Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7 Αυγούστου

Σελήνη στο Σκορπιό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

d8cb69657f9bff74890479e39d89d4de_S

Η μυστήρια γυναίκα μοιάζοντας με παλιό κόσμημα που έχει μεν θαμπώσει αλλά δεν έχει χάσει την αξία του, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 5/8 στις 2.58 το μεσημέρι.

Το εξάγωνο με τον Ερμή που ακολουθεί στις 16.32 χρωματίζει το απόγευμα με μια εστιασμένη νοητική διαίσθηση, που ψάχνει τρόπους να αποτυπώσει τη έντονη δημιουργικότητά της.

Οι σκέψεις μοιάζουν με κομμάτια ενός παζλ που ανακαλύπτονται και συνθέτονται κάτω από την ιδιαίτερη χαρά μας. Πολύ καλό διάστημα για τακτοποίηση εσωτερικών εκκρεμοτήτων και ιδανικό για την ιεράρχησή τους.

Στις 17.26 ακολουθεί το τρίγωνο με τον Άρη, για να επιβεβαιώσει πως η διάθεσή μας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και τα κίνητρά μας ξεσηκώνουν την πρωτοβουλία μας προς κάθε κατεύθυνση αλλαγής.

Στις 23.55 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει και όλο το απόγευμα, συμπληρώνει από το μεσημέρι ένα τρίγωνο επίδρασης, που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα των συναισθημάτων μας. Η επαγγελματική μας πορεία διοχετεύει τη συναισθηματική μας ένταση, όσο και οι προσωπικές μας σχέσεις.

Το βράδυ θα κλείσει με μια φαινομενικά εσωστρεφή διάθεση, που οι διεργασίες της μοιάζουν με αλλεπάλληλα σεισμικά ρεύματα.

Στις 6/8 στις 6.53 το πρωί, η αντίθεση με το Δία μεταβάλλει τη διάθεση σαν άνεμος, που αλλάζει η φορά του προκαλώντας αναστάτωση. Οι συνετές επιθυμίες αρχίζουν να γίνονται αδηφάγες, ψάχνοντας τρόπο να εκφραστούν, που δεν είναι άλλος από την υπερβολή. Η ιδέα του να αποκτήσουμε κάποια υλικά αγαθά, να επενδύσουμε κάπου, ή να επιδείξουμε τις προθέσεις μας, γίνεται εμμονή.

Στις 8.56 ακολουθεί το τετράγωνο με την Αφροδίτη που δεν βοηθά καθόλου στο να δαμάσουμε τα εξαγριωμένα συναισθήματα, αυξάνοντας τη ματαιοδοξία. Επιθυμούμε πολλά, αλλά δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε. Το καλύτερο είναι να δούμε με χιούμορ την αλαζονική μας απόδραση, ακόμα και αν εφεύρουμε μια χαριτωμένη αλλά καθόλου πειστική δικαιολογία.

Στις 14.07 το μεσημέρι, το τετράγωνο με τον Ήλιο έρχεται να επιβεβαιώσει τις αντιθέσεις που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στη βροχή. Η διαμάχη μεταξύ σκοπού και προσέγγισης αυτού, προκαλεί ένα εσωτερικό χάσμα, που θα ψάχνει να γεφυρωθεί όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Η λογική θα δίνει τη θέση της στην ευαισθησία και τούμπαλιν κάτω από ευγενικές αβρότητες, αλλά στα εσωτερικά κοσμικά μας σαλόνια, η κοινωνικότητά μας έχει αποδυναμωθεί.

Η ημέρα δεν ευνοεί τη λήψη αποφάσεων, αντίθετα μάλιστα υποδεικνύει και το πώς και γιατί να μη ληφθούν.

Στις 7/8 στις 18.22 το απόγευμα, η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, μοιράζοντας δωρεάν κανό, για καλοκαιρινές περατζάδες, στα καταγάλανα και δροσερά νερά της ευδιαθεσίας μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved