Καλοκαίρι 2011 – Προβλέψεις για τις διακοπές σας: Μέρος B΄

Τι προβλέπεται για τα δώδεκα ζώδια
Παπασταύρου Λίντα
Καλοκαίρι 2011 – Προβλέψεις για τις διακοπές σας: Μέρος B΄

από το Β. Παπαδολιά

Vassilis_new

Μπήκαμε πλέον στην 1η εβδομάδα του Ιουλίου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να προσπαθήσει να γαληνέψει τις αναστατώσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Στα πλαίσια αυτά πολλοί αρχίζουν πλέον να αναρωτιούνται για τις διακοπές τους πιο άμεσα και να τις χρησιμοποιούν ως ορόσημο για τη ζωή τους. Πριν τις διακοπές (είχα δουλειά, είχα σχέση, είχα αμάξι), μετά τις διακοπές (ψάχνω δουλειά, ψάχνω σχέση, ψάχνω παπάκι) ένα πράγμα.

Στα πλαίσια αυτά συνεχίζουμε με τις προβλέψεις για τα επόμενα έξι ζώδια για το διάστημα των διακοπών τους.

Οι Ζυγοί προσπαθούν πλέον να συνέλθουν από κάποιο επαγγελματικό τέλος που ίσως εισέπραξαν την προηγούμενη εβδομάδα ή κάποια έκθεση δημόσια ή απώλεια θέσης που δεν πίστευαν κι οι ίδιοι ότι τους συμβαίνει. Με την Πανσέληνο του Ιουλίου θα υπάρξουν παροτρύνσεις για αποκατάσταση, αλλά η διάθεση θα είναι διάθεση απομόνωσης. Από τέλος Ιουλίου και μετά θα αρχίσουν νέες επαφές με νέους ανθρώπους, ενώ με την Πανσέληνο του Αυγούστου είναι πιθανό να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε κάποια σχέση / συνεργασία μετά την απογοήτευση που εισπράξατε. Θέματα ψυχολογίας θα σας απασχολήσουν μέχρι το Σεπτέμβρη σε μία προσπάθεια να πάρετε βαθιά ανάσα και να κάνετε μία νέα αρχή.

Οι Σκορπιοί έχασαν ίσως έναν πολύ καλό φίλο αυτές τις ημέρες, έναν άνθρωπο που τους συμβούλευε και τους συμπαραστεκόταν. Αν και συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης, ο Ιούλιος θα είναι κυρίως μήνας που θα περάσετε με συγγενείς, ελλείψει κάποιων φίλων που δεν μπορείτε να τους φτάσετε πια. Προβλήματα ίσως έχετε και να στο να πάτε κάποιες διακοπές, ειδικά που τέλος Ιουλίου ίσως καταλήξετε να εργάζεστε. Ο Αύγουστος θα σημάνει μάλλον κάποιες εργασιακές ανατροπές, ενώ η ηρεμία δε θα είναι εύκολο να αποκατασταθεί ούτε ακόμη και με την κάπως ευνοϊκή για σας Νέα Σελήνη στο τέλος του Αυγούστου.

Οι Τοξότες χρειάστηκε να πάρουν σημαντικές αποφάσεις συναισθηματικής φύσης την προηγούμενη εβδομάδα και να δώσουν ένα τέλος σε μία κατάσταση φθοράς που τραβούσε πολύ. Οι αποφάσεις τους ωστόσο έχουν οικονομικές συνέπειες που προς το παρόν δε φαίνονται λόγω της Αφροδίτης που καλύπτει τις καταστάσεις. Το οικονομικό αίτημα θα τεθεί στην Πανσέληνο του Ιουλίου, θα πάρει μία αναβολή τέλος Ιουλίου λόγω της Νέας Σελήνης στο Λέοντα που θα σας οδηγήσει σε – ήρεμες φέτος – διακοπές και θα επανέλθει τον Αύγουστο με τον Άρη στον Καρκίνο. Η Πανσέληνος το Δεκαπενταύγουστο θα είναι σημαντική για ένα νέο ξεκίνημα, ενώ το τέλος του μήνα θα φέρει ίσως κάποιες δυσάρεστες αλλαγές στην ιεραρχία της εργασίας.

Οι Αιγόκεροι χρειάστηκε να δώσουν ή εισέπραξαν ένα τέλος σε μία σχέση ή συμβίωση την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ιούλιος θα απαλύνει τις εντυπώσεις με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και η Πανσέληνος του Ιουλίου θα ευνοήσει κάτι νέο ειδικά για το τρίτο δεκαήμερο. Το τέλος του μήνα θα σημάνει μία συναισθηματική κάθαρση που θα επιτρέψει τον Αύγουστο να γίνουν νέες σχέσεις σε μία βάση ξεκάθαρη. Η Πανσέληνος του Αυγούστου ίσως σημάνει και την απομάκρυνση από το σπίτι, ενώ το τέλος του Αυγούστου θα είναι μάλλον πιο δημιουργικό με πιθανή την προσπάθεια ανεύρεσης νέας εργασίας.

Οι Υδροχόοι αντιμετώπισαν αρκετό φόρτο δουλειάς την προηγούμενη εβδομάδα και ίσως κάποιες ματαιώσεις που τους δυσαρέστησαν. Τον Ιούλιο θα γίνει προσπάθεια για να διορθωθούν τα πράγματα, ενώ το τέλος του μήνα ίσως τους βρει να κλείνουν ένα κύκλο σε θέματα σχέσεων. Ο Αύγουστος θα είναι πιο επιθετικός, με ανατροπές στη δουλειά αλλά και νέες γνωριμίες. Το τέλος του μήνα ίσως αποδειχθεί περισσότερο ερωτιάρικο, αλλά εκείνο το τηλέφωνο της δουλειάς που δε θα σταματήσει καθόλου να χτυπάει μάλλον θα σας σπάσει τα νεύρα.

Οι Ιχθύες χρειάστηκε να κλείσουν ένα κύκλο σε ένα αισθηματικό ζήτημα της προηγούμενης εβδομάδας. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ίσως να χρειάστηκε να απομακρυνθεί ή κάποιο παιδί να έφυγε από κοντά σας για δικές του υποχρεώσεις. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου μπήκαν σε κάτι νέο που ίσως τους τρόμαξε, αλλά θα υπάρξουν νέα ερεθίσματα για να χτίσουν πάνω σε αυτό. Ο Ιούλιος θα περιέχει φόρτο εργασίας ειδικά προς το τέλος του, ενώ ο Αύγουστος θα φέρει ανατροπές στα οικονομικά και τυχόν προβλήματα στις υποθέσεις που απασχόλησαν εσάς ή τα παιδιά σας την περασμένη έκλειψη. Το τέλος του Αυγούστου ίσως σηματοδοτήσει και μία αναθεώρηση κάποιων πραγμάτων σε μία σχέση σας, ένα τέλος και μία αρχή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved