Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 30/9 έως 4/10

Η ισχύς εν τη ενώσει

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 30/9 έως 4/10

Το ξέρω ότι προσπαθείς για το καλύτερο, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και πριν σε πιάσει η απελπισία μπροστά σε προβλήματα-βουνά, πεισμώνεις, προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια, αφού, δεν μπορεί, κάποτε οι κόποι σου θα αμειφθούν. Έτσι σου έχουν μάθει, έτσι θα είναι.
Κάτι όμως χαλάει την τελευταία στιγμή, συντρίβοντας τις πεποιθήσεις σου.
Το υπερήφανο Εγώ σου στενάζει στην μέγγενη της αποτυχίας και παρά τις προσπάθειές σου βρίσκεσαι πάλι στο μηδέν.
Τι άλλο να κάνεις;

Σήμερα, δεν θα σου γράψω για τον Ποσειδώνα και τον μαγικό του τρόπο να σου προσφέρει τις λύσεις, όταν βγεις από το πρόβλημά σου.
Σήμερα θα σου θυμίσω τη δύναμη της συνεργασίας. Την ξέρεις αλλά τώρα ήρθε η ώρα να την αξιοποιήσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στήνει το επικοινωνιακό της σκηνικό με μεγάλο χορηγό τον Δία. Και σε κάτι τέτοιες συγκυρίες η λύση των προβλημάτων σου -εύκολη όσο δεν φανταζόσουν- περνά μέσα από τις συνεργασίες.

Δυσκολεύεσαι μόνος σου; Κάτι σου λείπει; Έχεις αξίες, ιδέες, προϊόντα, προσόντα που αδημονείς να διαδόσεις;

Να λοιπόν η ευκαιρία σου!

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Άνοιξε τον κοινωνικό σου κύκλο, χρησιμοποίησε τα κοινωνικά δίκτυα, τις γνωριμίες σου κι αν δεν έχεις τις κατάλληλες, τόλμησε ένα βήμα παραπάνω. Να απευθυνθείς εκεί που νόμιζες ότι το αίτημα σου δεν θα εισακουστεί ποτέ.
Αυτές τις ημέρες το σύμπαν είναι γαλαντόμο, μεταδίδοντας την διάθεση του και σε πρόσωπα που υπό φυσιολογικές συνθήκες στέκουν απρόθυμα και μουρτζούφλικα μπροστά στις έγνοιες σου.
Μόνον μην μείνεις στα λόγια και τις υποσχέσεις, άσε τους πολιτευτές να ασχοληθούν με αυτά. Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει μέσα στον μήνα που έρχεται.

Συνεργασίες βέβαια γίνονται και μέσα σου, όταν «παντρεύεις» τα αντίθετά σου: Την λογική με το συναίσθημά σου και την υλική με την πνευματική σου φύση, για να μείνω στα πιο βασικά.

Αυτή εξ άλλου είναι και η δύναμη του Ζυγού που κουβαλάς μέσα σου.

«Η μονή βέργα σπάει εύκολα, η διπλή όχι»

{youtube}EwRv-gBWgKw&feature=youtu.be{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved