Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25 Ιουλίου

Η Σελήνη στον Ταύρο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο bungee jumping σε extreme επιθυμίες, πατάει γερά στη γη και βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου, σήμερα 23/7 στις 7:58 το πρωί.

Την είσοδό της χωρίζουν μόνο 2’ λεπτά από την παράλληλη είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα στις 8:00 και η κόντρα αυτή, ξεκινά την ημέρα με εύφλεκτη προδιάθεση.

Στις 8:36 όμως, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα εξισορροπεί, προσφέροντάς μας απασχόληση με εργοδότη τη φαντασία, που μας βάζει να επικεντρωθούμε σε καλλιτεχνικές, γαστρονομικές και ερωτικές απολαύσεις.

Ως το απόγευμα θα έχουμε θα έχουμε γίνει ιδιαίτερα δοτικοί, σαν εθελοντές που προσφέρονται και προσφέρουν.

Στις 19:12 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να ξοδεύει την ενέργειά μας εποικοδομητικά, αφού η συναισθηματική ένταση που προκαλεί, διοχετεύεται αμέσως σαν νερό σε σφουγγάρι που ξεπλένει τις τοξίνες του δέρματος.

Η μεθοδικότητα και η πρακτική εξάσκηση της ημέρας, προσδίδει την αίσθηση του κύρους, επιδιορθώνοντας κάθε χαλασμένη διάθεση, με αριστοτεχνικό τρόπο.

Οι απολαβές της μέρας κορυφώνονται το βράδυ με τη σύνοδο με το Δία, που πραγματοποιείται 18’ μετά τα μεσάνυχτα της 24/7 πλέον.

Η ευχάριστη διάθεση, η πληρότητα και η εξευγενισμένη συμπεριφορά, μας δένουν με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργούν μια γερή βάση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα συνοδευτεί από αυτή την ποιότητα, την οποία θα αποτυπώσουμε παντού, από τον εργασιακό μας χώρο, το χώρο του σπιτιού, έως και τις παντός είδους σχέσεις μας. Η αφοσίωσή μας σε ότι κάνουμε, μας δίνει το μεγαλύτερο επιτόκιο από κάθε άλλη μας κατάθεση.

Στις 25/7 στις 11:44 το πρωί, μας περιμένει άλλη μια συναρπαστική ημέρα, αφού ξεκινά με το εξάγωνο με την Αφροδίτη, που μας φέρνει σε επαφή με φίλους, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και οικονομικές συνδιαλλαγές, που αναπτερώνουν το ηθικό, ευφραίνοντας καρδιά και νου.

Στις 16:12 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ερμή κάνει τη διάθεση κάπως ευμετάβλητη, πιο πολύ γιατί ανησυχούμε, μήπως τελειώσει ξαφνικά το απόθεμα του τόσο καλού κρασιού στο βαρέλι της συγκομιδής μας.

Στις 19:35 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων κάπως αναστατωμένη και παραπατώντας, αλλά σύντομα θα μας ξαναγεμίσει τα ποτήρια, για άλλον ένα διήμερο απολαυστικό γύρο.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved