Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/9 έως 1/10

Σελήνη στον Ταύρο – Η αμφιβολία είναι ο χειρότερος εχθρός της επίτευξης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/9 έως 1/10

Καθώς βρισκόμαστε υπό την επιρροή και της δεύτερης έκλειψης, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 29/9, στις 9.58 το βράδυ.
Πολλά τα γεγονότα που βιώσαμε, μάθαμε και αποκαλύψαμε ενώ στο διήμερο που ακολουθεί κάνουμε εξοικονόμηση χρόνου και δυνάμεων καθώς μας προσφέρονται ευκαιρίες στις οποίες η δράση συνεχίζεται αλλά με εποικοδομητικό τρόπο.
Στις 30/9 στις 2.51 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ χαρίζει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά, αν ενεργοποιηθούμε κατάλληλα και εστιαστούμε χωρίς παρόρμηση στις επιδιώξεις μας.
Τάξη και ασφάλεια είναι τα δύο ζητούμενα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας.
Στις 10.13 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει έμπνευση, βοηθάει πολύ τους καλλιτέχνες και συνεισφέρει στο να κατανοήσουμε καλύτερα τα δρώμενα.
Στις 3.15 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Δία συνεχίζει την ομαλή ροή των πραγμάτων παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής προξενεί διαρκώς παρεξηγήσεις. Κάποιοι μπορεί να έρθουν σε δύσκολη θέση, αλλά με καλή πρόθεση όλα μπορούν να τακτοποιηθούν.
Ως το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα ώστε να ξέρουμε πού βαδίζουμε.
Στις 6.53 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει το βράδυ μας με υπολογισμούς, τεφτέρια, σταθερές θέσεις και διάθεση να καταλήξουμε οπωσδήποτε σε μια συμφωνία ανάλογα με το θέμα που μας απασχολεί.

Την 1η του μήνα το τετράγωνο με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 1.43 το μεσημέρι, ανοίγει την ημέρα και τον μήνα μας με τάσεις να ξοδέψουμε χρήματα που θα μπουν στο λογαριασμό μας, λόγω του ότι κάποιες έκτακτες ανάγκες που δημιούργησε η έκλειψη, πρέπει να καλυφθούν.
Η τάση ως το βράδυ είναι σπάταλη και δεν μένουμε μόνο στα απαραίτητα. Επίσης η μέρα αυτή μας δημιουργεί την ανάγκη για εκτόνωση και διασκέδαση, καθώς είμαστε επιρρεπείς στις απολαύσεις.
Στις 11.04 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για ένα διήμερο στο οποίο συμβαίνουν πάρα πολλά σε ανύποπτο χρόνο.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι, ένα πολύ δημιουργικό διήμερο σας περιμένει, με ευκαιρίες να βάλετε μια τάξη, να κλείσετε εκκρεμότητες και να έχετε μια εικόνα στο πώς πρέπει να κινηθείτε χωρίς δισταγμούς.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είναι πιθανό να παρασυρθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις και εκτιμήσεις ειδικά την 1η του μήνα. Μην υποκύπτετε και μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, υπάρχει πρόβλημα με την επικοινωνία σας, κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε ενώ όλα προχωρούν με μεγάλη προσπάθεια. Κάντε υπομονή και μην έρθετε σε ρήξεις. Σας συμφέρει μόνο να κάνετε τη δουλειά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved