Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 8/4 έως 12/4

Εμπιστοσύνη στο απρόβλεπτο

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 8/4 έως 12/4

Ο από μηχανής θεός σου πήρε για πρώτη φορά σάρκα και οστά στις τραγωδίες σου, τότε που απρόσκλητος ερχόταν για να δώσει μια λύση που θεωρούσες αδύνατη. Κι από τότε η γνώση της ύπαρξής του σε ακολουθεί πιστά.

Τον συνάντησες ξανά περιβεβλημένο με θρησκευτικό ένδυμα, η ουσία του όμως παρέμεινε αμετάβλητη.
«Πολλοί δε έσονται πρώτοι έσχατοι και έσχατοι πρώτοι.»

Τον ονόμασες Ουρανό κι έμαθες να ελπίζεις σε αυτόν. Κάθε φορά που εμφανίζεται για να σε βγάλει από το αδιέξοδο σου τον χειροκροτείς και δεν σου κρύβω ότι ίσως να είσαι μπροστά σε μια τέτοια στιγμή.

Έμαθες όμως να τον φοβάσαι κιόλας. Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που αυτός ο θεός σου έρχεται για να περιγελάσει τα σχέδιά σου, να τα συντρίψει με ένα του νεύμα.
Φοβάσαι το απροσδόκητο γιατί χαλάει τη βολή σου, όμως η βολή σου είναι μια από τις πιο ισχυρές ψευδαισθήσεις σου.

Ο από μηχανής θεός σου είναι απευθείας συνδεδεμένος με τα θέλω σου και αυτά έρχεται να εκπληρώσει. Όχι όμως αυτά που προκύπτουν από την ανάγκη και τις χαμηλές πτήσεις σου αλλά τα πραγματικά σου θέλω, εκείνα με τα οποία ξεκίνησες αλλά κάποια στιγμή τα εγκατέλειψες σαν ένα νεογέννητο έξω από μια άγνωστη θύρα.

Το έκθετο μωρό σου έζησε και μεγάλωσε σε ξένα χέρια μακριά από όσα σε εγκλωβίζουν, γι' αυτό και δεν δεσμεύεται ούτε από τα πρέπει σου, ούτε από τις λογικές σου. Έχει πάρει μια κοσμική ανατροφή, που στον πυρήνα της βρίσκονται όλες οι χαμένες αλήθειες του κόσμου τούτου, ακόμη κι αυτές που δεν γεννήθηκαν ακόμη.. Οι δικές σου, οι δικές μου, οι δικές μας.

Κι όταν σε βλέπει να βουλιάζεις μέσα στις ψευδείς βεβαιότητές σου, τότε έρχεται για να σε ξυπνήσει από τον βαθύ σου ύπνο, μήπως και βρεις τον εαυτό σου.

Σου χαλάει μια ζωή που δεν είναι δική σου.
Σου χαλάει μια σχέση που δεν σε αντιπροσωπεύει.
Δεν σου δίνει ποτέ αυτό που κυνηγάς με μανία, τους φανταστικούς ανεμόμυλούς σου.
Σου αποκαλύπτει τη γύμνια των εξουσιαστών σου.

«Ο λίθος πού απέρριψαν οι οικοδόμοι, έγινε ακρογωνιαίος λίθος.»

Σε σοκάρει γιατί έχεις απομακρυνθεί από τις αλήθειες σου σαν ένας γεννημένος ναυτικός που πείστηκε να ζει στην κορυφή ενός βουνού.
Σε σοκάρει γιατί σε κάνει να νοιώθεις ανήμπορος μπροστά στη δύναμη του.

Εσύ όμως του έδωσες αυτή τη δύναμη. Υπήρχε και υπάρχει μέσα στο κύτταρό σου, απλά θέλεις να την αγνοείς. Γι αυτό όσο είναι καιρός άλλαξε την αίσθηση του σοκ με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου στο απρόβλεπτο. Παραδώσου στην γοητεία της αμφισβήτησης, που είναι η πιο υγιής «ασθένειά» σου και... ευτυχώς είναι κολλητική.

Το «μικρόβιο» που ξεπλένει το πνεύμα σου και τα έργα σου από τα κατακάθια τους έχει αποδειχθεί ακατάβλητο κι ανίκητο απέναντι σε κάθε είδους «θεραπεία».

Αλλά κλείνω, πριν ο από μηχανής θεός σου θυμώσει και αναβάλλει την έλευσή του, αφού είναι αλήθεια πως εκνευρίζεται όταν γίνεται προβλέψιμος. Δικαιούται βλέπεις κι αυτός μια τόση δα ιδιοτροπία...

Θα έχεις προσέξει όμως ότι δεν σου λέει ποτέ τι να κάνεις. Απλά εμφανίζεται, σου παραθέτει τα «απίστευτα» δεδομένα του κι ύστερα η πρωτοβουλία είναι όλη δική σου γιατί σε θέλει ελεύθερο κι όχι μοιρολάτρη. Κράτησε το λοιπόν αυτό και προσπάθησε να μην τον απογοητεύσεις ξανά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved