Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, από 9 έως 11 Ιουλίου

Έρευνα και κατάδυση εντός
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, από 9 έως 11 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy




















Η Σελήνη στο Σκορπιό
Η μυστήρια γυναίκα μετά από διήμερη συναισθηματική ένταση σαν σε Σαιξπηρική ερωτική τραγωδία, βρίσκεται έξω από το κατώφλι του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 9/7 στις 9:32 το πρωί.


Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10.32, αναδύει μια αισθησιακή μυρωδιά, την οποία ακολουθούμε με λαχτάρα και αποδοχή. Διαίσθηση, ερωτισμός και φαντασία, βρίσκονται στο απόγειο, ψάχνοντας για κάθε τι ελκυστικό που θα τα εξάψει. Η σκέψη και οι πράξεις μας ως το απόγευμα, θα κυμαίνονται ανάμεσα στην ηδονή και την περίσκεψη και ότι κάνουμε θα έχει έναν εσωτεριστικό χαρακτήρα.
Στις 19:33 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, συνεχίζει να χρωματίζει με την ίδια ένταση τον εσωτερικό μας καμβά, προσθέτοντας αγχολυτικά χρώματα και μια αποκρυφιστική διάσταση. Η τάση μας είναι να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας, απενοχοποιώντας τις ανάγκες μας. Παράλληλα βρίσκουμε την ευκαιρία να απελευθερώσουμε αρκετή ενέργεια, η οποία είχε συσσωρευτεί από αδιέξοδες σκέψεις και κινήσεις.
Στις 20:10 η αντίθεση με το Δία, αυξάνει το ενδιαφέρον για συζητήσεις περί φιλοσοφικών και υπαρξιακών θεμάτων είτε με τον εαυτό μας, είτε με παρέα. Έχουμε παρασυρθεί από το πρωί, σε μια αναζήτηση που καλύπτει βαθιές πτυχές του εαυτού μας, συνεχίζοντας με υπερβολή τη διείσδυση.
Στις 21:06 το τρίγωνο με την Αφροδίτη, έρχεται σαν μια αναπάντεχη επισκέπτρια σε μια ερημική σπηλιά, όπου στην κατανυκτική της ατμόσφαιρα, προσθέτει χαρά και ψυχαγωγία.
Αισθανόμαστε πως καταφέραμε να προσεγγίσουμε πολλά ανέγγιχτα σημεία μας και γλεντάμε την ικανοποίησή μας με γήινους αλλά απαραίτητους συνδυασμούς. Η ανάγκη μας να εκπέμψουμε ερωτισμό και αγάπη, μας αποζημιώνει με το εγκάρδιο χαμόγελο των άλλων.


Στις 10/7 στις 6:06 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ερμή, ανοίγει την ημέρα με άστατη διάθεση η οποία καθορίζει τις δραστηριότητές μας. Καλό θα ήταν να μην κάνουμε τίποτα παραπάνω από το απολύτως απαραίτητο, αφήνοντας περισσότερες ενέργειες για μία άλλη μέρα, ή αναβάλλοντάς τις προς το απόγευμα.
Στις 16:06, το τρίγωνο με τον Ήλιο μας κάνει να ακτινοβολούμε από καλή διάθεση, αντοχή, διαλλακτικότητα, υποχωρητικότητα και όλα όσα συμβάλλουν, για να ωφεληθούμε σε πολλά επίπεδα.


Στις 11/7 στις 12.48 το μεσημέρι, η Σελήνη μπαίνει στο μποέμικο Τοξότη, για να φιλτράρει εξονυχιστικά τα κατάλοιπα των αμφιβολιών μας.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved