Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 28 Ιουνίου

Κόντρα στην πολιτική του φόβου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 28 Ιουνίου

Έχεις συνηθίσει πια να ακούς και να διαβάζεις πολλά «μη». Πρόσεξε το ένα, μην κάνεις το άλλο... Θα πάθεις ατύχημα, θα υποστείς ζημιές... Κι αν μαγκώσεις το δάκτυλο σου σε καμιά πόρτα, θα σκεφτείς «να ‘το, το είπε ο αστρολόγος»...
Τελικά όμως, τι είσαι άνθρωπος ή ρομπότ; Πατάνε τα «κουμπιά» οι πλανήτες κι εσύ υπακούς με τον προβλεπόμενο τρόπο; Για να σοβαρευτούμε λίγο...

Κατ’ αρχήν σου προτείνω να διώξεις από το μυαλό σου όλες αυτές τις απαγορεύσεις, που δεν σου προσθέτουν παρά μόνον άγχος και κάνουν την ζωή σου να μοιάζει με φυλακή. Με ένα στρατόπεδο, όπου οι «παλιοί» κάνουν τα πάντα για να σε «ψαρώσουν», αφού έτσι εξασφαλίζουν την βολή και την κυριαρχία τους. Και για να μείνουμε μόνον στα δικά μας, να θυμάσαι ότι οι αστρολόγοι που επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στην ψυχή και το πορτοφόλι σου, βασίζονται πρωτίστως στον φόβο σου. Γι’ αυτό και δεν χάνουν την ευκαιρία να σε προειδοποιούν διαρκώς για τα επερχόμενα δεινά σου, χωρίς όμως να σου προτείνουν μια εναλλακτική. Πολλοί το κάνουν από άγνοια ή από αδυναμία, αυτό όμως λίγο σε ενδιαφέρει.

Κλειδώσου στο σπίτι σου, φυλάξου, αυτή είναι η... συνήθης συμβουλή κι αν ακόμη δεν συμβεί απολύτως τίποτα, η σκιά του φόβου παραμένει. Σφίγγεσαι και κλείνεσαι, προσδοκώντας να αποφύγεις τα χειρότερα. Σκέψου όμως ότι έτσι θα χάσεις και τα καλύτερα.

Ένα από τα «μυστικά» της ορθής διαχείρισης των κοσμικών επιρροών είναι η επιτυχημένη σύνθεση –η ζύμωση- των «πρέπει» και των «θέλω» σου, κάτι που παραπέμπει στην γνώση των ορίων σου. Έτσι φτιάχνονται και οι κανόνες.

Κρόνο σου θυμίζουν όλα αυτά και σωστά μάντεψες αφού αυτές τις μέρες ο «Παππούς» του ζωδιακού θα προσπαθήσει να πάρει το αίμα του πίσω για τις ανατροπές και την «αναρχία» που το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει ο άσπονδος φίλος του, ο Ουρανός.

Αμφότεροι οι πλανήτες σε καλούν να συμβιβαστείς με την αλήθεια σου αλλά και με τις αλήθειες των άλλων. Αν δεν δράσεις, αυτές οι αλήθειες θα εξακολουθήσουν να κρύβονται, αναστέλλοντας την εξέλιξη σου. Αν δεν δράσεις, δεν θα μάθεις. Αν δεν συγκρουστείς, δεν θα βελτιωθείς.
Κοίταξε μόνον να αποφύγεις τις ακραίες αντιδράσεις, γιατί αυτές είναι που θα επιβεβαιώσουν τις δυσοίωνες προβλέψεις. Να δράσεις με βάση τις πνευματικές κατακτήσεις και το υγιές ένστικτο σου κι όχι για να βγάλεις τα απωθημένα σου.

Μπορεί πάλι να πέσεις σε «ντουβάρια» ή να βιώσεις την ορμή των απολίτιστων, πριν όμως «τα πάρεις στο κρανίο», σκέψου ότι όλοι αυτοί είναι άνθρωποι που πιθανότατα δεν αγαπούν καν τον εαυτό τους και δεν έχουν άλλο τρόπο να σου δείξουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους. Δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να διαχειριστούν τις αντιφάσεις τους και άγονται και φέρονται. Πότε Ουρανός, πότε Κρόνος αλλά ποτέ και οι δύο μαζί.
Κι εδώ γίνεται φανερό ότι εσύ είσαι που μπορείς να αλλάξεις το παιχνίδι, εφαρμόζοντας μια στρατηγική και προτείνοντας κάποιους λειτουργικούς κανόνες.

Ο κανόνας είναι μια κοινή παραδοχή, ένας συμβιβασμός που έχει προκύψει ύστερα από αλλεπάλληλες συγκρούσεις και συνθέσεις. Όλοι μας μεγαλώνουμε με κανόνες που έχουν διπλό σκοπό. Την ατομική ασφάλεια μας αλλά και την συνοχή του συστήματος που υπηρετούμε.

Και σίγουρα, οι κανόνες χρειάζονται, δεν γίνεται να πετάξεις τον Κρόνο από την ζωή σου, αναφέρομαι όμως πρωτίστως στους δικούς σου κανόνες κι όχι σε αυτούς που σου επιβάλλουν. Αυτοί συνθέτουν τον παλαιό νόμο, με τον οποίο γαλουχήθηκες, ενώ οι δικοί σου τον νέο, που είναι απόρροια της γνώσης και της εμπειρίας σου.
Ο εξελιγμένος Κρόνος σου σε θέλει διοικητή κι όχι υποτακτικό. Κι αν ψάχνεσαι κι αναρωτιέσαι τι στο καλό είναι αυτό που καλείσαι να διοικήσεις, ξεκίνα από τον εαυτό σου.

Φαντάσου πως κτίζεις το οικοδόμημά σου κι έχεις να ορίσεις ένα πλήθος από κτιστάδες και κάθε λογής τεχνικούς. Βασίζεσαι στις ικανότητες τους, στις ειδικές γνώσεις τους αλλά αν δεν έχεις ξεκάθαρο στο μυαλό σου τι είναι αυτό που θέλεις, αν δεν έχεις σχέδιο, το οικοδόμημα σου θα βγει στην καλύτερη περίπτωση «παρτσακλό», ενώ στην χειρότερη θα στοιχειώσει σαν το γεφύρι της Άρτας.
Όταν πρόκειται λοιπόν για την ζωή σου, εσύ είσαι που θα κτίσεις τους κανόνες, όχι οι άλλοι, διαφορετικά θα ζεις μια ζωή ξένη και εκτεθειμένη σε προσβολές. Γιατί το σύμπαν όσο σε βοηθά όταν είσαι αληθινός, άλλο τόσο σου φέρνει εμπόδια όταν ξεστρατίζεις από την αλήθεια σου. Στην πραγματικότητα αυτή είναι η πηγή των δεινών σου, το «συμφέρον» ψέμα που ζεις. Σκέψου... είναι το ίδιο να υποκινείσαι από την αγάπη, την δημιουργικότητα και το όραμά σου, με το να γίνεσαι ένας μισθοφόρος; Είναι το ίδιο να υπερασπίζεσαι την αλήθεια σου, με το να συντηρείς ένα «κατά συνθήκη» ψεύδος;

Κι αν δεν ξέρεις τι θέλεις, να το μάθεις. Αυτό είναι εξ άλλου ένα από τα πολύτιμα δώρα της σύνθεσης των ενεργειών του Ουρανού και του Κρόνου.

Δες επίσης:

Τι είδε ο μάγος: Μπροστά στο Brexit: Οι επιπτώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη

Νέα παγκόσμια οικονομική κρίση: Πόσο κοντά είμαστε σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο;

Τι σημαίνει (ουσιαστικά) το κλείσιμο της συμφωνίας για τον μέσο Έλληνα πολίτη;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved