Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/9 έως 6/9

Σελήνη στους Διδύμους – Δεν μιλάω πολύ και δεν υπόσχομαι όσα δεν μπορώ να κάνω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/9 έως 6/9

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε πολύ το διήμερο που ακολουθεί, με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους σήμερα 4/9 στις 2.48 το μεσημέρι και είναι η αυτόματη ανακοίνωση του οτιδήποτε σκεφτόμαστε.
Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τις σκέψεις μας με κανέναν τρόπο και η ανάγκη έκφρασης γιγαντώνεται.

Στις 5/9 μόλις 4' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και θα πρέπει να προσέξουμε την επικριτική μας διάθεση και τον αυθορμητισμό μας. Στις 5.21 τα ξημερώματα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 7.09 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή, ακονίζουν το μυαλό μας αλλά ως νωρίς το μεσημέρι χρειάζεται προσοχή στις συνδιαλλαγές μας, στις συνεννοήσεις και στο πρόγραμμά μας γιατί κάτι μας διαφεύγει και η αφηρημάδα κυριαρχεί.
Στις 12.53 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ήλιο δημιουργεί παροδική δυσαρέσκεια λόγω του ότι δεν καταφέρνουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, όπως το θέλουμε, αλλά στις 4.16 το μεσημέρι το εξάγωνο με την Αφροδίτη μας αποζημιώνει, ενώ από πριν μας κρατάει σε μια ισορροπία. Ως το απόγευμα, η μέρα θα είναι απολαυστική, ενώ οι συζητήσεις θα είναι ποικίλες και αρκετά ενδιαφέρουσες. Οι παρέα με φίλους ενδείκνυται αυτές τις ώρες.
Στις 10.26 το βράδυ το εξάγωνο με τον Άρη κλείνει το Σαββατόβραδο με ανεβασμένη διάθεση, αισιοδοξία, τάση για δράση και ψυχαγωγία. Αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι, καλό θα ήταν να δεχτούμε ενδεχόμενες προτάσεις αυτό το βράδυ.

Στις 6/9 πλέον στις 2.04 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, διαβεβαιώνει πως η νύχτα έχει κάτι συναρπαστικό, μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες ή όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα πέρα από τη συνηθισμένη ρουτίνα.

Η Κυριακή θα συνεχιστεί σε κλίμα ευφορίας και ανάτασης και άκρως επικοινωνιακή διάθεση, μέχρι τις 8.41 το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο για να μας μαζέψει πάλι στο καβούκι μας και στις πολλές υποχρεώσεις μας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, μην κρίνετε για να μην κριθείτε αυτό το Σ/Κ που είστε έτοιμοι να πείτε πολλά αλλά όχι και να ακούσετε.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, απολαύστε ένα όμορφο Σ/Κ, συναντήστε φίλους, επικοινωνήστε και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Ένα νέο μπορεί να σας αιφνιδιάσει.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, είστε μετρημένοι και σοβαροί σαν προσκεκλημένοι σε δεξίωση. Δεν χρειάζεται να κρυφακούτε όταν μπορείτε να συμμετέχετε ανοιχτά. Ξεμπλοκάρετε και ακολουθήστε τους άλλους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved