Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15 Ιουλίου

Σελήνη στον Αιγόκερω με συνοδεία Πανσελήνου
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina


Η μυστήρια γυναίκα με περίσσια χάρη και σιγουριά και πολλαπλασιάζοντας την ακτινοβολία της, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω, σήμερα 13/7 στις 17:14 το απόγευμα.

Με την όραση της κουκουβάγιας που διαστέλλεται στο σκοτάδι, προετοιμάζεται για την Πανσέληνο, δημιουργώντας μας τα ανάλογα συναισθήματα.

Στις 18:08 το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που θα μας συνοδεύσει ως το τέλος της ημέρας, μας αποσύρει σε ιδιαίτερη περίσκεψη, στην οποία η φαντασία μετουσιώνεται σε πρακτικό διαλογισμό. Όλες οι ψυχολογικές μας εντάσεις, έχουν την ευκαιρία να εκλογικευτούν, πριν από το αναπόφευκτο ξέσπασμα.

Στις 14/7 πλέον στις 1:21 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από αργά το βράδυ της προηγούμενης, δίνει την πρώτη ένδειξη μιας εσωτερικής αναστάτωσης, στην οποία έχουμε την τάση να σταθούμε απέναντί της και όχι να την κατευνάσουμε με φιλειρηνικά νεύματα.

Η σύνοδος με τον Πλούτωνα που ακολουθεί στις 3:34 το πρωί, έχει φροντίσει προτού κοιμηθούμε, να φορέσουμε τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες μας, αντί να τις καταχωνιάσουμε στο πλυντήριο για κάθαρση.

Στις 5:32 το πρωί, το τρίγωνο με το Δία που επηρεάζει ως τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, είναι ένα ευεργετικό διάλλειμα μέσα στην έντονη συναισθηματική έξαψη.

Οι τονωτικές ενέσεις κατανόησης και γενναιοδωρίας, ακόμα και αν δεν καταστείλουν το μικρόβιο της σύγχυσης, μπορούν να το αποδυναμώσουν αρκετά.

Στις 13:18 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι η πρώτη λάβα που ξεχύνεται από το εσωτερικό μας ηφαίστειο, της οποίας η λάμψη και ο κρότος μας αναγκάζουν να ανατρέξουμε σε άλλες ηφαιστιογενείς αγκαλιές. Το αδιέξοδο που διακρίνουμε μας φέρνει απογοήτευση και τάση μελαγχολίας. Το καλύτερο θα ήταν να απομονωθούμε, συλλέγοντας τις πληροφορίες, που μας δίνει η συναισθηματική μας απόγνωση.

Στις 15:55 η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, δεν βοηθά ιδιαίτερα, αφού θα μας ωθήσει σε συναισθηματικές σπατάλες, τη στιγμή που η τσιγγουνιά φαντάζει σαν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Η παγίδα να προσπαθήσουμε να ξεγελάσουμε τις καταστάσεις με ξεφαντώματα και διασκεδάσεις, έχει μεγάλο βάθος και η πτώση σε αυτό θα μας απογοητεύσει ακόμα περισσότερο.

Ως το βράδυ η διάθεσή μας θα μοιάζει σαν τραμπολίνο, πάνω στο οποίο θα προσπαθούμε να χαρούμε και να εκτονωθούμε, χτυπώντας παράλληλα το κεφάλι μας στα χαμηλά ταβάνια.

Στις 15/7 στις 9:38 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο που σηματοδοτεί και την ώρα της Πανσελήνου του μήνα, φέρνει στην επιφάνεια όλα όσα μας απασχολούν, εκτοξεύοντας και την υπόλοιπη ηφαιστειακή λάβα, που έχει συσσωρεύσει ο καθένας μας.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα θα παίζουμε σε μια ρουλέτα, που οι απώλειες θα είναι μεγαλύτερες από τα κέρδη, αν δεν φροντίσουμε να είμαστε συνετοί στα πονταρίσματά μας.

Η συμβουλή είναι να μην ποντάρουμε με εμμονή εκεί όπου υπάρχει συναισθηματικό πείσμα. Το ξεκαθάρισμα ούτως ή άλλως θα συμβεί, για αυτό ας προσπαθήσουμε να είναι προς όφελός μας.

Στις 23:31 το βράδυ, η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο για μια ρεβάνς, που θα δημιουργήσει αστραπές στον ήδη φωταγωγημένο ουρανό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved