Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/10 έως 24/10

Ο μεγάλος Αιρετικός

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/10 έως 24/10

Ναι, για τον Ουρανό σου γράφω, αυτόν τον «περίεργο» τύπο που σε έμαθαν να πιστεύεις ότι είναι ο υπ’ αριθμόν ένα δημόσιος κίνδυνος για την έννομη τάξη τους που -θέλοντας και μη- έγινε και δική σου.

Το τετράγωνό του με τον Άρη κλείνει με ακρίβεια σε μια εβδομάδα περίπου και μέχρι τότε μπορεί να δεις πολλά από τα σημάδια της συνάντησής τους.

Κι αν έχεις μάθει να κοιτάς χαμηλά, μήπως και στραβοπατήσεις, τούτη τη φορά το σκηνικό αλλάζει.
«Κοίτα ψηλά» σου λένε κι οι δύο με μια φωνή, «κοίτα προς τους ουρανοξύστες σου». Γιατί στους αιθέρες του νου και του κόσμου σου δίνονται μάχες και πέφτουν αδέσποτα κορμιά, ιδέες, πύραυλοι, ιπτάμενες «βόμβες», γλάστρες, τσίγκοι, σφαίρες, αεροπλάνα δορυφόροι και μετέωρα.

«Αδέσποτα», να μια λέξη που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, αφού ούτε ο Άρης, ούτε ο Ουρανός «σηκώνουν» αφεντικά. Είναι οι ίδιοι αφεντικά του εαυτού τους και σε όποιον αρέσει.

Κοίτα λοιπόν... τα «Πουλιά» του Χίτσκοκ είναι κι αυτά εδώ, χιμούν μανιασμένα σε τουρμπίνες και παραθύρια, εισβάλλουν στα κελιά του μυαλού σου και καμιά φυλακή δεν μπορεί να σε προστατέψει.

Κοίτα ψηλά, στις σπείρες του τυφώνα που έχει αρπάξει αυτοκίνητα στέγες και αμέριμνα γελάδια. Τα πήρε και τα σήκωσε, τα παίζει σαν καρυδότσουφλα...
Έτσι θα σηκωθεί μια μέρα κι ο τακτοποιημένος κόσμος σου. Θα σηκωθεί κι ύστερα θα σκάσει με πάταγο.

«Μια στο εκατομμύριο» λες, κι αλλάζεις πλευρό, χώνεις το κεφάλι σου στην άμμο για να μην σε βρει το κακό. Μα εκείνο δεν συμμερίζεται τις ψευδαισθήσεις σου κι όταν έρθει η δική του στιγμή θα πέσει καταπάνω σου με ορμή.

Ο Άρης κι ο Ουρανός τεστάρουν τα αντανακλαστικά σου στο απρόβλεπτο, την φυσική νοητική, πνευματική και συναισθηματική σου επάρκεια απέναντι σε αυτό που δεν πίστευες ποτέ ότι θα συμβεί, μα τώρα κείται ενώπιον σου.

Όμως, πέρα από το παιχνίδι των εντυπώσεων, τι θέλει πραγματικά να σου πει το διαδραστικό σου σύμπαν; Τι μήνυμα σου στέλνει με όλα αυτά και σε ποιόν απευθύνεται τελικά;

Ρώτα τους πρωτοπόρους της πτήσης, τον μυθικό Δαίδαλο, τους αδελφούς Ράιτ και τον Γκαγκάριν. Τον Νηλ Άρμστρονγκ και τον αυριανό έποικο του Άρη.

Ρώτα ακόμη τα επιστημονικά μυαλά που βρέθηκαν πολύ πιο μπροστά από την εποχή τους, που πέταξαν στον χωροχρόνο, περιγράφοντας ένα μέλλον που ήρθε ή θα έρθει σύντομα. Τον Ιούλιο Βερν και τον Ισαάκ Ασίμοφ, τον Άρθουρ Κλαρκ και τον Χ Τζ Γουελς.

Πώς θα έμπαινες στον πειρασμό να πετάξεις, αν δεν υπήρχε από πάνω σου ένας ζωντανός ουρανός; Πώς θα σε μάγευαν οι επισκέπτες του διαστήματος, αν δεν τους έβλεπες;

Αλλά και πως θα κατακτούσες το μέλλον σου, αν ήταν όλως διόλου προβλέψιμο;

Ο Άρης κι ο Ουρανός απευθύνονται λοιπόν και στον δημιουργό που κρύβεις μέσα σου, τον δικό σου «μεγάλο Αιρετικό», που βγάζει την γλώσσα στους κανόνες και τις πιθανότητες.

Τι κάνεις πως δεν τον ξέρεις;

Μα γεννήθηκες αιρετικός. Γεννήθηκες στο περιθώριο του συμπαντικού μικρόκοσμου, προορισμένος όμως να αλλάξεις τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως ακριβώς δρα ένας προικισμένος επιθετικός ιός που εισβάλλει σε έναν γιγαντιαίων διαστάσεων ξενιστή. Αυτό είσαι για το σύμπαν κι όπως συμβαίνει με κάθε τοξική ουσία η... δοσολογία είναι αυτή που θα κρίνει τελικά την θεραπευτική ή «μοιραία» δράση σου.

Γεννήθηκες αιρετικός για να σπάσεις τα δεσμά της μοίρας. Είσαι ο αστάθμητος παράγοντας, μια αδέσποτη σφαίρα της Ιστορίας.

Αποδέξου λοιπόν τον ρόλο σου και μην περιμένεις να σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Κυνήγησέ τον πρώτος και μάθε να πετάς, να πιλοτάρεις κι αν χρειαστεί, φόρα το αλεξίπτωτό σου για να μην πέσεις ποτέ από ψηλά σαν ένας ανυποψίαστος κι ανήμπορος επιβάτης!

Διάβασε εδώ τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved