Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/1 έως 10/1

Να είσαι ξύπνιος και να ονειρεύεσαι

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/1 έως 10/1

Πράξη πρώτη: Ο Πλούτωνας δοκιμάζει τις υπαρξιακές αντοχές σου. «To be or not to be;»

Και τα καλά νέα είναι ότι όντως μπορεί να αναστηθείς, εκεί που όλοι σε είχαν «τελειωμένο». Να πάρεις πίσω αυτά που σου χρωστάει η ζωή, έστω κι αν όσοι σε έβλαψαν βρεθούν στα Τάρταρα. Εξ άλλου δεν προκάλεσες εσύ τα δεινά τους, δεν τους μοιάζεις, ο μπάρμπα Πλούτωνας ευθύνεται. Ή μήπως όχι;

Αλλά ακόμη κι αν βιώσεις το χειρότερο σενάριο και έρθεις κατάφατσα με ένα τέλος,
να του δώσεις την διάσταση που του πρέπει. Δεν χάθηκαν όλα, απλά έκλεισε ένας κύκλος. Μην βουλιάξεις λοιπόν σε μια αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια.

Το μεγαλύτερο λάθος σου θα ήταν να εγκλωβιστείς στο γεγονός. ΟΚ, πενθείς τον «μακαρίτη» αλλά προχωράς στην νέα σου ζωή, αφήνοντας πίσω σου τα σκουπίδια του παρελθόντος. Φοβίες, εμμονές και πειθαναγκασμούς. Ζήλειες και φθόνους ή αγάπες που κτίστηκαν πάνω στον έλεγχο και το συμφέρον.

Έτσι κι αλλιώς το βάπτισμά σου στην κολυμβήθρα του mister Deep θα σου δώσει την ευκαιρία να καθαρίσεις την ψυχή σου από «βρωμιές» κι σκιές που σε ταλανίζουν.
Θα βγουν όλα στο φως και βέβαια ο δικός σου ρόλος δεν είναι να ενστερνιστείς τα σκοτεινότερα των ενστίκτων σου αλλά να τους δώσεις μια και να πάνε πέρα.

Κι αν η ψυχούλα σου αποζητά να ζήσει δράματα ή τραγωδίες, δοκίμασε πρώτα να περάσεις από το δημιουργικό καθαρτήριο της λογοτεχνίας, του θεάτρου ή του κινηματογράφου. Εκεί που εδρεύουν όλες οι «Πλουτώνιες» καταστάσεις, όπως τις δραματοποίησαν κάποιοι μεγάλοι δημιουργοί. Κι αυτοί την ψυχή τους κατέθεσαν, μόνο που μοιράζονται τον πόνο τους με το κοινό τους και δεν τον αφήνουν να τους εκμηδενίσει. Πρακτικά, σου δείχνουν τον δρόμο κι αν έχεις κέφι, φτιάξε κι εσύ μια τέτοια ιστορία, που ξέρεις μπορεί να αποδειχθείς πολύ καλός σε αυτό!

Πράξη δεύτερη: Ο Ουρανός δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σου στο απρόβλεπτο αλλά και τις καινοτομίες. Θα αιφνιδιαστείς;

Όχι, αν επιχειρήσεις από μόνος σου να αλλάξεις τα πράγματα ή να σπάσεις την ρουτίνα, παίρνοντας την πρωτοβουλία, πριν σε συναντήσει το αναπάντεχο. Γιατί αν μεν είσαι τυχερός, η «τυχαία» αλλαγή μπορεί να σου αρέσει ή να σε ωφελήσει, το ζήτημα όμως είναι τι θα κάνεις στην αντίθετη περίπτωση. Εδώ είναι που η συμβουλευτική Αστρολογία παίρνει σάρκα και οστά, καλώντας σε να δράσεις στην σωστή κατεύθυνση.

Δοκίμασε λοιπόν να δράσεις με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις. Πρωτοτύπησε. Πόνταρε στην έκπληξη κι όχι στο αναμενόμενο. Αιφνιδίασε θετικά τους ανθρώπους που αγαπάς. Πειραματίσου κι ερεύνησε διευρύνοντας τους πνευματικούς ορίζοντες σου και να θυμάσαι, βέβαια, ότι χωρίς τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε εκκεντρικότητες και προκλήσεις για την πρόκληση.

Κι ακόμη πήγαινε «ανάποδα» κι όλα θα πάνε... κατ’ ευχήν! Όπου παραμονεύει το «αδύνατον», εκεί είναι το πεδίο της δόξας σου. Τα κλειδιά της επιτυχίας σου τα κρατούν άνθρωποι «λοξοί», στρυφνοί και απλησίαστοι για τους πολλούς, που όμως γίνονται πρόθυμοι και μαλακοί σαν βούτυρο, όταν έχουν να κάνουν με «τρελούς». Τρέλανέ τους λοιπόν! Αντίθετα, μην περιμένεις τίποτε σπουδαίο από τους «καθώς πρέπει» και τους «νορμάλ».

Σεβάσου όμως και τους προκλητικούς «ταραξίες» που δοκιμάζουν τα νεύρα ή την υπομονή σου, σκέψου ότι έχεις να κάνεις με ιδιότροπα παιδιά κι ανταποκρίσου στο «παιχνίδι» τους, χωρίς να προτάξεις νόμους και κανόνες, αφού κάτι τέτοιο θα επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιθυμείς.

Κι όταν το μυαλό σου ακονισμένο στην παραδοξότητα πάρει τα ηνία της καθημερινότητάς σου, τότε ο «ανάποδος» κόσμος σου θα απελευθερωθεί και τίποτε πια δεν θα σου φαίνεται απίθανο. Ούτε καν οι σπασμένες αλυσίδες σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved