Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 23 Ιουλίου

Η Σελήνη στον Κριό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 23 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina







































Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα συγκινησιακό διήμερο σαν κατανυκτική μουσική σε δωμάτιο διαλογισμού, βρίσκεται με εμβατηριακούς ήχους, έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 20/7 στις 19:26 το απόγευμα.

Στις 20:29 η σύνοδος με τον Ουρανό, επιβεβαιώνει την ασυμμάζευτη διάθεσή μας προς κάθε τι που θα μπορούσε να μας απαλλάξει από τη στατικότητα. Ιδιαιτέρως ενεργητικοί και άκρως ανυπόμονοι, δημιουργούμε συνθήκες που θα προσφέρουν μια διαφορετική απόλαυση στις μέχρι τώρα συνήθειές μας. Η νευρικότητα που προκαλεί η όψη και η θέση αυτή της Σελήνης, μετατρέπει τον αυθορμητισμό μας σε επιθετικότητα αν δεν μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τις παρορμητικές και βιαστικές μας επιθυμίες. Όσοι το καταφέρουν, θα βιώσουν μια συναρπαστική βραδιά.

Στις 21/7 στις 6:45 το πρωί, η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που θα επηρεάζει ως τις πρώτες απογευματινές ώρες. Οι μισοί θα πιέζουν τους άλλους και οι άλλοι μισοί θα υφίστανται την πίεση, έτσι ώστε κανείς να μην είναι ευχαριστημένος κάτω από αυτή την επιρροή. Οι εγωκεντρικές απαιτήσεις καταπιέζουν τους πάντες και οι αντιδράσεις είναι εριστικές και άμεσες. Τα ξεσπάσματα μπορεί να είναι επώδυνα και θα οφείλονται στο γεγονός πως το ανικανοποίητο μέσα μας, έχει ανάγκη από μια εξωτερική ικανοποίηση, η οποία δεν ανιχνεύεται με απειλητικούς ράβδους, αλλά με γνωσιολογικούς, τους οποίους απαξιώνουμε ελλείψει υπομονής.

Στις 18:54 η αντίθεση με τον Κρόνο, επιδεινώνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα, αφού η εσωτερική μας ένταση, δεν έχει βρει διέξοδο και μεταλλάσσεται σιγά – σιγά σε μια θυμωμένη απογοήτευση. Το πιο ευεργετικό θα ήταν να μη βρισκόμαστε παρέα με άλλους, αλλά να διαλέγαμε μοναχικούς τρόπους εκτόνωσης, που θα μας έδιναν την ευκαιρία να αφουγκραστούμε τις άναρχες ανάγκες μας.

Η μέρα τελειώνει δύσκολα συναισθηματικά και με μια εσωτερική διαταραχή, σαν υπερκατανάλωση φαγητού, που δεν μπορεί να διαχειριστεί το στομάχι μας.

Στις 22/7 στις 15:46 το απόγευμα, το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από πριν το μεσημέρι, μας κάνει να παίρνουμε πρωτοβουλίες χωρίς όμως την απεγνωσμένη διάθεση με την οποία δεν τις ευχαριστιόμαστε. Στις 16:57, το τετράγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί νέους τρόπους διεκδίκησης μιας πανομοιότυπης επιθυμίας. Η ανάγκη μας να εξαντλήσουμε την υπερδιέγερση, μας κάνει να εξορμάμε σε μακρινές διαδρομές, για αγορές μέχρι τελικής σωματικής και οικονομικής πτώσης. Εναλλακτικά χτυπάμε στο μίξερ διάφορα υλικά, μέχρι να κουράσουμε τη συνταγή και τα χέρια μας.

Στις 23/7 πλέον, 35’ μετά τα μεσάνυχτα, το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, έρχεται σαν γλυκό νανούρισμα σε μια διαπεραστική κραυγή, ακινητοποιώντας τον εσωτερικό μας εξολοθρευτή.

Και στις 7:58 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο για μια κομψή βόλτα στα μαγαζιά της νεόπλουτης διάθεσής μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved