με την συμμετοχή μάλιστα του Ερμή ως guest star, είναι long play, αφού το ταιριαστό ζευγαράκι θα είναι αγκαλιασμένο για πάνω από μια εβδομάδα και η χάρη του θα φθάσει μέχρι τις πρώτες μοίρες της Παρθένου, φέρνοντας τον ...Άγιο Βαλεντίνο μέσα στο κατακαλόκαιρο!


Χαράς ευαγγέλια δηλαδή για τα περισσότερα ζώδια, που καλούνται είτε να απολαύσουν τις ευκολίες και τα μπόνους της «Ωραίας» -αλλά στην παρούσα φάση καθόλου ...μοιραίας- είτε να φλερτάρουν όχι σώνει και καλά με κάποιον ή κάποια συγκεκριμένα αλλά με την ίδια τη ζωή.
Στα πάνω τους είναι η καλή παρέα, τα λουλούδια, η μουσική, τα πανηγύρια, οι κόκκινες καρδούλες, το φαγητό, η διακόσμηση, τα ψώνια, τα δώρα, τα κεράσματα η τεμπελιά, οι μικρές και μεγαλύτερες ηδονές και οι light αισθηματικές περιπέτειες, βγαλμένες κατ’ ευθείαν από τις σελίδες ενός ...Άρλεκιν!


Στα κάτω τους οι περιορισμοί, οι δίαιτες, τα προγράμματα λιτότητας και κάθε στενόχωρη σκέψη που απειλεί να σκιάσει την καθημερινότητα μας.
Peace and love on Earth διακηρύσσει η Αφροδίτη, σε πείσμα των Ουρανό-Πλουτώνιων καιρών και το μήνυμα της ταξιδεύοντας στα «Κύματα του Δουνάβεως» εισχωρεί στις καρδιές μας και μεταδίδεται παντού, σε πλούσιους και φτωχούς, σε δίκαιους και άδικους. Στα παγώνια που καμαρώνουν σκαρφαλωμένα στα χρυσά κλαδιά της ματαιοδοξίας αλλά και στους κεραμιδόγατους μιας «αλήτικης» γενιάς. Η ζωή είναι γλυκιά κι εμείς σε αυτήν την φάση μπορούμε να τρυγήσουμε το μέλι της, ανεξάρτητα από το τι απεργάζονται παγκοσμίως οι απανταχού «σκοτεινές δυνάμεις». Αυτές την δουλειά τους κι εμείς την δική μας...


Σε προσωπικό επίπεδο, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί είναι ...αραχτοί στο κατώφλι της ευτυχίας, ενώ στον αυλόγυρο στήνουν το γλέντι τους οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων οκτώ ζωδίων. Όσο για τα τέσσερα μεταβλητά, (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες), η «παράσταση» θα έχει και ένα ακόμη encore μετά τις 23/8, όταν ο Ήλιος με την Αφροδίτη θα περάσουν στην Παρθένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved