Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5 Αυγούστου

Σελήνη στο Ζυγό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα ντύνεται με εκθαμβωτικό ύφος, επιστρατεύοντας όλα τα τερτίπια της, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 3/8 στις 13:05 το μεσημέρι.

Η συνάντησή της σε δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Άρη που εισέρχεται παράλληλα στον Καρκίνο στις 13:07, προμηνύει την άβολη παραμονή της στο ζώδιο της αρμονίας και της ομορφιάς. Η επιρροή της όψης θα μας συνοδεύσει ως το απόγευμα με μια διάθεση που θα παλεύει να ισορροπήσει την εριστικότητα που προκαλεί ο Άρης από τη θέση αυτή. Η τάση μας να διεκδικήσουμε αρμονικά, κοντράρεται με τη μαχητικότητα και τον παρορμητισμό που μας διακατέχουν, με αποτέλεσμα να εμπλακούμε σε διαπληκτισμούς και καβγάδες, ανταλλάσοντας και λόγια θυμού, που ακόμα και η προσφερόμενη διπλωματία μας σε ρόλο διαιτητή, δεν θα μπορέσει να αποσοβήσει τον κίνδυνο της κόκκινης κάρτας. Το διάστημα αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και κάθε ενασχόληση με προσωπική φροντίδα, καλλωπισμό και διοχέτευση της ενέργειας σε κάτι που θα απορροφήσει τον εκνευρισμό.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό, αφού στις 20:12 η αντίθεση με τον Ουρανό, εξαπολύει εκρηκτικές αντιδράσεις, κάτω από μια ασυγκράτητη επιθυμία..

Οι προσωπικές σχέσεις μοιάζουν με jet ski σε μια κατάμεστη παραλία, που ενοχλεί τους λουόμενους με το θόρυβο και προκαλεί με την παρουσία του. Η ανάγκη μας να επιβιβαστούμε σε αυτό, θα μας βρει αντιμέτωπους με αντιδράσεις που θα διασπάσουν την αρμονική ατμόσφαιρα που επιδιώκει η Σεληνιακή αυτή θέση. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα διαδέχονται το ένα το άλλο, σαν πυροτεχνήματα που ηχούν εκκωφαντικά, αλλά σε αποζημιώνουν με τη θέα τους.

Στις 21:52 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κλείνει την ημέρα με μια συναισθηματική κρίση, σαν ξαφνικό τσίμπημα σκορπιού που προκαλεί επώδυνο οίδημα.

Η ψυχολογία θα είναι φορτισμένη και οι αισθήσεις θα παραδίνονται σε φιλήδονες συναισθηματικές εξάρσεις.

Στις 4/8 στις 1:57 το πρωί, τη εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από αργά το βράδυ της προηγούμενης, έρχεται για να γλυκάνει το μέσα μας, κάνοντας τον ερωτισμό να πλανιέται σαν δροσιστική καλοκαιρινή αύρα, μετά από ένα καυτό μεσημέρι. Η πολυπόθητη αρμονία αναδύεται σαν το πιο εκθαμβωτικό χρώμα σε ιμπρεσιονιστικό πίνακα.

Στις 8:05 το πρωί το εξάγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με μια ανακουφιστική αίσθηση σαν βότανο επάνω στο ηλιοκαμένο δέρμα. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εξωτερικεύσουμε τις συμβιβαστικές προθέσεις μας, να φιλοξενήσουμε ή να βρεθούμε με φίλους και γενικότερα να κοινωνικοποιήσουμε τις προθέσεις μας. Το διάστημα μπορεί να δώσει ευκαιρίες για καλές συνεργασίες και συναισθηματικά δεσίματα.

Στις 9:54 η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει παράλληλα με την προηγούμενη όψη, εφιστά την προσοχή μας στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις επιδιώξεις μας.

Η όψη απαιτεί συγκέντρωση και απομόνωση και πάνω απ’ όλα αφουγκρασμό των γεγονότων. Ο συνδυασμός των δύο αυτών όψεων, είναι ένα εποικοδομητικό μίγμα, που μπορεί να μας οδηγήσει σε ανακαλύψεις που θα καθιερώσουν τους στόχους μας.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα μοιάζει με στάση διαλογισμού απέναντι σε μια εσωτερική ανάγκη, που αναζητά τον καλύτερο τρόπο έκφρασης.

Στις 5/8 στις 2:58 το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο Σκορπιό, για μια αισθησιακή περιπλάνηση στα σπήλαια των ενδόμυχων επιθυμιών μας.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved