Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/9 έως 16/9

Σελήνη στον Ζυγό – Η απόλαυση να απολαμβάνεις την απόλαυση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/9 έως 16/9

Αφού ξεκαθαρίσαμε πολλά υπό την επιρροή της Έκλειψης στην οποία βρισκόμαστε ακόμα, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 14/9 στις 5.42 τα ξημερώματα, για να εναρμονίσει τις αντιφατικές σκέψεις και συναισθήματα που μας περιβάλλουν.
Η εβδομάδα ξεκινάει με την αίσθηση πως ξαλαφρώσαμε από κάτι και όλη η ημέρα κυλάει με σκέψεις και απόπειρες να καλλωπίσουμε το χώρο μας και τον εαυτό μας.
Ιδανική μέρα για να ασχοληθούμε με την προσωπική μας φροντίδα, αφιερώνοντας χρόνο σε ό, τι μας κάνει να αισθανθούμε καλά.

Στις 15/9 στις 8.11 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας βρίσκει παθιασμένους με θέματα που μας απασχολούν, ενώ πολλοί θα επιλέξουν ως το μεσημέρι να κάνουν αυτά που ανέβαλαν ως τώρα.
Στις 1.33 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 2.08 το εξάγωνο με την Αφροδίτη, είναι δύο επιρροές που μας κάνουν να σκεφτόμαστε αισιόδοξα και προπάντων διπλωματικά.
Ως αργά το απόγευμα αισθανόμαστε ευεξία ενώ το μυαλό μας λειτουργεί αδιάκοπα και δημιουργικά. Ιδανικό διάστημα αν θέλουμε να ζητήσουμε χάρη, να πείσουμε ή να περάσουμε την άποψή μας. Οι ώρες αυτές είναι ψυχαγωγικές και πρέπει να τις απολαμβάνουμε ακόμα και αν έχουμε σημαντικά προβλήματα.
Στις 9.28 το βράδυ η αντίθεση με τον Ουρανό κλείνει την ημέρα με την αίσθηση πως κάτι διαφορετικό κάναμε σήμερα, πως η μέρα δεν ήταν συνηθισμένη, ενώ το βράδυ κορυφώνει την ανάγκη μας για εκτόνωση και προσφέρεται ιδιαίτερα για εξορμήσεις, καλλιτεχνικές βραδιές και δημιουργικές ασχολίες.

Στις 16/9 στις 7.23 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη συνεχίζει να μας σηκώνει από το κρεβάτι με την επιθυμία να κάνουμε κάτι δημιουργικό, να ασχοληθούμε με οτιδήποτε χρειάζεται επισκευή και γενικότερα ως νωρίς το απόγευμα να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να διευθετήσουμε θέματα που τρέχουν.
Στις 6.43 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό μια ανάσα πριν τη νέα εκλογική αναμέτρηση, ανασύροντας μνήμες που καθορίζουν, ειδικά και γενικά.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, μην προσπαθείτε να αναλύσετε περισσότερο ένα θέμα που έχει προκύψει ούτε να κυνηγάτε το δίκιο σας. Ό,τι έγινε, έγινε και πάρτε το μάθημά σας.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, έχετε την τάση να ξεσκάσετε και να κάνετε αυτό που σας αρέσει χωρίς να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Αιφνιδιάζετε και σας αιφνιδιάζουν αλλά αυτό είναι που σας εξιτάρει.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, σκέφτεστε περισσότερο παρά πράττετε, καθώς το διάστημα ήταν και είναι αποκαλυπτικό και χρειάζεστε χρόνο να επεξεργαστείτε τα γεγονότα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved