Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, από 18 έως 20 Ιουλίου

Μεθυστικός νόστος σε θαλασσινό καμβά
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, από 18 έως 20 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy




















Η Σελήνη στους Ιχθύες
Η μυστήρια γυναίκα σε άκρως καλοκαιρινή και ρομαντική διάθεση, σαν νεράιδα που κρατάει γλυκιά σκόνη για να πασπαλίσει τις προηγούμενες πίκρες, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων σήμερα 18/7 στις 8:13 το πρωί.


Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 9:02, ανοίγει την ημέρα με τη διάθεση του καλλιτέχνη, που προσπαθεί να αποτυπώσει στην τέχνη του, το δικό του κόσμο.
Βρισκόμαστε κάτω από μία παραίσθηση, την οποία ακολουθούμε σαν μαγεμένοι, χωρίς να νοιαζόμαστε για το πού θα οδηγήσει, αρκεί να βιώσουμε το ταξίδι. Λειτουργούμε χωρίς λογική, πλάθοντας εικόνες που συνοδεύονται από τις ακατανίκητες επιθυμίες μας.


Το απόγευμα, στις 19:16 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο να στραφούμε μέσα μας, προσπαθώντας να καταλάβουμε τους άλλους με οδηγό τη διαίσθηση και όχι τα γεγονότα. Αυτό μπορεί να μας παγιδεύσει σε ωραιοποιημένες, αλλά καθόλου πραγματικές καταστάσεις.
Στις 22.50 το εξάγωνο με το Δία κλείνει το βράδυ μας με μια ουτοπική αίσθηση, που δεν είναι άλλη από την πεποίθηση, πως εμείς γνωρίζουμε κάτι παραπάνω από εκείνο που οι άλλοι προσπαθούν να μας εκφράσουν. Η τάση μας να προσφέρουμε τα κεφάλια μας στους δημίους μας είναι τόσο αφοπλιστική, που απαντάνε στη γενναιοδωρία μας χαϊδεύοντας τα.


Την επόμενη ημέρα 19/7 ξυπνάμε με την τρυφερή μας ανάμνηση, η οποία μας ακολουθεί έως το απόγευμα που αρχίζει η επιρροή του τριγώνου με την Αφροδίτη και κορυφώνεται στις 21:43 το βράδυ. Έως τότε θα έχουμε προσπαθήσει να εξασφαλίσουμε ένα άκρως ρομαντικό και ερωτικό βράδυ, στο οποίο έχουμε ανάγκη να ξεφαντώσουμε μαζί με φίλους και αγαπημένους.
Στις 23:43 όμως, η επιρροή του τετραγώνου με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί εχθρότητες και συγκρούσεις, φέρνοντας μια ανεπιθύμητη πραγματικότητα.
Νιώθουμε πως το παραμύθι δεν θα έχει όμορφο τέλος και καλό θα ήταν να πάρουμε πίσω τη σημαία της άνευ όρων παράδοσης, δίνοντας τη μάχη για την τιμή μας.


Στις 20/7 στις 14:16 το μεσημέρι, το τρίγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το αργά το πρωί, έρχεται να δικαιώσει το συναισθηματικό μας αγώνα, γεμίζοντάς μας με αντοχή, κουράγιο και αισιοδοξία. Το ψυχικό μας σθένος κάνει τις αντιστάσεις των άλλων να λυγίζουν, αναζητώντας τη λάμψη και τη ζωντάνια μας.

Στις 19:26 η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, για να μετατρέψει μια κατανυκτική δέηση σε rave party.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved