Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/9 έως 11/9

Σελήνη στον Λέοντα – Μην ξεπερνάς δύσκολα αυτό που μπορείς να προσπεράσεις εύκολα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/9 έως 11/9

Ένα απολαυστικό διήμερο ξεπροβάλλει μέσα στην καρδιά της εβδομάδας με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα σήμερα 9/9 στις 5.36 τα ξημερώματα.
Υπό την επιρροή της επικείμενης έκλειψης που σιγά-σιγά μας πλησιάζει, έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε όλα τα απωθημένα μας και να δημιουργήσουμε ένα λυτρωτικό κλίμα μέσα στο οποίο οχυρωνόμαστε γερά.
Η μέρα κυλάει με τη Σελήνη να μην συναντά άλλους πλανήτες, αφήνοντάς μας με την αίσθηση πως όλα είναι εφικτά, ενώ η αισιοδοξία και η θετική σκέψη μας συνοδεύουν σε όλες τις ενέργειές μας, ακόμα και αν δεν έχουμε άμεσο αποτέλεσμα.

Στις 10/9 στις 7.38 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με μεγαλόψυχες σκέψεις και κινήσεις, το μυαλό λειτουργεί πολυσυλλεκτικά και η διάθεση είναι να ενεργήσουμε με μεγαλοσύνη.
Στις 10.24 το πρωί η σύνοδος με την Αφροδίτη σε ευθεία πλέον φορά, μας προκαλεί την τάση να καλλωπιστούμε, να φροντίσουμε την εμφάνισή μας, να αγοράσουμε όμορφα αντικείμενα και ρούχα, να φτιάξουμε ατμόσφαιρα στο γραφείο ή στο σπίτι και γενικά μας κάνει γλυκομίλητους, ευγενείς, καταδεκτικούς και καλοσυνάτους.
Ιδανικές ώρες για να προβάλλουμε τη δουλειά μας, να προωθήσουμε τα σχέδιά μας και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
Στις 8.20 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ουρανό παίρνει τη σκυτάλη κα μας ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση και την αισιοδοξία. Τολμηρές ενέργειες, ρίσκα, διεκδικήσεις είναι αυτά που μας κατακλύζουν, ενώ η έντονη ενέργειά μας, καθοδηγεί την αυτοπεποίθηση και το ιδιαίτερο στυλ μας.
Το βράδυ προσφέρεται για διασκέδαση, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και απόδραση από τα συνηθισμένα.
Στις 10.58 η σύνοδος με τον Άρη επιβεβαιώνει απλά πως πρόκειται για ένα καυτό βράδυ, με πιθανότατες αντιπαραθέσεις, κόντρες, συμμαχίες, άφθονο ερωτισμό, σεξουαλική επιθυμία, χιούμορ και διαθέσεις εξέγερσης.

Στις 11/9 πλέον στις 4.03 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί έρχεται να ζητήσει τα ρέστα επιτηρώντας αυστηρά τα πεπραγμένα μας, ενώ εμείς αναρωτιόμαστε γιατί πρέπει να δώσουμε λογαριασμό.
Πολύ γρήγορα περνάμε στους υπολογισμούς και στους απολογισμούς, με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο στις 4.57 το απόγευμα, υποδεχόμενοι την ηλιακή έκλειψη και τα γεγονότα που μας επιφυλάσσει.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, τίποτα δεν χαλάει τη διάθεσή σας, ενώ προσπαθείτε να φτιάξετε και την πεσμένη διάθεση των άλλων. Ανασαίνετε χωρίς άγχος και καταφέρνετε πολλές από τις επιδιώξεις σας.

Σκορπιοί και Ταύροι, χρειάζεται να καταβάλλετε προσπάθεια και να μοχθήσετε παραπάνω αυτό το διήμερο, αλλά ο κόπος σας θα ανταμειφθεί. Μην απογοητευτείτε από τυχόν αποτυχία γιατί σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, περιμένετε να ξεσπάσει κάτι, νιώθοντας μια περίεργη ένταση. Προς το παρόν χαλαρώστε και μην σκέφτεστε διαρκώς αυτό που πρόκειται να έρθει αλλά αυτό που είναι ήδη μπροστά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved