Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 16/4 έως 19/4

Ανάδρομος Άρης: «Έχεις πακέτο»!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 16/4 έως 19/4

Κάθε ανάδρομος πλανήτης αλλά πολύ περισσότερο ο ανάδρομος Άρης, σου κόβει την φόρα προς τα εμπρός. Σου λέει «καλά τα σχέδιά σου, μα καταλάγιασε τη βιασύνη σου να πας μπροστά». Έχεις «πακέτο» και πρέπει πρώτα να αποφασίσεις αν θα το παραλάβεις ή όχι. Ήρθε η στιγμή να σταθείς και να αναλογιστείς, ποιους και πόσους ανοικτούς λογαριασμούς έχεις αφήσεις πίσω σου.

Και καθώς ο Άρης στρέφει το βλέμμα του προς το παρελθόν, μπορεί να δεις τις προσπάθειές σου για ένα νέο ξεκίνημα να πέφτουν στο κενό. Να πράττεις και να είναι σαν να μην πράττεις.

Μα την ίδια στιγμή θα αρχίζει να ανθίζει η στέρφα γη εκείνων που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ ή έγιναν κάποτε χωρίς να πιάσουν τόπο. Σαν μια όαση που γεννιέται ξαφνικά στην έρημο, σαν άνοιξη μέσα στο καταχείμωνο, σαν χαρά μέσα στον θρήνο, η ζωή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους ηττημένους του χθες. Στα όνειρά σου που δεν υλοποιήθηκαν, στα σφάλματά σου που τιμωρήθηκαν πιο αυστηρά από όσο άντεχες.

Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν έγιναν σωστά και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία για να τα διορθώσεις, να λυτρωθείς. Επώδυνα μερικές φορές, σαν μια εγχείρηση που πρέπει να ξαναγίνει αλλά αν είναι να διορθωθεί το κακό που έπαθες, αξίζει η ταλαιπωρία σου.

Υπάρχουν ακόμη ανεκπλήρωτες προοπτικές που σου κλείνουν το μάτι, δοξασμένα έπη του χθες, που σπρώχνουν για να χωρέσουν στο σήμερα.
Μα και εχθρότητες που δεν έσβησαν ποτέ κι ας σκεπάστηκαν με τόνους πολιτισμού.

Αδικημένοι που ξαναζητούν το μερίδιο τους στην Ιστορία.
Οργισμένοι που ξεπηδούν μέσα από τις στοές του χρόνου, λες και δεν πέρασε μια μέρα από τότε που έστεκαν απέναντι στους δυνάστες τους.
Αλλά και εφιάλτες που ξαναζωντανεύουν γιατί τους ξόρκισες αλλά δεν τους νίκησες.

Ο τρόπος που θα βιώσεις τον ανάδρομο Άρη, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την επάρκεια των προσπαθειών σου στο παρελθόν. Αν τα έχεις καλά καμωμένα, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, ίσα-ίσα που θα ανταμειφθείς για την σωφροσύνη σου. Αλλά κι αν έχεις αφήσει υπόλοιπα, φαντάσματα που σε καταδιώκουν και σκελετούς στο ντουλάπι της προσωπικής σου ιστορίας, είναι η ευκαιρία σου να ξεμπερδέψεις μια για πάντα μαζί τους. Κι έχεις 2-3 μήνες καιρό...

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved