Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, από 7 έως 9 Ιουλίου

Η διαπραγμάτευση στα όρια της τρέλας
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, από 7 έως 9 Ιουλίου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy




















Η Σελήνη στο Ζυγό
Η μυστήρια γυναίκα ξυπνάει ξημερώματα, καλλωπίζεται σαν κούκλα σε βιτρίνα και βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, στις 6:54 το πρωί της 7/7.


Το τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 13:37 το μεσημέρι που επηρεάζει από το πρωί, φέρνει δυσαρμονία στη διάθεση και μια αίσθηση πως τίποτα δεν είναι, όπως θα θέλαμε να είναι.
Στις 14:34 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ουρανό δυσκολεύει την ψυχολογία μας, η οποία μοιάζει σαν πυρηνικός αντιδραστήρας, έτοιμος να εκραγεί.
Η τάση μας για αποδέσμευση από όσα μας κρατάνε δεμένους με συναισθηματικές αλυσίδες, γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη, χωρίς να μπορούμε να συγκρατήσουμε τα νεύρα και τον παρορμητισμό μας.
Στις 16:55 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία, βγάζοντας στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα και εκτοξεύοντάς τα στα αυτιά των άλλων με απόγνωση. Οι τσακωμοί και οι συγκρούσεις ως το βράδυ θα είναι μάλλον αναπόφευκτοι, αφού η Σελήνη σε αυτή τη θέση, δεν βολεύεται σε αντι-συντροφικές παρεκκλίσεις.


Στις 21:37 η επιρροή του εξαγώνου με τον Ερμή, δημιουργεί μια σωτήρια υποχωρητικότητα, η οποία μας καθιστά ικανούς να ακούσουμε ψύχραιμα τη θέση των άλλων και να τη χωρέσουμε, στη στενοχώρια που μας έχει καταβάλλει.


Δυστυχώς όμως η πρόσκαιρη αυτή επίδραση, δεν είναι αρκετή για να μας απαλλάξει από όσα έχουν συσσωρευτεί. Το τετράγωνο με τον Κρόνο στις 1:21 το πρωί της 8/7 πλέον που επηρεάζει ώρες πριν, μας κάνει να μελαγχολήσουμε, αφού δεν μπορούμε να βρούμε διέξοδο και λύση στο συναισθηματικό μας κυκεώνα. Η εχθρότητα που έχει ριζωθεί μέσα μας, είναι πανίσχυρη και καθόλου βοηθητική. Ακόμα και αν προτιμήσουμε τη σιωπηλή απομόνωση, οι σκέψεις μας μοιάζουν με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια στο λούνα παρκ.
Στις 3:01 το πρωί, η ευεργετική επίδραση του τριγώνου με τον Άρη, μπορεί να ευνοήσει μόνο όσους ανθεκτικούς διαπραγματεύονται ακόμα τις καταστάσεις με το τίμημα της αυπνίας.
Στις 9:30, το τετράγωνο με τον Ήλιο, στιγματίζει την ημέρα με την αίσθηση του ανικανοποίητου, αισθανόμενοι πως περνάμε μια κρίση, που δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε. Η νευρικότητα και η οξυθυμία μας είναι τόσο φανερές σε ότι κάνουμε, που μοιάζουμε με μαινόμενους ταύρους που κυνηγούν τα κόκκινα πανιά προς κάθε κατεύθυνση.
Ως το βράδυ, θα έχουμε εξαντληθεί αρκετά, ώστε να αποπειραθούμε να καθησυχάσουμε τις υποσυνείδητες σκέψεις μας, στρεφόμενοι σε πιο διαλλακτικές μεθόδους.


Στις 9/7 στις 9:32 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, για να μας δώσει τα μαγικά βότανα, που θα γιατρέψουν την εσωτερική μας αναστάτωση.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved