Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3 Αυγούστου

Σελήνη στην Παρθένο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3 Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα με αστραφτερό ύφος ανάλογης διασκέδασης και κρατώντας δεκάδες χαρτάκια υπερκαταναλωτικών αποδείξεων στο χέρι, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου, σήμερα 1/8 στις 11:42 το πρωί.

Λίγα λεπτά αργότερα στις 11:50, ο Ποσειδώνας από απέναντι την αποδιοργανώνει σε μια αντίθεση, που μας δημιουργεί μπέρδεμα και αντιφάσεις.

Η πρακτική μας πλευρά έρχεται σε σύγκρουση με την ιδεαλιστική, και είμαστε μεταξύ του να μετρήσουμε πόσα χρήματα ξοδέψαμε για το κέφι μας ή να καταφύγουμε σε πιο φευγάτες ασχολίες, όπως το να ρεμβάζουμε στη θάλασσα, αποτυπώνοντας τις σκέψεις μας.

Το διάστημα της αμφιταλάντευσής μας, έρχεται να σταθεροποιήσει η σύνοδος με τον Ερμή στις 13:28 το μεσημέρι. Η λογική υπερισχύει του συναισθήματος και το μυαλό μας γίνεται ανιχνευτικό και δημιουργικό. Αισθανόμαστε πως μπορούμε να εργαστούμε με άνεση, ενώ είναι ιδανικό διάστημα για να επισφραγίσουμε μια απόφαση. Επίσης γινόμαστε πολύ επικοινωνιακοί και δεν αποχωριζόμαστε εύκολα το ακουστικό από το χέρι, ή το φλιτζάνι από το τραπέζι στο ατέλειωτο κους – κους που έχουμε οργανώσει.

Στις 20:36 το βράδυ, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το μεσημέρι, δίνει στα επαγγελματικά μας μία βαρύτητα, η οποία αποδεικνύεται ωφέλιμη αφού η πιθανότητα ανταμοιβής μας είναι μεγάλη. Η εσωτερική μας αντοχή απλώνεται και στον αισθηματικό τομέα, ο οποίος δεν παύει να κρατάει ένα μεγάλο κομμάτι από την αριθμημένη τούρτα των επιδιώξεων.

Στις 2/8 στις 2:38 το πρωί, το τρίγωνο με το Δία έχει επηρεάσει τις τελευταίες βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας. Αισθανόμαστε μια εσωτερική θαλπωρή και γαλήνη, σαν μια λίμνη που δεν υπάρχει γύρω τίποτα να διαταράξει τη σιωπή, αλλά η διαμονή δίπλα της δεν είναι μονότονη. Με αυτή την αίσθηση θα συνεχίσει η υπόλοιπη ημέρα, η οποία θα είναι γεμάτη από μικρές όμορφες καταστάσεις.

Στις 3/8 στις 13:05 το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο Ζυγό, για να μας υπενθυμίσει πως τα ανεπιθύμητα περιστατικά έχουν και αυτά το νόημά τους, που διδάσκεται με το χέρι μας τεντωμένο απέναντι από τη βέργα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved