Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7/10 έως 11/10

Εδώ δεν χωρούν ημίμετρα

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7/10 έως 11/10

Φθινοπώριασε και ο Πλούτωνας πήρε αμπάριζα τα στέκια σου. Μπορεί να τον συναντήσεις κι εσύ την ώρα που πίνεις το ποτό σου στην υγειά της πολυπόθητης ευημερίας σου, της ουδετερότητάς σου σε έναν κόσμο που αλληλοσπαράσσεται.
Λες: «εγώ δεν είμαι με κανέναν, είμαι άμαχος πληθυσμός μην με ανακατεύετε»!

Μα εδώ ταιριάζουν τα λόγια του ποιητή: «Μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχτείς».

Ξοπίσω του ο Άρης, μαυροντυμένος υπασπιστής με πύρινη ρομφαία, σε ρωτά με ύφος που δεν σηκώνει παρερμηνείες: «Με μας ή με τους άλλους;»

Κι εσύ πια, ο κατακτημένος ουδέτερος που βιώνεις την τρομοκρατία και την μαύρη προπαγάνδα σε όλες τις εκφάνσεις τους πρέπει να πάρεις θέση. Η ανοχή σου δεν αρκεί και η διπλωματία σου δεν πιάνει μπροστά στους «βαρβάρους». Πρέπει να πολεμήσεις.

Η εποχή της απραξίας σου πρέπει να λάβει τέλος, διαφορετικά θα περιμένεις την μοίρα να αποφασίσει τον τρόπο που θα ζήσεις ή δε θα ζήσεις.

Αυτές τις μέρες ζεις σε μια εμπόλεμη ζώνη, στο Χαλέπι του δικού σου κόσμου.

Θυμάσαι τότε που, αφού πρώτα σε χρησιμοποίησαν, μετά σε πούλησαν σε μια κόλα χαρτί, σε έσφαξαν και διαμέλισαν τα κομμάτια σου σε όλον τον κόσμο;
Έγινες πρόσφυγας, φυγάς, σημαδεμένος.

Κι έφτασες να ‘σαι στο ίδιο έργο θεατής κι ας είναι άλλες οι εποχές με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Εσύ στριμωγμένος στην Κατοχή των Μνημονίων, μα και κάποιοι άλλοι γύρω σου ξεριζωμένοι, πληρώνετε τα σπασμένα της μάχης των συμφερόντων στην «οικονομία των αγορών».
Οι «εντιμότατοι» τρομοκράτες κάνουν καλά την δουλειά τους. Εσύ;

Τέρμα τα ημίμετρα, τέρμα και η άγνοιά σου, λοιπόν.
Αυτό επιτάσσουν ο Πλούτωνας κι ο Άρης. Εκπαιδεύσου στην μάχη, ώστε να έχεις λόγο στην μοίρα σου. Κράτησε τα ιδανικά σου, βάλε όμως κατά μέρος την αθωότητά σου, που πολλές φορές στο παρελθόν την πλήρωσες με αίμα και δάκρυα. Αυτή η αθωότητα δεν χωρά στον κόσμο του Πλούτωνα.

Κι αν σου έδωσα ως παράδειγμα την κοινωνική πραγματικότητα που ζεις, δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε.
Σκέψου ότι τέτοιους πολέμους μπορείς να έχεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Στη δουλειά σου, στις σχέσεις σου, στην καθημερινότητά σου, μέσα σου, γύρω σου, υπάρχουν σίγουρα σκοτεινές και δυσώδεις γωνιές που λειτουργούν ανεξάρτητα από την βούλησή σου.

Το δίπολο Άρη-Πλούτωνα θα σε φέρει σε επαφή μαζί τους, θα αποκαλύψει την ύπαρξή τους κι εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος και εκπαιδευμένος για να βγεις νικητής από την δοκιμασία. Δεν πας για τουρισμό αλλά για μια μάχη μέχρις εσχάτων, όπου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις φυσικές δυνάμεις αλλά και το μυαλό σου.

Κι αν δεν νοιώθεις ακόμη έτοιμος για μια τέτοια μάχη, τότε το μόνο που σου μένει είναι να φύγεις μακριά μήπως και γλιτώσεις τα χειρότερα. Αλλά να ξέρεις ότι -αργά ή γρήγορα- μια μέρα θα επιστρέψεις στον τόπο του εγκλήματος για να παιανίσεις το «ελευθερία ή θάνατος».

Διάβασε εδώ τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved