Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 23/9 έως 25/9

Κάνε αυτό που θα ήθελες το σύμπαν να κάνει σε σένα

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 23/9 έως 25/9

Διαβάζεις ότι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα «σου φέρει» μια ευχάριστη έκπληξη. «Α ωραία λες» και στρώνεσαι να περιμένεις πότε θα σου κτυπήσει την πόρτα το απρόοπτο. Μα η αλήθεια είναι ότι παίρνοντας θέση αλλάζεις την πρόβλεψη. Ό,τι και να συμβεί πλέον, παύει να είναι «απρόσμενο», αντίθετα η έκπληξη θα είναι να μην συμβεί απολύτως τίποτα ή ακόμα χειρότερα να συμβεί κάτι δυσάρεστο. Γιατί όταν αφήνεις στους πλανήτες την αποκλειστική ευθύνη της ζωής σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς και τα «χούγια» τους. Κι αν έχεις μάθει ότι μια όψη είναι «καλή» ή «κακή», άρχισε να ρωτάς «για ποιο πράγμα;», μήπως και εμβαθύνεις στην κατανόηση σου.
Εξ άλλου, όλα σε αυτήν την ζωή είναι σχετικά κι αυτό που μπορεί να συνιστά μια «ευχάριστη έκπληξη» για έναν Κριό, την ίδια στιγμή ίσως είναι εξαιρετικά ενοχλητικό για έναν Ταύρο.

«Δεν θέλω εκπλήξεις» λέει ο τελευταίος και ταμπουρώνεται στο οχυρό του, μα όπου κι αν κρυφτεί η έκπληξη θα τον βρει για να τον ταράξει!

«Α τι καλά, θα συναντήσω επιτέλους τον εξωγήινο που πάντα ονειρευόμουν» σκέφτεται ο πρώτος, προλαβαίνοντας να ακυρώσει αυτήν την εκδοχή του απίθανου.

Γιατί τελικά ο Ουρανός δεν «σου φέρνει» ποτέ αυτό που ζητάς, αλλιώς τι σόι «απρόβλεπτος τύπος» θα ήταν;

Μια πολύ πιο ουσιαστική παραίνεση θα ήταν το «κάνε κάτι απρόβλεπτο», κάνε εσύ την έκπληξη, αντί να περιμένεις να σου έρθει εξ ουρανού, ακολούθησε ένα καινούριο μονοπάτι, βγες από τον κόσμο των «δεδομένων» σου για να γνωρίσεις κάποιες δυνατότητες ή προοπτικές που νομίζεις ότι δεν υφίστανται. Πρωτοτύπησε, σπάσε το κατεστημένο.
Κάνε αυτό που θα ήθελες το σύμπαν να κάνει σε σένα

Όμως για να αναλάβεις μια τέτοια πρωτοβουλία θα πρέπει πρώτα να απεμπλακείς από την μοιρολατρία σου.

Ρωτάς και ξαναρωτάς τι θα γίνει με το αύριο. Ενδιαφέρεσαι μάλιστα τόσο πολύ που ξεχνάς το σήμερα κι όλα αυτά που μπορείς να κάνεις για να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία, την ευτυχία ή όπως αλλιώς ονομάζεις την χαρά σου.

Ίσως να θεωρείς το σήμερα δεδομένο, «καπαρωμένο» αλλά δεν είναι, όπως εξ άλλου και το αύριο. Έχω αρχίσει μάλιστα να πιστεύω ότι τα θέλεις δεδομένα για να βγεις από τον κόπο να τα διαμορφώσεις. Γίνεσαι μοιρολάτρης για να μην είσαι αυτόβουλος, θες να «μουντζώνεις» τους άλλους, το σύμπαν, τον θεό τον ίδιο για την όποια αποτυχία σου αλλά ποτέ εσένα.
Αποδίδεις την εξέλιξή σου, τα καλά και τα στραβά σου σε «αόρατες δυνάμεις», κάνοντας τις συνενόχους της αδράνειας σου. Γιατί στην πραγματικότητα αγωνίζεσαι να παραμείνεις στάσιμος, «να κάνεις τη δουλίτσα σου» και να μην σε ενοχλεί κανένας. Μάταιες ελπίδες...

Εκείνο όμως που με τρομάζει περισσότερο σε σένα είναι η ευκολία με την οποία υποκύπτεις στους φόβους σου. «Αρπάζεις» με τη μια ότι δυσοίωνο σου «προφητεύσουν», λες κι έχεις βάλει στοίχημα να μην χαμογελάσεις ποτέ.
Συνηγορείς στην τρομοκρατία περί εκλείψεων, ανάδρομων πλανητών και «καταστροφικών» όψεων, όπως συνηγορείς και στο αποτρόπαιο θέαμα που σου προσφέρει ένα «συνηθισμένο» δελτίο των οκτώ.
Και προφανώς σου αρέσει.

Γιατί αλλιώς θα έβαζες «άγριο χέρι» σε όλους αυτούς που επενδύουν στον τρόμο τους ή τον τρόμο σου. Δεν θα τους άκουγες, δεν θα τους διάβαζες κι εδώ αναφέρομαι στο αστρολογικό «σινάφι» αλλά όχι μόνον.
Θέλω λοιπόν την επόμενη φορά να τους ζητήσεις να σου μιλήσουν και να σου γράψουν, μόνον εάν βλέπουν και κάτι καλό, αλλιώς να σταματήσουν.
Και να πάψουν ακόμη να σου προσφέρουν αφειδώς τα «χάπια λησμονιάς», που παράγουν οι ίδιοι και σε κάνουν να γελάς ή να «ξεχνιέσαι» μπρος σε αηδίες.
Το «πώς το κάνουν οι Αιγόκεροι» σε ακουμπά το ίδιο χαμηλά με τα χαχανίσματα που παράγει ένα εύπεπτο τηλεοπτικό προϊόν αλλά και τις... trush μπούρδες του διαδικτύου, με τους παραπλανητικούς τίτλους.
Ο τρόμος και τα πνευματικά σκουπίδια θα συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, μέχρι να απαρνηθείς την παθητική αποδοχή τους. Μέχρι να βγεις έξω για να αναπνεύσεις τον καθαρό αέρα της ελευθερίας σου.

Κάνε μάλιστα την αρχή από σήμερα, μήπως ο Ουρανός καταφέρει να ταράξει την μακαριότητα της «συνταγής» τους. Και σιγά-σιγά θα μάθεις να κρατάς ανάλογη στάση απέναντι σε πολιτικούς αναλυτές, οικονομολόγους, δημοσιογράφους αλλά και τον καθένα που αποπειράται να «πατήσει» επάνω στους φόβους, τις ενοχές και τις ανασφάλειες σου. Όχι πως όλα είναι ωραία αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να διεκδικήσεις μια καλύτερη ζωή χωρίς να αποσπάσαι από υστερικές κραυγές ή να μένεις κρυμμένος στο λαγούμι σου.

Υπάρχουν πολλές όμορφες κι αληθινές ειδήσεις της Αγάπης, μα δεν στις λέει σχεδόν κανείς, γιατί «δεν πουλάνε». Θαύματα της Φύσης, δημιουργίες που αγγίζουν την καρδιά σου, άνθρωποι του μόχθου ή επιστήμονες που έχουν πετύχει το ακατόρθωτο, άνθρωποι που φροντίζουν τον συνάνθρωπο τους χωρίς καμιά ιδιοτέλεια και ελεύθερες γειτονιές που ανθεί ο σεβασμός στη διαφορετικότητα. Τελικά οτιδήποτε δεν καλουπώνεται από αυτούς δεν αξίζει της προσοχής σου, έτσι θέλουν να πιστεύεις οι εξουσιαστές σου..

Αλλά η πρώτη είδηση που δεν θα δεις ποτέ στα δελτία των οκτώ, είναι η ικανότητα σου να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σε τιμούν σαν άνθρωπο, να αλλάξεις το μέλλον σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved