Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 12/9 έως 15/9

Μια θαυμαστή έκλειψη

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 12/9 έως 15/9

Έχεις μάθει να φοβάσαι τις εκλείψεις. Όταν έρχεται η ώρα τους, πάντα βομβαρδίζεσαι από προειδοποιήσεις για επερχόμενες συμφορές, που είτε συμβαίνουν είτε όχι, σου αφήνουν τελικά για κληρονομιά τον φόβο τους. Κι αυτό είναι το... μυστικό τους!
Μαθαίνεις να φοβάσαι είτε συντρέχει κάποιος πραγματικός λόγος είτε όχι, κάτι που είναι εξαιρετικά πολύτιμο για εκείνους κι εκείνες που δεν έχουν στο μυαλό τους παρά την χειραγώγησή σου.
Έτσι είναι πιο εύκολο να σε εκμεταλλευτούν ή να σε εξουσιάσουν κι η επιστράτευση ενός επουράνιου τρόμου δεν τους χαλάει καθόλου. Βλέπεις και η «λαϊκή» Αστρολογία δεν είναι παρά ένα κομμάτι του συστήματος.

Μα εσύ πλέον γνωρίζεις καλά ότι αυτό που σε βάζουν να φοβάσαι μπορεί να είναι στην πραγματικότητα η σωτηρία σου.
Η ευκαιρία σου να ξεφύγεις από την μετριότητά σου, αφού μια έκλειψη είναι εκείνη που μπορεί να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι.

Γιατί το γνήσιο χαρακτηριστικό της είναι η υπερβολή κι όσο πιθανό είναι να σου «φέρει» ένα σπάνιο πρόβλημα, άλλο τόσο είναι εφικτό να σε εμπνεύσει με μοναδικό τρόπο ή να σε εξωθήσει σε μια θαυμαστή λύση.

Κι αυτή η Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας θαυμαστής επεξεργασίας που, αν πραγματικά το επιθυμείς, θα αλλάξει το επίπεδο της κατανόησής σου.

Χρόνια τώρα διαβάζεις και ακούς για μια «αλλαγή συνειδητότητας», η οποία ωστόσο λογίζεται συνήθως ως το προϊόν μιας «Θείας παρέμβασης».
Ο Θεός της Αγάπης όμως δεν θα επέτρεπε ποτέ στον εαυτό του να παραβιάσει την θέλησή σου, άρα εσύ είσαι που θα κάνεις την αρχή. Για να σου προσφέρει τα «δώρα» του θα πρέπει κι εσύ να επιχειρήσεις τον «άθλο» σου.

Κι επειδή το ζώδιο της Παρθένου έχει άμεση σχέση με «τα δώρα των θεών» και είναι κομβικό σε μια τέτοια διαδικασία, θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να δρομολογήσεις την μεταμόρφωσή σου.
Η σύνδεση του «πραγματικού» και του «φανταστικού» είναι το κλειδί αυτής της προόδου. Η επιστημοσύνη σου, παρέα με την διαίσθησή σου είναι ένα ανίκητο δίδυμο που μπορεί να εκπορθήσει κάθε κάστρο του αγνώστου και να σε οδηγήσει πλησιέστερα στο κέντρο σου.

Υπάρχει όμως και μια ακόμη παράμετρος, ένας ακόμη «παίκτης», ο Χείρωνας, που με την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη έκλειψη σου ζητά να ταξιδέψεις στο παρελθόν, όχι για να το ξαναζήσεις πεισματικά αλλά για να διαλύσεις τα σκοτάδια του, αποκαλύπτοντας κάθε κρυμμένη αλήθεια. Να κτίσεις μια σύγχρονη μυθολογία για τις επερχόμενες γενιές.

Αυτή η αλήθεια μπορεί να έχει σχέση με το δικό σου παρελθόν κι όλα αυτά που παρέλαβες από τους γεννήτορές σου, είτε πρόκειται για ευλογίες και ταλέντα, είτε για σκιές και κατάρες.
Μπορεί όμως να αναφέρεται και στην κληρονομιά ή τις παραδόσεις ολάκερης της ανθρωπότητας. Η Ιστορία, η Προϊστορία και η Μυθολογία σε περιμένουν ήδη στο σαλόνι τους για να σε κεράσουν με τις αλήθειες τους
Το ξέρεις ότι όλα «γράφονται» από τον νικητή και γι' αυτό υπάρχουν πολλά ψέματα που πρέπει να εντοπίσεις.

Κι όταν καταφέρεις τελικά να «διορθώσεις» το παρελθόν σου, είτε σε προσωπικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο, τότε το παρόν και το μέλλον σου θα γίνουν πιο μεστά, πιο σταθερά, πιο σίγουρα.
Η γνώση θα σου δώσει δύναμη και τα σύμβολα σου θα πάρουν μια νέα πνοή. Αυτό είναι που φοβούνται οι τρομοκράτες σου, αυτό όμως είναι κι εκείνο στο οποίο μπορείς να ελπίζεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved