Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 1/11 έως 3/11

Παράλληλο σύμπαν

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 1/11 έως 3/11

Εμπρός παλικάρια!
Ή τώρα ή ποτέ!

Ο «καπετάν φασαρίας» του ζωδιακού, ο Άρης, είναι ακόμη εδώ, παιανίζοντας ρυθμικά εμβατήρια στην αμφίσημη καθημερινότητά σου. Εκεί που το αγωνιστικό πνεύμα συνυπάρχει με την βία και την αυθαιρεσία, η δημιουργική σπίθα με τα βάρβαρα ένστικτα και η έξαψη με τον πόνο.
Εκεί που αν δεν έχεις κάποιον εξωτερικό εχθρό θα πρέπει να τον εφεύρεις, για να ακυρώσεις την διχόνοια που στέκει στο κατώφλι σου.
Εκεί που η «μαγκιά» περισσεύει.
«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;»

Συμμαχίες και συνεργασίες σμπαραλιάζονται, για να φτιαχτούν καινούριες, ευκαιριακές και βασισμένες στην οργή ή την αγανάκτηση.

Εντάξει, ο Άρης τις κάνει τις δουλειές του... μια χαρά! Άτακτος, εγωιστής αλλά συνάμα αθώος και διάφανος σαν μικρό παιδί, κάνει οτιδήποτε για να τον προσέξεις. Όμως, τον έχεις μάθει πια καλά, αυτόν και τα χούγια του, κι αν το καλοσκεφτείς δεν του κρατάς κακία για τις άκομψες παρεμβάσεις του, απλά φυλάγεσαι μην σε πάρει καμιά αδέσποτη.

Λες «όσα φέρνει ή ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» κι έτσι είναι.

Άσε που κατά βάθος ξέρεις ότι κάπου έχει δίκιο, ακόμη κι αν το χάνει με τους τρόπους του. Επικοινωνιακά παίρνει μηδέν, αφού δεν σκαμπάζει γρι από διπλωματία και «πολιτική ορθότητα», του αναγνωρίζεις όμως ότι μάχεται για την αλήθεια, τουλάχιστον ότι νοεί ο ίδιος ως αλήθεια.

Όμως, ποιός τον «φουντώνει» και τον κάνει «μπροστάρη», ποιος τον εκμεταλλεύεται;
Να ένα ερώτημα, που αν καταφέρεις να το απαντήσεις θα σου λυθούν πολλές απορίες για όσα συμβαίνουν γύρω σου.

Υπάρχει ωστόσο και ο τρίτος δρόμος. Μπορείς να δραπετεύσεις από τον κύκλο των εντάσεων, καταφεύγοντας στο παράλληλο ειρηνικό σύμπαν της πραγματικότητάς σου.

Εκεί που ο φιλεύσπλαχνος Ποσειδώνας, κόντρα στα προβλήματα των καιρών, σου σφαλίζει τα μάτια μπροστά στην ασχήμια και σε ανεβάζει ευγενικά στο Δέντρο των Ευχών.

-«Ονειρέψου... Ευχήσου και θα γίνει», ψιθυρίζει στο παιδί που κρύβεται μέσα σου, πάντα πρόθυμο να πιστέψει σε πρίγκιπες και βασιλοπούλες, σε νεράιδες και ξωτικά.
Κι εσύ αφήνεσαι στο όνειρό σου, κυνηγώντας το θαύμα!

Ενώ γύρω σου μαίνεται η δυστυχία, που ανέχτηκες ή έφτιαξες με την πάνσοφη αλαζονεία σου, αυτός, σαν τον ανυπότακτο ύπνο, σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει με τα φτερά της φαντασίας σε έναν κόσμο, που ο χώρος, ο χρόνος, το χρήμα, η εξουσία κι όλα αυτά που σε περιορίζουν δεν έχουν καμία δύναμη.
Στην θέση τους κυβερνούν η αγάπη, η προσφορά και τα οράματα για έναν καλύτερο κόσμο, ειρηνικό, όμορφο κι ευτυχισμένο, σαν τέλος παραμυθιού.

Εκεί θα συναντήσεις και τον ανώτερο εαυτό σου, που ξέρει να υπερβαίνει κάθε δυσκολία με την πίστη, το όραμα και τα ιδανικά του. Ξέρει να θεραπεύει και να θεραπεύεται χωρίς γιατρικά, μόνον με την δύναμη της ψυχής σου.
Εκεί θα αγκαλιαστείς με την έμπνευση, την διαίσθηση και την ενόραση, που χωρίς αυτές η ζωή σου είναι περιορισμένη στους τέσσερις τοίχους της λογικής σου.

Να και οι τέχνες που σου γνέφουν να ξαποστάσεις στο θέατρο τους.
Να κι η αφαίρεση, ο συμβολισμός, η αλληγορία... Όλα παιδιά του Ποσειδώνα είναι και σου ζητούν να παίξετε παρέα. Θα τους το αρνηθείς;

Το παράθυρο που ανοίγει στον «αόρατο» κόσμο χωράει και σένα και για να βρεθείς εκεί δεν χρειάζεται καν να κόψεις εισιτήριο, αφού όλα προσφέρονται δωρεάν.

Αυτές είναι οι υπέροχες στιγμές, οι υπέροχες ημέρες που μπορεί να σου χαρίσει ο Ερμής με όχημα τον αστρικό Ποσειδώνα. «Τετράγωνο» γράφει το αστρολογικό καλεντάρι, που σημαίνει ότι πρέπει και να το θελήσεις για να γίνει, γνωρίζοντας ότι τα μόνα όνειρα που πραγματοποιούνται είναι αυτά που βγαίνουν από την αλήθεια σου.
Ακόμη όμως κι αν δεν προφτάσεις να δεις την ευχή σου να ζωντανεύει, ακόμη κι αν οι ελπίδες σου μείνουν μετέωρες, μπορείς τουλάχιστον να ευχαριστηθείς τον... ύπνο του δικαίου!

Ναι, η μαγική σου σφαίρα υπάρχει για να σε λικνίζει στα πελάγη της ευτυχίας σου, τίποτα όμως σε αυτήν την ζωή δεν είναι μονοδιάστατο.

Και απέναντί της υπάρχει ένας παραμορφωτικός καθρέφτης, φτιαγμένος από την έλλειψη της πίστης σου.

Εκεί στέκει και διαφεντεύει ο χθόνιος Ποσειδώνας, αυτός που αιχμαλωτίστηκε στη δίψα σου για περισσότερη δύναμη, περισσότερο πλούτο και περισσότερη εξουσία. Αυτά που κάνουν την φυγή σου απελπισμένη και την φαντασία σου άρρωστη.

Η όψη του είναι αγγελική, μόνο που πίσω της κρύβονται δόλιοι σκοποί. Αυτός ψεύδεται, παραπλανά, προδίδει και εξαπατά με σκοπό το κέρδος.

Τάζει παραδείσους για να σε οδηγήσει κατευθείαν στην κόλαση. Σε αποκοιμίζει για να μην δεις τις πομπές του.
-«Όλα είναι ΟΚ, καληνύχτα», σου λέει πειστικά, την ίδια στιγμή που κλέβει την ζωή σου.
Είναι ο κακός λύκος, μεταμφιεσμένος σε καλοκάγαθη γιαγιά κι ανοίγει την στοματάρα του για να καταπιεί μονομιάς την Κοκκινοσκουφίτσα σου και μαζί της κάθε ίχνος της εμπιστοσύνη σου.
Είναι ο αργυρώνητος πολιτικός, ιερωμένος, λειτουργός... Είναι ο αργυρώνητος εαυτός σου.

Κι ο κλέφτης βλέπει παντού κλέφτες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved