Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5/9 έως 8/9

Αχ Αφροδίτη!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 5/9 έως 8/9

Είσαι η δέσποινα κι ο κύρης μαζί του έρωτα. Στην χάρη σου προσβλέπουν άνδρες και γυναίκες για να βρουν το ταίρι τους. Κουτσό, στραβό, όμορφο, ταλαντούχο, πλούσιο ή φτωχό δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι το ταίρι τους. Και δώσ' του οι θυσίες και οι σπονδές στο όνομα σου, μπας και φιλοτιμηθείς να συνδράμεις.

Αλλά κόντρα στο λαϊκό αίσθημα έχεις τώρα κοντά σαράντα μέρες που μας έχεις γυρισμένη την πλάτη. Δεν λέω... ωραία είναι κι αυτή αλλά δες τι έχουμε πάθει εμείς οι λεύτεροι και οι λεύτερες.

Εσύ απλά σήκωσες μια ταμπέλα που έγραφε «μην ενοχλείτε, είμαι ανάδρομη» αλλά τις δουλειές σου ήξερες να τις κάνεις.
Σε όλο αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει μπέρδεμα και εμπόδιο που να μην έχει εμφανιστεί. Άλλος κυνηγάει άλλη, που θέλει άλλον, που δεν θέλει καμιά. Στο μηδέν καταλήγουμε και τελειωμό δεν έχει.
Κι αν έδωσες μια τόσο δα περιπετειούλα κι αυτή κουτσουρεμένη ήταν και με ημερομηνία λήξης... Έλεος πια!

Μα είχες ράμματα και για τους άλλους, τους δεσμευμένους και τις δεσμευμένες. Πάνω που πήγαν να ησυχάσουν οι άνθρωποι και να δέσουν τον γάιδαρο τους, τσουπ... να 'σου ένας παλιός έρωτας, φτερωτός και στρουμπουλός!
Βρε τι θες εσύ εδώ, τράβα στην μάνα σου... Μα που να ακούσει το σκασμένο.

"Πρέπει να ολοκληρωθώ" έλεγε και ξανάλεγε

Προς τι λοιπόν όλα αυτά ανάδρομη μου Αφροδίτη;
Ξέρω, θα μου πεις για την ανάγκη να ξαναδούμε μέσα μας κάποια πράγματα, που ίσως δεν τα είχαμε ζυγίσει καλά. Θα μου μιλήσεις για «δεύτερες ευκαιρίες» αλλά ποιός ή ποιά σου ζήτησε δεύτερη; Εδώ για μια πρώτη δίνουμε και το βρακί μας (κυριολεκτικά) κι εσύ μας βάζεις να την ψάχνουμε στα απολεσθέντα.

Τελικά είσαι πολύ εγωίστρια κι όλο το δικό σου θες να γίνεται. Αγάπες και λουλούδια, δήθεν αλλά από πίσω υψώνεις τον σταυρό του μαρτυρίου... Κι όχι να τα φορτώνεις όλα στον Άρη, ε;

Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα και σε δύο μερούλες τελειώνει η βασιλεία σου. Θα έρθει η άλλη Αφροδίτη, η ορθή για να βάλει τέλος στις πομπές σου και να δούμε επιτέλους χαΐρι.

Ω ρε γλέντια που έρχονται! Ω ρε σχέσεις ζουμερές σαν... μπιφτεκάκια!

Μα για να μας βγάλεις την ψυχή, μέχρι τότε θα είσαι λέει «σε στάση». Σε ποια ακριβώς βέβαια δεν μας λες και μας αφήνεις μόνους και μόνες να φανταστούμε ότι θέμε. Τέτοια είσαι.

Αλλά αυτό σημαίνει λες, ότι τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν ούτε μπρος ούτε πίσω. Θα είμαστε δηλαδή ακίνητοι πάνω στα κρεβάτια μας σε όποια στάση μας πετύχεις ή μήπως μετέωροι στην μπάρα με τα ποτά ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν; Αυτό θες άτιμη για να φωτογραφίσεις τη στιγμή, «να βγει το πουλάκι» και να μας κάνεις ρεζίλι στο διαδίκτυο;

Τι; Βγάζω τα απωθημένα μου σε ένα αθώο πλανήτη; Εμ βέβαια με τόσα που μάζεψα όλες αυτές τις μέρες, πρέπει να βγουν γιατί αλλιώς θα βγάλω εγώ την μπέμπελη. Αλλά όχι και «αθώο» το κορίτσι μας. Ποιος ξέρει τι υλικό μάζεψε κι αυτή για να μας το ξεφουρνίσει σε ανύποπτο χρόνο στο μέλλον. Τότε που θα είμαστε μια χαρά με την σχεσούλα μας και όλα τα κομφόρ για να έρθει να μας σκανδαλίσει χαριτόβρυτα: «Αχ, θυμάσαι τότε, που το θέμα σου δεν προχώρησε; Τώρα έχεις μια δεύτερη ευκαιρία!»

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved