Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7/2 έως 10/2

Οι μοιρολάτρες

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7/2 έως 10/2

Να, δες τους, καθώς βαδίζουν στο μονοπάτι της ανελευθερίας τους, καθώς σέρνουν τα βήματά τους στην λιτανεία των νεκροζώντανων, σαν κάμπιες κολλημένες η μια πίσω από την άλλη.

Είναι οι μοιρολάτρες

Οι πιστοί μιας αιώνιας συμπαντικής συνωμοσίας σε βάρος σου. Εκείνοι που σου λένε ότι ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και τα άλλα ουράνια τέρατα σε έχουν βάλει στις ράγες. Πως έχουν προαποφασίσει για το «ριζικό» σου και πως ό,τι κι αν κάνεις κόντρα σε αυτό, ματαιοπονείς.

Μην δράσεις λοιπόν, μην κουνηθείς, μην αναπνέεις, αφού άλλοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν για σένα... Μείνε ένα ανδρείκελο.

Όμως, αν δεν το έμαθες τα πράγματα έχουν αλλάξει εδώ και δύο χιλιετίες. Τα ζώδια και οι πλανήτες ενδύθηκαν την ανώτερη φύση τους, έπαψαν πια να είναι ο βραχνάς σου κι εσύ τελικά είσαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Το ένοιωσες ή μήπως όχι ακόμη; Η μοίρα, το κάρμα και ο θάνατος νικήθηκαν από την αγάπη, την πνευματικότητα και την δική σου ανώτερη -Θεία- φύση.
Άσε λοιπόν τους άλλους να ζουν στην πλάνη τους, αυτήν την πλάνη που δένει βαριές αλυσίδες στην ψυχή τους.

Στο δικό τους μονοπάτι, κάθε Κρίση θα σου κλέβει ό,τι πιο ζωτικό διαθέτεις. Η ανθρωπιά σου, θα γίνει ένα συνονθύλευμα από κανόνες και ποινές.

Ο Κρόνος θα είναι πάντα ο δεσμοφύλακάς σου. Θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη, όπως στην έκανε προχθές και θα στην κάνει κι αύριο, με κίνδυνο είτε να απογοητευτείς, είτε να βρεις ένα εξιλαστήριο θύμα, με άλλοθι τον «νόμο».
Πάρε λοιπόν την ευθύνη των πράξεών σου, μάθε να διοικείς τον εαυτό σου, δώσε στους καημούς σου μια δημιουργική πνοή και την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις, θα σου χαμογελάσει, ξέροντας ότι έκανες ένα σπουδαίο βήμα προς τα εμπρός. Αυτό θέλει από σένα. Να είσαι σίγουρος γι’ αυτά που έχεις δουλέψει κι όχι να είσαι δούλος της ανασφάλειας και του φόβου. Η βεβαιότητα και η σιγουριά σου, αυτός είναι ο Κρόνος σου και θα σε ανταμείψει με την αυθεντία του.

Στο δικό τους μονοπάτι, ο Πλούτωνας θα σου δείχνει πάντα το μηδέν, είτε το υλικό είτε το ηθικό. Θα είσαι πάντα ένας Σίσυφος που βλέπει τον βράχο του να κατρακυλά, λίγο πριν τον ανεβάσει στην κορυφή. Και θα προσμένεις πάντα να σου συμβεί αυτό που φοβάσαι περισσότερο. Αυτή είναι η μοίρα, η μοίρα σου.
Μπορεί ακόμη να πιαστεί από τον απελπισμένο εαυτό σου, που κενός από αξίες, δεν του απομένει παρά να κυνηγά τις «αποδείξεις» της πλαστής ευδαιμονίας του. Το χρήμα και η εξουσία, οι ηδονές χωρίς αγάπη γίνονται εθισμός και τελικά δεν χορταίνεις με τίποτα. Πόνος και τραγωδία σε περιμένει, όπως τον ασεβή Ερυσίχθονα, που η θεά Δήμητρα καταδίκασε σε αιώνια πείνα.

Στην «άλλη» πραγματικότητά σου όμως, ο Πλούτωνας είναι ο μυσταγωγός απελευθερωτής σου, ένας φάρος στο σκοτάδι κι όχι το ίδιο το σκοτάδι όπως σου έμαθαν.

Ακολούθα λοιπόν με πίστη και γνώση το δικό σου μονοπάτι κι αν δεν το βλέπεις ακόμη, τότε χάραξέ το. Γίνε ο ιεροφάντης του δικού σου ελεύθερου Θεού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved