Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9 Αυγούστου

Σελήνη στον Τοξότη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

d8cb69657f9bff74890479e39d89d4de_S

Η μυστήρια γυναίκα μετά από μια μεσοβέζικη ψυχολογία, που ούτε κρύο ούτε ζέστη αισθανόταν, βρίσκεται με αέρα πρωταγωνιστή έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 7/8 στις 18:22 το απόγευμα.

Λίγα λεπτά αργότερα στις 18:53, το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, θα κλείσει το βράδυ μας με μια Αλμοδοβαρική υπερπαραγωγή, επικοινωνιακής και νοητικής ακαταστασίας.

Οι προσωπικές σχέσεις μπαίνουν σε ένα παιχνίδι αντοχής με αρχηγό το μυαλό μας που σκοντάφτει πάνω σε εμπόδια και δεν μπορεί να εκφραστεί επαρκώς.

Ότι κι αν μας προτρέπει η αισιόδοξη και ενεργητική αυτή θέση της Σελήνης, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή φουντώνει την αναποφασιστικότητα και ουδεμία απόφαση δεν φαίνεται ικανή να ληφθεί με σιγουριά και βεβαιότητα. Παράλληλα οι δαίμονες της επικοινωνίας εξαπολύονται σαν κεραυνοί που αστράφτουν πρόσκαιρα.

Στις 8/8 πλέον στις 1:.46 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, μας ξαπλώνει στα κρεβάτια μας σαν νανούρισμα, που υπόσχεται έναν ευχάριστο ύπνο. Μπορεί η ασυνεννοησία να κάνει πάρτι με εκκωφαντικά ντεσιμπέλ, αλλά η φαντασία μας καλπάζει, χωρίς να σταματάμε να μοιάζουμε με εκκεντρικούς καλλιτέχνες που ψάχνουν το πρωτότυπο δημιούργημα.

Ο ενθουσιασμός και η καλή διάθεση μας συνοδεύουν με χιούμορ στις διάφορες αναποδιές ως τις 17:07 το απόγευμα που το εξάγωνο με τον Κρόνο μας ισορροπεί συναισθηματικά και επικοινωνιακά, καταστρώνοντας μεθοδικά τις κινήσεις μας και φτιάχνοντας ένα προσεγμένο menu για τις επιθυμίες μας.

Στις 18:13 το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μας κάνει να επιζητάμε να ξεδώσουμε με φιλικές παρέες, συγκεντρώσεις, αποδράσεις, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, αποκορυφώνοντας την εξωστρέφειά μας, μοιάζοντας με κινητές επιδείξεις extreme sports.

Στις 22:22 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ήλιο φέρνει μια αίσθηση παντοδυναμίας και πληρότητας, ενώ παράλληλα ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά θέματα, κάτω από τις απολαύσεις που προσφέρουν τα καλοκαιρινά ηδυπαθή βράδια.

Στις 9/8 σχεδόν όλη την ημέρα θα κυριαρχεί η αίσθηση της δημιουργικότητας και της πλαισίωσης των αναγκών μας με φιλοσοφική χροιά.

Ως το βράδυ στις 23:24 που κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζοντας από το απόγευμα, η κοινωνικότητά μας, αυξάνεται μέσα από διαισθητικές διεργασίες, που στοχεύουν κατευθείαν σε ένα ρεαλιστικό στόχο.

Λίγα λεπτά αργότερα στις 23:39, η Σελήνη αποχωρίζεται την έκσταση της συνεχούς δραστηριότητας και μπαίνει στον Αιγόκερω για μια συντηρητική και χαμηλή εξερευνητική πτήση.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved