Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25/11 έως 27/11

Γίνε το θαύμα σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25/11 έως 27/11

Ο Κρόνος αγκαλιάζεται με τον Ποσειδώνα γεννώντας στο μυαλό των «ειδικών» μια ομοβροντία προειδοποιήσεων (τι πρωτότυπο...)
Θα εξαπατηθείς, θα αρρωστήσεις, θα πάθεις κατάθλιψη σου κάνουν... μάγια κι άλλα τέτοια τρομοκρατικά που παράγονται από το χαμηλό νοητικό των ανθρώπων, εκείνων που ζουν παγιδευμένοι μαζί με τα σκουπίδια του πολιτισμού τους και θεωρούν πως αυτό τάχα είναι η ζωή..

Οι δύο πλανήτες είναι, λένε, «εχθρικοί», αφού ο ένας σχετίζεται με τον «πραγματικό» κόσμο κι ο άλλος με τον «φανταστικό».
Ποιος είπε όμως ότι το όνειρο δεν γίνεται πράξη;
Ποιος είπε ότι οι εμπειρίες και οι κατακτήσεις σου δεν δυναμώνουν το όραμα σου;

Έλα λοιπόν να παντρέψεις για μια ακόμη φορά αυτούς τους δύο «ξένους» κόσμους, που όμως δεν υπάρχουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Η λογική σου και η διαίσθηση σου είναι το ίδιο χρήσιμες, απλά η κάθε μια τους ξεκλειδώνει με διαφορετικό τρόπο την αλήθεια σου.

Όταν αποκαμωμένος από τους υπολογισμούς σου φτάνεις σε αδιέξοδο, έρχεται ένα όνειρο, ένα σύμβολο, κάτι το «τυχαίο» για να σου δώσει την πολυπόθητη απάντηση.
Μα το «τυχαίο» εσύ το κάλεσες με την προσπάθεια σου.

Φαντάσου πως είσαι ένας σπουδαγμένος με δέκα πτυχία. Επιστήμονας ή γιατρός, που μπορεί να βγάζεις τα λογικά συμπεράσματα σου αλλά χωρίς την κατάλληλη έμπνευση οι εξισώσεις και οι διαγνώσεις σου μπορεί να αστοχήσουν κι ας είναι τυπικά σωστές.

Κι όταν ταξιδεύεις σε έναν κόσμο ονειρικό, συμβολικό ή φευγαλέο, η λογική σου τον «κατεβάζει» στη γη. Αποκωδικοποιείς μυστήρια, κατατάσσεις, αποκρυσταλλώνεις, χαρακτηρίζεις, ομαδοποιείς.

Φαντάσου πως είσαι ένας ζωγράφος ή ένας μουσικός. Μπορεί να «ζεις στον κόσμο σου» αλλά αν δεν ξέρεις σχέδιο ή νότες δεν πας πουθενά.

Η λογική σου έφτιαξε τον ίδιο τον ζωδιακό κύκλο που είναι συνάμα συγκεκριμένος αλλά και αφηρημένος στα νοήματα του.

Αυτός είναι ο γάμος του Κρόνου και του Ποσειδώνα και τα παιδιά τους είναι οι δημιουργίες σου.

Με αφορμή λοιπόν την συνάντηση των δύο ουράνιων φίλων σου, σε παροτρύνω να σηκωθείς ψηλότερα.

Να βοηθήσεις έμπρακτα τους συνανθρώπους σου, εμπνευσμένος από το όραμα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved