Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 28 Ιουλίου

Η Σελήνη στους Διδύμους

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 28 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy_copy_copy


Η μυστήρια γυναίκα διατηρώντας την καλοκαιρινή ανεβασμένη διάθεση σαν μια συναρπαστική βόλτα σε jet ski, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων, σήμερα 25/7 στις 19:35 το απόγευμα.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που ακολουθεί, στις 20:05 επηρεάζοντας από το μεσημέρι, θέτει τις κινήσεις μας υπό περιορισμό, εφόσον δεν βοηθά στις σωστές επιλογές, που η επικοινωνιακή αυτή Σεληνιακή θέση προσπαθεί να πετύχει. Η μεταβλητότητα της διάθεσής μας γίνεται εύκολο θήραμα στις απατηλές εκφάνσεις του Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να μπερδευτούμε και ίσως να απογοητευτούμε από τις επιδιώξεις μας.

Ως το βράδυ καλό θα ήταν να μην προβούμε σε καμία κίνηση που θα εμπεριέχει οποιοδήποτε είδος συμφωνίας.

Στις 26/7, μόλις 38 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το βράδυ της προηγούμενης, αλλάζει τη διάθεση αλλά και το κλίμα, προσφέροντάς μας απλόχερα, εκείνο που από το μεσημέρι μας δυσκόλευε. Αν πρόκειται να οργανώσουμε κάτι σε κοινωνικό επίπεδο, το διάστημα είναι ιδανικό.

Στις 4:12 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό, που επηρεάζει και τις πρώτες πρωινές ώρες, ξεκινά την ημέρα μας με εξαιρετική διάθεση, την οποία απλώνουμε στην τεράστια ταράτσα των επιθυμιών μας. Άκρως επικοινωνιακοί και ενεργητικοί, δημιουργούμε προϋποθέσεις που θα ανεβάσουν την υπόληψη και τη δημοτικότητά μας.

Στις 18.36 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Κρόνο, που επηρεάζει από το μεσημέρι κλείνοντας και την ημέρα, μας δίνει τη χρυσή ευκαιρία να προωθήσουμε τις ιδέες μας.

Με εσωτερική συγκρότηση και πειθώ, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις, έλκουμε το πολυπόθητο, σε κάθε τομέα που μας απασχολεί.

Στις 27/7 πια, στις 19:54 το απόγευμα, η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζοντας την καθημερινότητά μας από το μεσημέρι ως το βράδυ.

Η νευρικότητα που εκλύει αυτή η όψη, χρειάζεται επιστράτευση στρατιωτικών και καίριων ελιγμών, ώστε να μην βρεθούμε ξαφνικά με απώλειες. Η παρόρμηση και ο ενθουσιασμός που βρίσκουν εμπόδια, μας κάνουν δύστροπους και απαιτητικούς. Οι κόντρες, οι διαφωνίες και οι καβγάδες, μπορούν να ακυρώσουν τις μέχρι στιγμής επιτεύξεις μας, κάνοντας τη διάθεσή μας επιθετική.

Στις 28/7 στις 3:36 το πρωί, το εξάγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από αργά το βράδυ της προηγούμενης, θα σώσει την κατάσταση προσδίδοντας την απαραίτητη γλυκύτητα στη συμπεριφορά. Έτσι θα διασφαλίσουμε το συμφέρον μας, κάνοντας και τους γύρω μας να κατανοήσουν και να αποδεχθούν τα λεγόμενά μας.

Στις 4:12 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο για να μας βάλει σε συναισθηματικό κλοιό, σκεφτόμενοι έστω και κυκλοθυμικά, πως οι ανάγκες μας υπερβαίνουν τις δυνάμεις μας.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved