Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17/2 έως 19/2

Απόδραση στο όνειρο

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17/2 έως 19/2

Ο Ποσειδώνας αναγεννά για μια ακόμη φορά τις ελπίδες και τα όνειρα σου. Η σύνοδος του με την Δήμητρα σε βάζει να αναζητάς την διέξοδο από την φυλακή σου, από όλα αυτά που σε εγκλωβίζουν και σε πληγώνουν.

Το ξέρω και το ξέρεις ότι η ζωή είναι δύσκολη και πολλές φορές άδικη. Πίκρες, βάσανα και σκοτεινές έγνοιες σε κυνηγούν. Ασφυκτικές υποχρεώσεις και βαριά καθήκοντα σε πνίγουν. Το παρόν σου κι ακόμη χειρότερα το μέλλον σου δείχνει ζοφερό, χωρίς φως, χωρίς ελπίδα.

Η δυστυχία σου στέλνει τελεσίγραφο: Σκύψε το κεφάλι, παραδώσου κι εσύ θεωρείς ότι μόνον ένα θαύμα θα σε σώσει.

Κι έχεις μάθει βέβαια να αναζητάς την σωτηρία από τους άλλους, ψάχνεις τον Μεσσία σου, που ποτέ δεν έρχεται κι αν έρθει σε προδίδει. Παίρνεις το ρόλο του ανήμπορου θύματος αλλά δεν σου πρέπει τέτοια μοίρα. Πάρε λοιπόν την τύχη σου στα χέρια σου. Φιλοτέχνησε την σαν σύγχρονος Φειδίας, δώσε στο παγωμένο μάρμαρο αιώνια πνοή, όπως ο Βιβλικός Θεός σου εμψύχωσε τον πηλό.

Ο «Μεσσίας» σου είσαι εσύ ή πιο σωστά ο ανώτερος εαυτός σου, η δημιουργική σου σπίθα. Άναψε την, για να ζεσταθείς, φτιάξε το τζάκι και την γωνιά σου.
Εσύ είσαι που κάνεις θαύματα, αρκεί να πετάξεις πάνω από όλα αυτά που σε θλίβουν ή σε περιορίζουν. Γιατί η δική σου υποταγή είναι που σε κάνει υποταγμένο, οι δικοί σου περιορισμοί είναι που σε περιορίζουν πρώτοι.
Εσύ είσαι ο Ποσειδώνας σου, ο λυτρωτής σου, ο μεγάλος επαναστάτης σου, ο καλλιτέχνης, ο θεραπευτής.

Μην κάνεις όμως το λάθος να πιστέψεις ότι η λύση των προβλημάτων σου είναι το να αποκτήσεις περισσότερα υλικά πλούτη κι ευκολίες. Εκεί, στην λέσχη της απάτης, θα το χάσεις το παιχνίδι και οι μεγάλες προσδοκίες σου θα διαψευστούν. Θα κοροϊδέψεις και θα σε κοροϊδέψουν, θα εξαπατήσεις και θα σε εξαπατήσουν. Άλλου είδους φτερά είναι αυτά που χρειάζεσαι.

Κι αν δεν βρίσκεις αρχικά τον τρόπο να πετάξεις, ξεκίνα από τους άλλους.
Συνειδητοποιείς την δύναμη σου περισσότερο, όταν την χρησιμοποιείς για να εμψυχώσεις άλλους. Εκεί βλέπεις πιο καθαρά τον εχθρό, την απελπισία τους, το συναισθηματικό στέγνωμα τους, την χαμένη πίστη και την απουσία κάθε οράματος. Κι όταν η αγάπη και η πίστη σου στον Άνθρωπο διασπά το μέτωπο του εχθρού, πιστοποιείς ότι από ένα υποτιθέμενο «τίποτα», έναν καλό λόγο, μια ευχή, μια συμπαράσταση έχεις λαμπρά αποτελέσματα.
Τους θυμίζεις να ονειρεύονται, χαλαρώνοντας τα δεσμά της δυστυχίας τους κι εκεί που πίστευαν πως είναι δεμένοι πισθάγκωνα, η καρδιά τους ανοίγει. Αγαλλιούν κι απελευθερώνονται κι ας μην έχει αλλάξει τίποτα στην αντικειμενική πραγματικότητα τους. Αυτοί οι ίδιοι είναι που την αλλάζουν τελικά, κτίζοντας μια νέα με τα υλικά που προσφέρουν τα όνειρα.

Κι έπειτα μπορείς να εμφυσήσεις την ίδια δύναμη στον εαυτό σου. Στα δύσκολα είναι που θα δοξαστείς, ανακαλύπτοντας δυνατότητες που νόμιζες ότι δεν είχες αλλά φώλιαζαν στην ψυχή σου περιμένοντας υπομονετικά την ευκαιρία τους.
Ηθικό χρειάζεσαι, αγάπη και πίστη που θα διαγράψουν με μια μονοκοντυλιά τον συννεφιασμένο ουρανό σου, όπως διέγραψαν κι εκείνον των συνανθρώπων σου. Τους βοήθησες για να βοηθήσεις κι εσένα.

Τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.
Οι δυνάμεις σου θα πολλαπλασιαστούν κι εσύ θα δραπετεύσεις καβάλα στο λευκό άλογο σου, το σύμβολο της πνευματικότητας σου.

Άνοιξε λοιπόν κι εσύ την αγκαλιά σου για να χωρέσουν τα δώρα του ουρανού. Όλα μπορεί να αλλάξουν με την δύναμη της Αγάπης, αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι.

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved