Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου

Σελήνη στο Λέοντα
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα με κάπως πεσμένο ηθικό και κρατώντας μια απρόσμενη πρόσκληση το χέρι, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα σήμερα 30/7 στις 9:17 το πρωί.

Αποφασισμένη για νέα ξεκινήματα στις 9:39 το πρωί (Νέα Σελήνη), μας βγάζει από την απομόνωση, μεταφέροντάς μας σε εξωτικούς παραδείσους.

Στις 13:03 το μεσημέρι η συνάντησή της με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί, ανεβάζει τη διάθεση σαν τη θέα των προσφορών με 70% στα Manolo Blahnik.

Η κοινωνική μας ζωή αστραποβολεί σαν πανάκριβο σύνολο υψηλής αισθητικής, ενώ η άνετη και αρμονική συμπεριφορά μας, μοιάζει με πολυτελές αμάξι που περιμένει στην πόρτα μας για συναρπαστικές βόλτες. Η διάθεσή μας για έρωτα, φλερτ, και κάθε ποιοτική δραστηριότητα, μας κάνει να βιώνουμε ευχάριστες στιγμές, ενώ η ψυχολογία σκορπίζει κομφετί χαράς και αισιοδοξίας.

Στις 16:47 το τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνει ευκαιρίες για κάθε ασυνήθιστη δραστηριότητα.

Η ανάγκη μας να ξεφύγουμε εντελώς από κάθε συνηθισμένο, προκαλεί γλυκιά αναστάτωση και αυτή με τη σειρά της μια όμορφη εμπειρία. Ιδανικό διάστημα για να εκπληρώσουμε τις πιο ακραίες επιθυμίες μας.

Στις 21:39 η σύνοδος με τον Ήλιο, κλείνει την ημέρα με βασιλικές προδιαγραφές, με αρκετό εγωισμό, αλλά και με μια χλιδάτη αίσθηση, που την πραγματοποιούμε με ένα ακριβό δείπνο, ή μια άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα, όπου και αν βρισκόμαστε.

Στις 31/7 στις 00:21 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με το Δία, που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης, θέτει σε επιφυλακή την προσοχή μας, αφού η σπάταλη διάθεσή μας, μπορεί να χαλάσει τη μαγική εικόνα προσπαθούμε να πετύχουμε. Η υπερβολή που χαρακτηρίζει όλη την προηγούμενη ημέρα και η τάση μας για επίδειξη, μπορεί να μας κοστίσουν πολύ πιο ακριβά, από όσα επιδιώκαμε να ξοδέψουμε.

Στις 6:10 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο, ανοίγει την ημέρα εξισορροπώντας τα βήματά μας στα τυχόν στραβοπατήματα, σκεφτόμενοι αμέσως να διαφυλάξουμε τη βασιλική μας αξιοπρέπεια. Έτσι πάλι με μια μαγική κίνηση, μεθοδικά και πλουσιοπάροχα, συνεχίζουμε χωρίς υπερβολές να απολαμβάνουμε την καθημερινή και κοινωνική μας ευημερία.

Ως το βράδυ η Σελήνη μη συναντώντας άλλον πλανήτη, μας αφήνει να απολαύσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σαν νέκταρ που πίνεται γουλιά – γουλιά σε άκρως αφροδισιακές δόσεις.

Στις 1/8 στις 9:20 το πρωί, η επιρροή του εξαγώνου με τον Άρη, αποκορυφώνει ένα διήμερο που έμοιαζε με την ιστορία του μαγικού λυχναριού του Αλαντίν.

Με περαιτέρω πρωτοβουλίες και τον ίδιο ενθουσιασμό, πορευόμαστε ως τις 11:42 που η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο.

Πατάμε φρένο γινόμενοι πιο πρακτικοί και εγκρατείς, αλλά η διάθεσή μας παραμένει στο γκάζι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved